מהראן ראדי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מהראן ראדי
ראדי של עונה שעברה ושל 2015-2016 זה לא הראדי של העונה.
פשוט נורא לראות מה עובר עליו העונה.
פשוט נורא לראות מה עובר עליו העונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כואב הלב לראות אותו
שחקן שכל הקריירה שלו בנה על השקעה ועבודה קשה
לא מצליח להביא את עצמו לידי ביטוי.
אוהב אותו מאוד, שחקן ענק.
אבל לדעתי מיצה את עצמו כאן ולא רואה אותו מצליח להתרומם
שחקן שכל הקריירה שלו בנה על השקעה ועבודה קשה
לא מצליח להביא את עצמו לידי ביטוי.
אוהב אותו מאוד, שחקן ענק.
אבל לדעתי מיצה את עצמו כאן ולא רואה אותו מצליח להתרומם
אם אני אלונה, מציע לו חוזה לשנתיים, שנה ראשונה בתור שחקן ספסל משלים, שנה שנייה משלב אותו איפשהו בצוות המקצועי
ראדי בדומה לבניון תמיד ירצה לשחק ולהוכיח את עצמו. לא חושב שיסכים להישאר על תקן שחקן ספסל מובהק. הוא יעדיף לקחת את הרגליים לחיפה שבטח יבנו עליו הרים וגבעות, בדומה לגל אלברמן בקיץ האחרון.
מעמודי התווך של עונות האליפות, בין השחקנים הגדולים שנחתו כאן.
שותפים לעצב, שמחה, אושר, ובעיקר רגעים בהם כל אחד עצר את נישמתו לשניה אחת בטרנר.
להגיד "ווווואוו - RadiBoom" כ"כ הרבה נק', השקעה, הקרבה, ונשמה אחת שכולה מהראן ראדי!
מצטער איש יקר אני אוהב אותך מאוד ובעיקר מעריך אותך, אבל זה לא זה! זה לא אותו ראדי, זה לא אותו בומבה, אתה כבוי נכון אי אפשר להאשים אותך בעצם כל הקבוצה כבויה, אבל תודה על הכל.. ונקסט!
אולי בעתיד תחזור לניהול מקצועי, אשמח להשאיר עבורך את הדלת פתוחה.
להגיד "ווווואוו - RadiBoom" כ"כ הרבה נק', השקעה, הקרבה, ונשמה אחת שכולה מהראן ראדי!
מצטער איש יקר אני אוהב אותך מאוד ובעיקר מעריך אותך, אבל זה לא זה! זה לא אותו ראדי, זה לא אותו בומבה, אתה כבוי נכון אי אפשר להאשים אותך בעצם כל הקבוצה כבויה, אבל תודה על הכל.. ונקסט!
שכפל לי מפתח לדלת אחי. לך תדע אולי בקיץ לא תרגיש טוב ולא יהיה מי שיפתח לראדי את הדלת..Magicson כתב:מעמודי התווך של עונות האליפות, בין השחקנים הגדולים שנחתו כאן.
מצטער לראדי אסור לראות דשא בפלייאוף רק במצב של משחק גמור
הוא רץ לאט חושב לאט כבר לא אגרסיבי וגם בעיטה מרחוק לא אותו דבר
מעריך אותו ואת התרומה שלו אבל איתו אנחנו פחות שחקן
עוד מההפסד לנתניה הוא יורד ולא מצליח להתרומם חזרה.
היום היה צריך לגמור את המשחק כשהיה לו זמן לעצור ולכוון ,המצב שחיימוב הדף היה הרבה בגלל איחור בעליה לכדור מצידו ובדקות האחרונות במקום להחזיק כדור ניסה בכח להיכנס לתוך השער של בני יהודה.
היום היה צריך לגמור את המשחק כשהיה לו זמן לעצור ולכוון ,המצב שחיימוב הדף היה הרבה בגלל איחור בעליה לכדור מצידו ובדקות האחרונות במקום להחזיק כדור ניסה בכח להיכנס לתוך השער של בני יהודה.
אתה סתם מתנפל..Redbull כתב:מצטער לראדי אסור לראות דשא בפלייאוף רק במצב של משחק גמור
ראדי העונה היה גרוע זאת עובדה.
אתמול נכנס והיה טוב מאוד
רשמתי בדיוק מה הבעיה בראדי במשחק האחרון,גם החמיץ וגם לא תרם בהגנה וכמעט ספגנו בגללו. אפילו חכם הוא לא שיחק ולא הרגיע את המשחק בדקות האחרונות. עובדה שבני יהודה הגיעה למצבים כשנכנס.
ראדי של השנה חוץ מהשער נגד אשקלון שהציל לנו את התחת והשער בטוטו נגד פתח תקווה פשוט גרוע. תעברו משחק אחרי משחק ותראו שלא היה אחד שבו הוא תרם וההיפך רק הרס.
מעריך אותו אבל הוא כבר לא לרמה של הקבוצה בטח לא במשחקי הפלייאוף,מעדיף את קבהא עליו.
ראדי של השנה חוץ מהשער נגד אשקלון שהציל לנו את התחת והשער בטוטו נגד פתח תקווה פשוט גרוע. תעברו משחק אחרי משחק ותראו שלא היה אחד שבו הוא תרם וההיפך רק הרס.
מעריך אותו אבל הוא כבר לא לרמה של הקבוצה בטח לא במשחקי הפלייאוף,מעדיף את קבהא עליו.
מה זה הפוסט הזה בפייסבוק של ראדי?
"אני אמשיך לשתוק, הכל ברור, אלוהים רואה הכל"
למה הוא מתכוון? קרה משהו?
"אני אמשיך לשתוק, הכל ברור, אלוהים רואה הכל"
למה הוא מתכוון? קרה משהו?
לאןהדי ביית״ר
- ForeverRed
עצוב אם ראדי נפל בפח הזה.
כל כך הרבה הערכה יש לי אליו, מקווה שלא יהרוס.
מאוד לא אופייני לו.
מאוד לא אופייני לו.
לפעמים קשה לשתוק שמקללים את הילדים שלך ומאחלים איחולים קשים..ForeverRed כתב:עצוב אם ראדי נפל בפח הזה.
מאוד לא אופייני לו.