עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- The red one
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
העיקר אמרתם ימכרו...שטיחים...בלה בלה בלה
הלוואי הלוואי הלוואי.dor69 כתב:אם זה מתאפשר תקציבית מביא את שניהם. בכל העולם גדולות קונות שחקנים מובילים בקבוצות שלהם במחירי שיא וזה מוכח כמשתלם במרבית המקרים.
זאת השקעה די בטוחה ביחס לרכישות של הטוב בעולם לגילו ושל האיסלנדי שהיכולת שלהם בזמן הרכישה הייתה די מוטלת בספק. פה במקום לקנות בסכום הזה 5 אוחנות שאולי יממשו את הפוטנציאל שלהם אנחנו מקבלים שני שחקנים שמראים שהם מעל לליגה בפרמטרים שמאוד חסרים לנו. אכזבה עצומה לאבד אחד מהם משיקולים כלכליים (כי בואו אנחנו לא מועדון עני או משהו) ושניהם על אחת כמה וכמה
נ.ב- תחסכו מראש תגובות בסגנון ״אם זה היה יוצא מכיסך״ וכדומה. ברגע שמשחקים במגרש של הגדולים ורוצים להישאר שם אלו התנאים. לדעתי צריך לנצל את היתרון הכלכלי הברור שיש לנו על הליגה (למעט חיפה ומכבי) כדי לדאוג שתמיד הטובים יגיעו לכאן
4 מי יודע?
יאללה הביתה. נתגעגע מורדי אח יקר.
יאללה הביתה. נתגעגע מורדי אח יקר.
משום מה איתן טיבי תמיד נמצא מתחת לראדר בביקורת התקשורתית.
כל מי שלידו חוטף,גם בנבחרת וגם במכבי והוא איכשהו יוצא נקי.
חצי מליון יורו בעונה של עקיצה
כל מי שלידו חוטף,גם בנבחרת וגם במכבי והוא איכשהו יוצא נקי.
חצי מליון יורו בעונה של עקיצה
גם האסלבינק וגם דיא? צריך לשדוד בנק.
הלוואי
הלוואי
אני אומר אם כבר לשדוד בנק אז למטרות נעלות שכאלה
מכבי של העונה היא כמו מיכה.
זה נראה מבריק לעיתים, אבל לא מחזיק מים וחסר אופי לחלוטין במאני טיים (כסף אמיתי, לא טוטו).
זה נראה מבריק לעיתים, אבל לא מחזיק מים וחסר אופי לחלוטין במאני טיים (כסף אמיתי, לא טוטו).
והם עוד היו בסגל מלא!
אם היה לנו סגל מלא מחר לא הייתי משאיר לביתר סיכוי .
אם היה לנו סגל מלא מחר לא הייתי משאיר לביתר סיכוי .
הפנדל שמכבי קיבלו הוא לא פחות משערורייתי. שריקה מזעזעת (בנוהל) שעברה מתחת לרדאר בגלל התוצאה.
- ForeverRed
היה מצחיק לראות אותו מנסה לבעוט לשער.yossi כתב:מכבי של העונה היא כמו מיכה.
הרגל שלו בנויה מעור ועצמות. אין שם שריר אחד.
מאחל להם עוד הרבה פנדלים חסרי משמעות כאלהסניור כתב:הפנדל שמכבי קיבלו הוא לא פחות משערורייתי. שריקה מזעזעת (בנוהל) שעברה מתחת לרדאר בגלל התוצאה.
אתה יודע שההבדלים בין זר לישראלי עושים את העסקה פחות או יותר באותו סכום?Redbull כתב:מיליון מאתיים על חצי כרטיס ושכר של 250 התחלתי והוא פה.
ניגל זה 1.8 - 2 פלוס 450
לא שווה לדעתי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה אומנם עדיין לא רשמי אבל מכבי תל אביב לדעתי יצאה מהמרוץ לאליפות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יהיה לנו מקום לשלושה זרים במסגרת המצב המסתמן שקואנקה, פקהארט וקורהוט לא נשארים פה בעונה הבאה.red guy כתב: הבעיה שאתה גם צריך להביא חלוץ וככל הנראה גם בלם ומגן שמאלי מחליף (שיימן סגור?)
מגן שמאלי זר לא יגיע (לא יעצרו את ההתקדמות של אורן עד שמצאו מגן שתורם כל כך בצד ההתקפי). בהנחה ש האסלבינק מגיע אני חושב שנצטרך להביא בלם זר (כי אי אפשר לבנות על ויטור יותר עם כל הפציעות) וקשר 50-50 שזו עמדה קריטית הרבה יותר מחלוץ לצורת המשחק שלנו.
עם כמה שהייתי רוצה חלוץ זר במצב העניינים הנוכחי הייתי מביא חלוץ ישראלי בכיר (שכטר חופשי) וזהו לעמדה הזו. ברגע שהמצב של מיגל יתברר אי שם באמצע העונה הבאה לכאן או לכאן נוכל לפנות מקום לזר על חשבונו או על חשבון השני שיגיע ולהפנות אותו לעמדת החלוץ. לגבי דיא, מביא בלי קשר.
זה האידיאל כרגע לטעמי, צריך לנסות להתקרב לשם כמה שיותר כי מנסיון עבר אין קבוצה שפוגעת 100%.
נכון שה״תוכנית״ הזאת נראית פנטזיונרית למדי אבל כדי לבוא ולעשות את הצעד הנוסף כמועדון ולא לדרוך במקום זה קו המחשבה שצריך להנחות אותנו. למועדונים גדולים אין כמעט מציאות ואין פוטנציאלים, קונים שחקנים בשיא ובהרבה כסף, אנחנו לא שונים ממקומות אחרים בעולם
בא לי שסבע יבקיע עוד 15 שערים עד סוף העונה