קדוסי לאשדוד?
קדוסי לאשדוד?
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1544394" onclick="window.open(this.href);return false;
מה יהיה? עכשיו גם את הרוש צריך להחליף?
מה יהיה? עכשיו גם את הרוש צריך להחליף?
Re: קדוסי לאשדוד?
לדעתי טוב מאוד!!
לא מבין בשביל מה כל זה?
למה שפשוט עזורי לא יצא בהודעה מסודרת שקדוסי שחקן של הפועל ב"ש והוא לא ישחורר. כל השמועות והספקולציות האלו רק מזיקות לשקט שמסביב הקבוצה.
למה שפשוט עזורי לא יצא בהודעה מסודרת שקדוסי שחקן של הפועל ב"ש והוא לא ישחורר. כל השמועות והספקולציות האלו רק מזיקות לשקט שמסביב הקבוצה.

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
קדוסי לסכנין , קודסי למכבי חיפה , קדוסי לאשדוד ואני אומר
קדוסי מחזור הבא להרכב ונשאר בבאר שבע.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אימפריה באדום כתב:קדוסי לסכנין , קודסי למכבי חיפה , קדוסי לאשדוד ואני אומר

אימפריה באדום כתב:קדוסי לסכנין , קודסי למכבי חיפה , קדוסי לאשדוד ואני אומר
זה הלחם של התקשורת אחי, אל תיקח קשה.

לפי רדיו דרום קדוסי לאשדוד תמורת בדש וטובול.
כרגע זה עומד אבל אולי יצא לפועל.
אם נכון הדבר, עסקה לא רעה.ה.א.ד.ו.ם כתב:לפי רדיו דרום קדוסי לאשדוד תמורת בדש וטובול.
- אימפריה באדום
עיסקה קורצת.. אפילו אני מתחיל לחשוב שאולי כדי לשחרר אותו תמורת בדש וטובול וגם אם כבר לשחרר זה לאשדוד שנתנו לנו את רביבו ואופירה.א.ד.ו.ם כתב:לפי רדיו דרום קדוסי לאשדוד תמורת בדש וטובול.

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
תפסיקו לקשקש, למה אנחנו צריכים את טובול? יש לנו את הרוש שהוא מגן שמאלי צעיר שיכול רק לפרוח פה.
ומי זה בכלל בדש? מה עשיתם ממנו, מה הוא עשה בכדורגל הישראלי חוץ מלהוריד את הכח ליגה ולהפסיד להם את הגביע?
אוי ואבוי לנו עם קהל כמוכם שכבר שכח את מה שקדוסי נתן לנו עונה שעברה.
אוי ואבוי לנו אם המועדון מוותר בכזאת קלות על שחקן יקר (בכסף, ומקצועית) למועדון שרק התחיללפרוח.
אם באמת קדוסי ישוחרר, לצערי אני מתחיל לאבד אמון במועדון.
ומי זה בכלל בדש? מה עשיתם ממנו, מה הוא עשה בכדורגל הישראלי חוץ מלהוריד את הכח ליגה ולהפסיד להם את הגביע?
אוי ואבוי לנו עם קהל כמוכם שכבר שכח את מה שקדוסי נתן לנו עונה שעברה.
אוי ואבוי לנו אם המועדון מוותר בכזאת קלות על שחקן יקר (בכסף, ומקצועית) למועדון שרק התחיללפרוח.
אם באמת קדוסי ישוחרר, לצערי אני מתחיל לאבד אמון במועדון.
רק אהבה תנצח...
תראו בכלל מה רשום:
ג'קי בן זקן סירב להצעה, ובמקביל עזורי לא מוכן לשחרר את החלוץ עד שיוחתם אחר במקומו.
ג'קי בן זקן סירב להצעה, ובמקביל עזורי לא מוכן לשחרר את החלוץ עד שיוחתם אחר במקומו.
עד שיוחתם אחר במקומו .
את מי הוא כבר יחתים ?!
זאת תהיה טעות נוראית לשחרר את קדוסי, שחקן מצויין שהוכיח את עצמו, נלחם, משקיע ומקצועי .
אני לא מבינה על מה עזורי בונה , על אסולין- שעם כל הכשרון יום אחד עלול לקום עם שיגעון ולברוח מהארץ ? או על איזה ארגנטינאי שבכלל לא בטוח שיגיע לפה .. ?
את מי הוא כבר יחתים ?!
זאת תהיה טעות נוראית לשחרר את קדוסי, שחקן מצויין שהוכיח את עצמו, נלחם, משקיע ומקצועי .
אני לא מבינה על מה עזורי בונה , על אסולין- שעם כל הכשרון יום אחד עלול לקום עם שיגעון ולברוח מהארץ ? או על איזה ארגנטינאי שבכלל לא בטוח שיגיע לפה .. ?
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
חחחחחחח הרגת אותי D: , ובאמת שלא יברח לנו (:רווית (: כתב: אני לא מבינה על מה עזורי בונה , על אסולין- שעם כל הכשרון יום אחד עלול לקום עם שיגעון ולברוח מהארץ ?

- אימפריה באדום
רווית (: כתב: אני לא מבינה על מה עזורי בונה , על אסולין- שעם כל הכשרון יום אחד עלול לקום עם שיגעון ולברוח מהארץ ? או על איזה ארגנטינאי שבכלל לא בטוח שיגיע לפה .. ?
למה להיות כזאות שלילית?..
לא מבין אוהדים כמוך לפעמים..
לא שלילית בכלל, אסולין יכול מאד להצליח פה ולהיות אחלה של שחקן,אימפריה באדום כתב:
למה להיות כזאות שלילית?..
לא מבין אוהדים כמוך לפעמים..
אבל זה לא שחקן שלפי דעתי צריך לבנות עליו ..
קדוסי הוכיח את עצמו מבחינה מקצועית- גם תועלת וגם השקעה ועבודה, לא חושבת שנכון לשחרר שחקן כזה ובטח שכאשר אין לנו עוד חלוץ ברמה
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!