מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
לא היה צריך לדרוש לעזוב, אבל מה שהלך בינו לבין אשדוד ודודו הוא בהחלט מסריח ממה שעולה בתקשורת.
לוחצים על שחקנים לוותר על זכויות וכספים שחייבים להם אחרת יחסמו אותם מהחוזה הגדול וההזדמנות להקפיץ את הקריירה. עבדות של ממש.
שיש זמן קצר ביותר והזדמנות כזו נדירה לגיטימי לסמוך על הסוכן שבמקרה הזה פשוט דפק לו את הצורה.
הלוואי והוא איכשהו ינצח ויפצו אותו ב1.7 מיליון ש"ח להם הוא זכאי.
לוחצים על שחקנים לוותר על זכויות וכספים שחייבים להם אחרת יחסמו אותם מהחוזה הגדול וההזדמנות להקפיץ את הקריירה. עבדות של ממש.
שיש זמן קצר ביותר והזדמנות כזו נדירה לגיטימי לסמוך על הסוכן שבמקרה הזה פשוט דפק לו את הצורה.
הלוואי והוא איכשהו ינצח ויפצו אותו ב1.7 מיליון ש"ח להם הוא זכאי.
- ForeverRed
האמת שכבר מהרגע הראשון לא היה ברור לי איך הוא הסכים לוותר על סכום עתק כזה רק בשביל לעבור אלינו.
עכשיו זה יותר ברור.
עכשיו זה יותר ברור.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 28 מרץ 2018, 16:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה זה קשור אלינו?
אם יש לו בעיה עם אשדוד ודאהן שיפתור את זה איתם.
הקבוצה לא אמורה להיפגע.
אם היה לו טיפת שכל היה עושה את הבאלגן הזה בסוף עונה במקום לנסוע לתאילנד.
אם יש לו בעיה עם אשדוד ודאהן שיפתור את זה איתם.
הקבוצה לא אמורה להיפגע.
אם היה לו טיפת שכל היה עושה את הבאלגן הזה בסוף עונה במקום לנסוע לתאילנד.
- The red one
לא חושב ש(כרגע) זה קשור לבאר שבע..
- ForeverRed
משפחתו החזיקה ב-50% מזכויות כרטיס השחקן שלו בטרם המעבר (על הרווח בקנייה מעל למיליון שקל אם אני זוכר נכון), מה שאומר שהגיע לו חצי מ-3.5 מיליון שקל.The red one כתב:איזה סכום עתק?
אתה היית מוותר על סכום כזה בשביל לחתום בהפועל באר שבע?
זה מה שכתבתי עוד בתחילת המשבר.
עשו לו כיפה אדומה, דהאן ו/או אשדוד.
שימו לב שהוא לא תוקף את באר שבע ששילמה עליו מחיר מלא (למישהוא).
הטימטום שלו ש"הוציא את העצבים" על אלונה... אם רוצה להציל את הקריירה, שיתפייס עם אלונה ויחזור לקיּדמת הבמה.
עשו לו כיפה אדומה, דהאן ו/או אשדוד.
שימו לב שהוא לא תוקף את באר שבע ששילמה עליו מחיר מלא (למישהוא).
הטימטום שלו ש"הוציא את העצבים" על אלונה... אם רוצה להציל את הקריירה, שיתפייס עם אלונה ויחזור לקיּדמת הבמה.
- The red one
ובעצם החתימה הם וויתרו על הזכות הזאת?ForeverRed כתב: משפחתו החזיקה ב-50% מזכויות כרטיס השחקן שלו בטרם המעבר (על הרווח בקנייה מעל למיליון שקל אם אני זוכר נכון), מה שאומר שהגיע לו חצי מ-3.5 מיליון שקל.
אתה היית מוותר על סכום כזה בשביל לחתום בהפועל באר שבע?
- ForeverRed
כן.The red one כתב: ובעצם החתימה הם וויתרו על הזכות הזאת?
למיטב הבנתי הוחתמו על ויתור תביעות או מסמך דומה.The red one כתב: ובעצם החתימה הם וויתרו על הזכות הזאת?
יש צדק בדבריו אבל אלונה ובאר שבע בטח שלא אשמים במקרה, זה בין המשולש אוחנה-אשדוד-דהאן.
יכל להתנהל אחרת ובעיתוי אחר ובטח שלא להחשיב אותנו כצד בפרשה.
קשה לי לסלוח לשחקנים שמוכנים באמצע העונה לנסות להרוס למועדון את השאיפות המקצועיות שלו כדי לקדם את האינטרסים שלהם, וזה לא נראה שהילדון הזה בכלל מבין מה הוא עשה או שהוא מבין וזה פשוט לא מעניין אותו.
זה היה יכול להיות רומן מוצלח אבל ההתנהלות של מיכאל גמרה את הסיפור שלו במועדון, אפילו בהצלחה בהמשך קשה לי לאחל לו אחרי ההתנהגות שלו.
יכל להתנהל אחרת ובעיתוי אחר ובטח שלא להחשיב אותנו כצד בפרשה.
קשה לי לסלוח לשחקנים שמוכנים באמצע העונה לנסות להרוס למועדון את השאיפות המקצועיות שלו כדי לקדם את האינטרסים שלהם, וזה לא נראה שהילדון הזה בכלל מבין מה הוא עשה או שהוא מבין וזה פשוט לא מעניין אותו.
זה היה יכול להיות רומן מוצלח אבל ההתנהלות של מיכאל גמרה את הסיפור שלו במועדון, אפילו בהצלחה בהמשך קשה לי לאחל לו אחרי ההתנהגות שלו.
יאללה שיילך קיבינימט לנתניה ותביאו לי את סבע במקומו
אוף שיעוף כבר, אני כל כך שונא שחקנים שעושים רעש בתקשורת, גם אם וואקמה היה כזה לא הייתי רוצה אותו בקבוצה, זה מעיד על זה דלא אכפת לו מהמועדון ורק דואג לאינטרסים שלו.
שימכרו אותו כבר ויביאו את סבע.
שימכרו אותו כבר ויביאו את סבע.
חושב שכדאי לתת לו דקות פה ושם בפלייאוף ואחר כך למכור.
לשים בצד את המחלוקת ולהתמקד במטרה.
רק בגארבג׳ טיים, אולי. אחרת מעדיף את ממן או מליקסון (ואז זריהן בימין)Redbull כתב:חושב שכדאי לתת לו דקות פה ושם בפלייאוף ואחר כך למכור.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;