עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
ככה אומרים באנגלית קנדית "בוא'נה ג'ורדי הגזמת".
לא רואה איך זה מזיק לנו באיזשהו אופן.
לא רואה איך זה מזיק לנו באיזשהו אופן.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
אוף. איזה באסה. נתגעגע כל כך.
כמו שהפיטורים של אלישע לפני סוף העונה נתנו לשחקנים שלנו מוטיבציה?maor20094 כתב:כולם ( בתקשורת בעיקר ) יחשבו שזה עיתוי גרוע, שדווקא עכשיו הם צריכים לדעת שהמאמן לצידם.
לתחושתי הם עושים הפוך על הפוך, השחקנים יתנו 150 אחוז בשביל גורדי ובשביל סיום מוצלח.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אתה באמת עושה השוואה בין מה שהפטרייה תרמה לנו, לבין מה שהשחקנים של הצהבת רואים בגורדי?אסי, דגים כתב:
כמו שהפיטורים של אלישע לפני סוף העונה נתנו לשחקנים שלנו מוטיבציה?

- simply-red
אני דווקא חושב שזה בשביל לזעזע כדי לנסות להציל את העונה הזו.
האם זה יצליח? נדע בעוד שלושה מחזורים אם הם יצליחו לחזור לתמונה.
האם זה יצליח? נדע בעוד שלושה מחזורים אם הם יצליחו לחזור לתמונה.
לא חושב שזה קשור. כמו בכל מקום עבודה, כשהעתיד לא ברור אז מתעסקים בהכל חוץ מבעבודהmaor20094 כתב:
אתה באמת עושה השוואה בין מה שהפטרייה תרמה לנו, לבין מה שהשחקנים של הצהבת רואים בגורדי?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
נאיבי לדעתיmaor20094 כתב:כולם ( בתקשורת בעיקר ) יחשבו שזה עיתוי גרוע, שדווקא עכשיו הם צריכים לדעת שהמאמן לצידם.
לתחושתי הם עושים הפוך על הפוך, השחקנים יתנו 150 אחוז בשביל גורדי ובשביל סיום מוצלח.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
השחקנים מעריצים אותו, זה נכון
אבל הם העריצו אותו גם לפני שידעו שהוא מסיים את תפקידו
אבל הם העריצו אותו גם לפני שידעו שהוא מסיים את תפקידו
- dardasmiley
צטטו אותי בסוף עונה.
מקרה אלישע 2.
יעשה להם כזה סבוטאז' שלא בטוח שהם מגיעים לאירופה.
טפי על הפרצוף שלו אם לא אבא שלו מי היה שוצע עליו בכלל. את כמות האיחולים שיש לי אליו אשפוך בסוף העונה.
מקרה אלישע 2.
יעשה להם כזה סבוטאז' שלא בטוח שהם מגיעים לאירופה.
טפי על הפרצוף שלו אם לא אבא שלו מי היה שוצע עליו בכלל. את כמות האיחולים שיש לי אליו אשפוך בסוף העונה.
בוא נגיד ככה זה הוחלט עכשיו כי למיץ' אין ז** לבוא לישראל עוד פעם בקיץ ולהגיד ג'ורדי סיים את העבודה שלו במכבי ת"א ומתחילים לחפש מחדש .
הוא כבר פה אז אמרו יאללה בוא נעשה את זה וזהו .
לשחקנים עכשיו יש רק מה להוכיח למאמן הבא וגם כמו שאמרו להפרד מג'ורדי , יש שחקנים שהוא פשוט האמין בהם גם שהם לא ברמה הראוייה למכבי ת"א.
ג'ורדי ינסה לעשות את המקסימום גם לקחת אליפות , לסיים את השנה היחידה בקרירה שלו כמאמן עם תואר .
הוא כבר פה אז אמרו יאללה בוא נעשה את זה וזהו .
לשחקנים עכשיו יש רק מה להוכיח למאמן הבא וגם כמו שאמרו להפרד מג'ורדי , יש שחקנים שהוא פשוט האמין בהם גם שהם לא ברמה הראוייה למכבי ת"א.
ג'ורדי ינסה לעשות את המקסימום גם לקחת אליפות , לסיים את השנה היחידה בקרירה שלו כמאמן עם תואר .
תזמון טוב מאוד למכבי וצעד שיעשה להם רק טוב, בעונה שהם חוזרים לבלומפילד משופץ הם חוזרים לשלוט בליגה - תרשמו.
אם מחליפים דמות כמו גורדי אז צריכים לחפש לו מחליף כבר מעכשיו ואם לא היו מודיעים על העניין ותוך כדי מחפשים כוורת מקצועית חדשה (מאסט בשלב כזה מתקדם של העונה ובכדי להתכונן לעונה הבאה בצורה מקצוענית) וחיפוש כזה היה דולף (ובסוף משהו היה דולף) זה היה גורם להם נזק עצום גם תדמיתית וגם מקצועית.
הקדימו תרופה למכה ועכשיו השחקנים יתנו הכל בשביל דמות כל כך מוערכת במועדון (לא יעזור להם כבר העונה הזאת לדעתי) ומתחילים בזמן את ההכנות לעונה הבאה, מושלם מבחינתם שאפו לגולדהאר.
אם מחליפים דמות כמו גורדי אז צריכים לחפש לו מחליף כבר מעכשיו ואם לא היו מודיעים על העניין ותוך כדי מחפשים כוורת מקצועית חדשה (מאסט בשלב כזה מתקדם של העונה ובכדי להתכונן לעונה הבאה בצורה מקצוענית) וחיפוש כזה היה דולף (ובסוף משהו היה דולף) זה היה גורם להם נזק עצום גם תדמיתית וגם מקצועית.
הקדימו תרופה למכה ועכשיו השחקנים יתנו הכל בשביל דמות כל כך מוערכת במועדון (לא יעזור להם כבר העונה הזאת לדעתי) ומתחילים בזמן את ההכנות לעונה הבאה, מושלם מבחינתם שאפו לגולדהאר.
בזכות גורדי אנחנו עשינו התקדמות אדירה,חבל שעוזב אני יתגעגע,דש למרסלו
עוד מוקדם לדעת לאן מכבי הולכת.
עם כל הצחוקים לפעמים על ג'ורדי, לפניו הם היו אשפה בתקציבים גדולים עוד יותר ואם הייתי אוהד מכבי לא הייתי כזה שקט.
ברור שמהצד שלנו אנחנו באוטומט נראה שחורות, טבע של אוהד כדורגל. כמו אז שזהבי נמכר ובמקום לפתוח שמפניה משתמשים פה התחילו עם החששות של קבוצה מאוזנת ושאר הדברים שנרשמו פה.
האמת שעכשיו זה מעניין את התחת מה יהיה בקיץ וזה נראה כל כך רחוק, צלחת על הפרק.
עם כל הצחוקים לפעמים על ג'ורדי, לפניו הם היו אשפה בתקציבים גדולים עוד יותר ואם הייתי אוהד מכבי לא הייתי כזה שקט.
ברור שמהצד שלנו אנחנו באוטומט נראה שחורות, טבע של אוהד כדורגל. כמו אז שזהבי נמכר ובמקום לפתוח שמפניה משתמשים פה התחילו עם החששות של קבוצה מאוזנת ושאר הדברים שנרשמו פה.
האמת שעכשיו זה מעניין את התחת מה יהיה בקיץ וזה נראה כל כך רחוק, צלחת על הפרק.
- ForeverRed
דבר אחד אפשר להגיד כמעט בוודאות וזה שלראשונה מזה שנים מכבי תתחיל את ההכנות שלה לעונה הבאה בשלב מאוד מוקדם (כתלות גם במציאת מאמן בזמן הקרוב).
זה אמור לעבוד לטובתם.
זה אמור לעבוד לטובתם.