סקר לילי באווירת ליגת האלופות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה

איזה שער מדהים/סנסציוני יותר?

הסקר נגמר בתאריך 30 אוגוסט 2009, 01:15

1. השער של סולשאר במדי מנצ'סטר.
5
56%
2. השער של אינייסטה במדי בארסה.
4
44%

סך הכול הצבעות: 9

סמל אישי של משתמש
dudi2002

סקר לילי באווירת ליגת האלופות

שליחה על ידי dudi2002 »

לאור עלייתה של נציגת ישראל, מכבי חיפה, לשלב הבתים, בואו ניזכר בשני שערים מדהימים (בעיקר בעיתוי שלהם) בהיסטורית הצ'מפיונס ליג.

בחרו איזה שער מדהים/סנסציוני יותר.

אזהרה: שני השערים הם כאלה. :קופץ:

מצורפים הקבצים לאיזכור שני השערים.

1. השער של סולשאר בגמר האלופות 99' מול באיירן:

https://www.youtube.com/watch?v=MqIPEYN ... L&index=35" onclick="window.open(this.href);return false;

2. השער של אינייסטה בחצי גמר האלופות 09' מול צ'לסי:

https://www.youtube.com/watch?v=0G5urid ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
danielys

Re: סקר לילי באווירת ליגת האלופות

שליחה על ידי danielys »

ללא ספק של סולשאר הוא שם בגמר ליגת האלופות את הגול, דקה 90 , אחרי מהפך בפחות מ5 דק' .. איך שלא מסתכלים עלזה השער של סולשאר.
גם עם מסתכלים בפאן הקבוצתי הם זכו בטרבל בזכות הגול הזה , אגב כמו ברצלונה ..
השער של איניסטה דומה לשלו בגלל שזה גם דקה 90 , רק שזה חצי גמר .
אבל זה דומה מבחינה קבוצתית משום ששני הקבוצות זכו בטרבל בזכותו הגולים המכריעים האלה.
מבחינת יופי השער של אינסטיה מדהים ביופו בעיטה מלאה לחיבור - מדהים .
יותר סנסציוני השער של סולשאר כי באיירן הייתה יותר טובה פשוט , והמהפך ב-3 דק' זה הייה סנסציוני הרבה יותר .
שני השערים גרמו לדמעות בקרב שני מחנות האוהדים.

בחרתי בסולשאר בגלל המעמד והמהפך המדהים.

שאלה מתוחכמת , אהבתי ( :
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

danielys כתב:ללא ספק של סולשאר הוא שם בגמר ליגת האלופות את הגול, דקה 90 , אחרי מהפך בפחות מ5 דק' .. איך שלא מסתכלים עלזה השער של סולשאר.
גם עם מסתכלים בפאן הקבוצתי הם זכו בטרבל בזכות הגול הזה , אגב כמו ברצלונה ..
השער של איניסטה דומה לשלו בגלל שזה גם דקה 90 , רק שזה חצי גמר .
אבל זה דומה מבחינה קבוצתית משום ששני הקבוצות זכו בטרבל בזכותו הגולים המכריעים האלה.
מבחינת יופי השער של אינסטיה מדהים ביופו בעיטה מלאה לחיבור - מדהים .
יותר סנסציוני השער של סולשאר כי באיירן הייתה יותר טובה פשוט , והמהפך ב-3 דק' זה הייה סנסציוני הרבה יותר .
שני השערים גרמו לדמעות בקרב שני מחנות האוהדים.

בחרתי בסולשאר בגלל המעמד והמהפך המדהים.

שאלה מתוחכמת , אהבתי ( :

לא חסרות שאלות מתוחכמות בנוגע לצ'מפיונס ליג, ואתן לך דוגמא נוספת.

איזה מהפך מדהים יותר?

המהפך של שרינגהאם וסולשאר נגד באיירן ב-99' או המהפך של ליברפול במחצית השניה בגמר 05' נגד מילאן (אחרי שהאחרונה הובילה 0-3 במחצית!!).

התלבטתי הרבה בשאלה הזו אבל אני חושב שלהכניס שני שערים, ועוד בגמר, בתוספת הזמן - זה כשלעצמו טורף את כל הקלפים.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

גם זו שאלה חזקה , ולזאת באמת אין לי תשובה.
יש כאלו יגידו ליברפול שחזרו מפיגור של שלושה שערים לניצחון ויש שיגיד מצנסטר שעשתה מהפך בתוספת זמן , שני מדהימים בעיניי.

וכן ההתלבטות קשה לגבי השאלה הראשונה, בתור אוהד ברסה קיבלתי צמרמורת אחרי השער הזה אבל עדין מהנקודת מבט שלי המהפך של מנצ'סטר בקאמפ נאו יותר מדהים, אבל לא בהרבה .

ושאלה לי אלייך - אם ברצלונה הייתה מפסידה למנצ'סטר בגמר ולא זוכה בליגת האלופות, עדין הייתה שואל את השאלה הזאת ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

השאלה השנייה כבר יותר רלוונטית והתשובה עליה הרבה יותר קשה.

אבל לגבי השאלה הראשונה? אין פה בכלל מקום לספק.
שני שערים ולא אחד, גמר ולא חצי-גמר. 99 לצערי לוקח בגדול...

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

danielys כתב:גם זו שאלה חזקה , ולזאת באמת אין לי תשובה.
יש כאלו יגידו ליברפול שחזרו מפיגור של שלושה שערים לניצחון ויש שיגיד מצנסטר שעשתה מהפך בתוספת זמן , שני מדהימים בעיניי.

וכן ההתלבטות קשה לגבי השאלה הראשונה, בתור אוהד ברסה קיבלתי צמרמורת אחרי השער הזה אבל עדין מהנקודת מבט שלי המהפך של מנצ'סטר בקאמפ נאו יותר מדהים, אבל לא בהרבה .

ושאלה לי אלייך - אם ברצלונה הייתה מפסידה למנצ'סטר בגמר ולא זוכה בליגת האלופות, עדין הייתה שואל את השאלה הזאת ?

כן.

כי בלי קשר לטרבל שלה, העיתוי המדהים של השער, והמבט המתוסכל והעצוב בעיניים של דרוגבה, מלודה, טרי וכל שאר האנגלים - עושה את הגול הזה למדהים. פשוט מדהים. הייתי צרוד שבועיים לאחר מכן.
מכיון שאני מורה במקצועי, התלמידים ביקשו לדעת ממה זה נבע, וקשה היה שלא להבין שזה מהשער ההוא.

כמובן שהזכיה של בארסה עשתה את השער למדהים הרבה יותר אבל בלי קשר, כל משחק לגופו.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אין מה להגיד השער של אינייסטה הייה מדהים , הריצה של פפ וכל הספסל לאינייסטה - אין לי מילים .
לחשוב שהוא תרם את הנעליים של אותו משחק לילד שסובל משיתוק מוחין גורמת לי להעריץ אותו עוד יותר - בן אדם זהב .
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

danielys כתב:אין מה להגיד השער של אינייסטה הייה מדהים , הריצה של פפ וכל הספסל לאינייסטה - אין לי מילים .
לחשוב שהוא תרם את הנעליים של אותו משחק לילד שסובל משיתוק מוחין גורמת לי להעריץ אותו עוד יותר - בן אדם זהב .

וואלה? דווקא את זה לא שמעתי.

זכורה לי במיוחד התמונה שהוא בא לחבק וללחוץ את ידו של חוס הידינק, מאמנה של צ'לסי, ובעצם במעשה זה השלים עם ההפסד.

אחרי 2 דקות אינייסטה הפציץ ת'אמ-אמא של השער... תענוג.. :כפיים: :כפיים:

אבל אולי אני משוחד - אני לא סובל קבוצות אנגליות ואת הפרמייר ליג. אני חובב מושבע של ה"לה-ליגה"... :D

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אנחנו באותו מצב אני גם לא מאוהב בפריימר לג :D
מה שהכי זכור לי מהמשחק זה שבדקה ה90 פפ אמר להידינק משהו בסוד ושנייהם צחקו ו2 דק' אחרי הגיע הגול של אינייסטה :D :D
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

danielys כתב: מה שהכי זכור לי מהמשחק זה שבדקה ה90 פפ אמר להידינק משהו בסוד ושנייהם צחקו ו2 דק' אחרי הגיע הגול של אינייסטה :D :D
כן, על זה דיברתי. על לחיצת היד שלהם.

ואגב זה שאתה לא מאוהב בפרמייר ליג,

אתה יודע לפני איזה שבועיים אמר לוזון את המשפט המפוצץ הבא: "ליגת העל היא אחת מששת הליגות הטובות באירופה".

אז א' - עצוב לשמוע שלוזון חושב שאנחנו באירופה. ו-ב', עצוב עוד יותר לשמוע שראש ההתאחדות לכדורגל חי בסרטי הוליווד.
אתה יודע, עכשיו אני בתקופת חופש, אין כל כך מה לעשות בבית. אני מזפזפ לי בין ערוצי הטי.וי, ערוצים 53-54 ועוד, רואה משחקי פרמייר ליג, רואה בונדסליגה, קצת ליגה בלגית. ומה אני אגיד לך? לומר "ליגת העל" באותו משפט של הליגות הנ"ל זה בעצם לעשות עוול לכדורגל האירופאי.

אבל הכי מצחיק היה איך שקופמאן אכל אותו חי אחרי שאמר את זה.. :lol:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אין מצב שאני בוחר בכלל במשהו שקשור למאניוקס, ולא חשוב כמה גדול הוא היה...

השער של אינייסטה היה חשוב מהשער ההוא של "הרוצח עם פני התינוק" - משום הוא זה שסימן את המעבר של בארסה 08/09 מעוד קבוצה טובה בהיסטוריה של המועדון הקטאלני- לאולי הבארסה הטובה והגדולה בהיסטוריה של המועדון המפואר הזה. שער שלאחריו היה ברור שגם קבוצות טקטיות וממושמעות כמו צ'לסי ומאניוקס - לא יוכלו לעצור את המכונה של פפ גווארדיולה מלהשיג את הגביע היוקרתי מכל בדרך לעונה מושלמת.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

8red כתב:אין מצב שאני בוחר בכלל במשהו שקשור למאניוקס, ולא חשוב כמה גדול הוא היה...

השער של אינייסטה היה חשוב מהשער ההוא של "הרוצח עם פני התינוק" - משום הוא זה שסימן את המעבר של בארסה 08/09 מעוד קבוצה טובה בהיסטוריה של המועדון הקטאלני- לאולי הבארסה הטובה והגדולה בהיסטוריה של המועדון המפואר הזה. שער שלאחריו היה ברור שגם קבוצות טקטיות וממושמעות כמו צ'לסי ומאניוקס - לא יוכלו לעצור את המכונה של פפ גווארדיולה מלהשיג את הגביע היוקרתי מכל בדרך לעונה מושלמת.
"הרוצח עם פני התינוק" - אני די בטוח שהתכוונת לסולשאר.

https://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ ... ntrassID=0" onclick="window.open(this.href);return false;

אבל "מאניוקס" הזכרת פעמיים, וטרם הבנתי במי/במה מדובר (הערכה - מנצ'סטר?)

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

הכינוי שייך לסולשאר ..

וה''מאניוקס'' זה מנצ'סטר ...
תמונה

סמל אישי של משתמש
rafii2009

שליחה על ידי rafii2009 »

זה קשה אבל השער של אינייסטה היה יותר יפה...

שלח תגובה