עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- The red one
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
אבל גם לך אין את כל העובדות ביד! זה בדיוק הקטע! שאתה בונה הרים וגבעות על תמונה(סרטון) חלקית! פתאום לא מחפשים צדק בבית המשפט?! תגיד לי, אתה כותב ברצינות? באמת, אתה כל כך הרבה יותר חכם מליפול לסתירות האלה.
כשזה שחקן שלך שהורשע בהכאת בחורה -> אין לך מה לחפש צדק בבית המשפט
כשזה שחקן לא שלך שמוצג באופן לכאורה בעייתי בסרטון של 25 שניות -> להעיף אותו מיד, לערוף את ראשו ולגרש את משפחתו מהארץ.
באמת?!
סרטון של 25 שניות, אין שום עדות של הבחורה, לא הייתה תלונה במשך 3 שנים, ובנוסף על פי עדויות שכן שמענו עד כה, השחקנים טוענים שיש להם סרטונים אחרים והודעות שמוכיחות שהיא הייתה לגמריי בעניין ולא היה כאן שום אקט של אונס/סימום. עוד אומרים שיש סרטון שני שרואים אותה מגיבה, מודעת למצב ומשתפת פעולה. אני חוזר ומדגיש שוב - אני לא בוטח במילתם ב-10000% וגם לא ראיתי את הסרטון השני. אבל, אתה עדיין לא שמעת "מקורב לבחורה" או את הבחורה עצמה טוענת שהיא סוממה, נאנסה, נכון? אז למה אתה קורא להעיף אותו מהקבוצה?
כי לא בא לך טוב בעין שיש אנשים שמתנהגים כמו בבונים על חשבון אחרים? אז הנה, גם שחקן שלך התנהג כמו בבון על חשבון מישהי אחרת. ואני סבור ובטוח שיש מספיק דוגמאות לאנשים שאתה רואה ומכיר בחייך שמתנהגים כמו בבונים ומבצעים מעשים מבזים, אם תגיד לי שעל כל אחד מהם אתה דורש שהוא יעוף מהעבודה/חברה/קבוצה/סביבתך הקרובה - מוריד בפנייך את הכובע. ההתפתלות שלך בעניין זריהן מוכיחה שכנראה לא כך הדבר.
אני לא משתמש במילה הרביץ כדי לקדם את התזה שלי. זה הסדר הטיעון עליו חתם זריהן בעצמו והודה. בהסכמתו המלאה. נכתב בו שהוא סטר לבחורה.
כשזה שחקן שלך שהורשע בהכאת בחורה -> אין לך מה לחפש צדק בבית המשפט
כשזה שחקן לא שלך שמוצג באופן לכאורה בעייתי בסרטון של 25 שניות -> להעיף אותו מיד, לערוף את ראשו ולגרש את משפחתו מהארץ.
באמת?!
סרטון של 25 שניות, אין שום עדות של הבחורה, לא הייתה תלונה במשך 3 שנים, ובנוסף על פי עדויות שכן שמענו עד כה, השחקנים טוענים שיש להם סרטונים אחרים והודעות שמוכיחות שהיא הייתה לגמריי בעניין ולא היה כאן שום אקט של אונס/סימום. עוד אומרים שיש סרטון שני שרואים אותה מגיבה, מודעת למצב ומשתפת פעולה. אני חוזר ומדגיש שוב - אני לא בוטח במילתם ב-10000% וגם לא ראיתי את הסרטון השני. אבל, אתה עדיין לא שמעת "מקורב לבחורה" או את הבחורה עצמה טוענת שהיא סוממה, נאנסה, נכון? אז למה אתה קורא להעיף אותו מהקבוצה?
כי לא בא לך טוב בעין שיש אנשים שמתנהגים כמו בבונים על חשבון אחרים? אז הנה, גם שחקן שלך התנהג כמו בבון על חשבון מישהי אחרת. ואני סבור ובטוח שיש מספיק דוגמאות לאנשים שאתה רואה ומכיר בחייך שמתנהגים כמו בבונים ומבצעים מעשים מבזים, אם תגיד לי שעל כל אחד מהם אתה דורש שהוא יעוף מהעבודה/חברה/קבוצה/סביבתך הקרובה - מוריד בפנייך את הכובע. ההתפתלות שלך בעניין זריהן מוכיחה שכנראה לא כך הדבר.
אני לא משתמש במילה הרביץ כדי לקדם את התזה שלי. זה הסדר הטיעון עליו חתם זריהן בעצמו והודה. בהסכמתו המלאה. נכתב בו שהוא סטר לבחורה.
- The red one
ניסו אביטן עם הישג בלתי ייאמן, מעלה את חדרה לפלייאוף העליון ויותר מזה - במקום השני בפער של 2 נקודות (יכול להצטמק לנקודה) מהמקום השלישי!
תותח. גם אופיר חיים עושה יופי של עבודה. שמח לראות אותם מצליחים.
אביטן מסוג האנשים שאתה ישר רואה שיש לו את זה.
קצת חבל לי שהוא לא נמצא בצוות המקצועי שלנו. היה יכול לצבור הרבה ידע וניסיון אצל בכר.
קצת חבל לי שהוא לא נמצא בצוות המקצועי שלנו. היה יכול לצבור הרבה ידע וניסיון אצל בכר.
אופיר חיים וניסו בהחלט צריכים להיות על הרדאר לצוות המקצועי שלנו.
יש שם עם מה לעבוד.
יש שם עם מה לעבוד.
אופיר חיים ואליניב ברדה כעוזרים של בכר-חלום.
אני עוקב אחרי הקבוצות שלו כבר תקופה, חלום שנגריל קבוצה שלו בגביע..nir767676 כתב:אופיר חיים ואליניב ברדה כעוזרים של בכר-חלום.
מבחינתי (מאמין שגם עבור אחרים) אלו השחקנים האהובים בהיסטוריה של המועדון לפי דירוג:
מליקסון
ברדה
אופיר חיים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מת על אופיר חיים אבל אל תזכיר אותו באותה נשימה עם מליקסון וברדה.Tal_Hbs כתב:
אני עוקב אחרי הקבוצות שלו כבר תקופה, חלום שנגריל קבוצה שלו בגביע..
מבחינתי (מאמין שגם עבור אחרים) אלו השחקנים האהובים בהיסטוריה של המועדון לפי דירוג:
מליקסון
ברדה
אופיר חיים
שני האחרונים יכלו להשאר בחול או לעבור לקבוצות אחרות בארץ תמורת כסף.
אופיר חיים להשכירך אחריי העזיבה לטורקיה החליט להגיע למכבי תל אביב והוא חזר רק שאלונה הגיעה עם הכסף.
מליקסון וברדה חזרו לפה מאהבה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תפסיק לקשקש.דר אדום בנשמה כתב:אני מת על אופיר חיים אבל אל תזכיר אותו באותה נשימה עם מליקסון וברדה.
שני האחרונים יכלו להשאר בחול או לעבור לקבוצות אחרות בארץ תמורת כסף.
אופיר חיים להשכירך אחריי העזיבה לטורקיה החליט להגיע למכבי תל אביב והוא חזר רק שאלונה הגיעה עם הכסף.
מליקסון וברדה חזרו לפה מאהבה.
כאילו כשברדה ומליקסון חזרו, אלי ז׳ינו היה הבעל בית והמשכורות היו מצחיקות.
למרות זאת, עם כל האהבה לאופיר חיים לא מכליל אותו בקטגוריה של ברדה ומליקסון.CrazyRed7 כתב: תפסיק לקשקש.
כאילו כשברדה ומליקסון חזרו, אלי ז׳ינו היה הבעל בית והמשכורות היו מצחיקות.
היחיד שיכול לדעתי לגרד את הקטגוריה הזו מלמטה זה סתיו אלימלך.
פשששש דמארי
- The red one
אין מה להתלהב ממשחק נגד הקונוסים של עכו..
- ForeverRed
קונוסים או לא, בן שהר לא מחלק כדורים כאלה גם באימון.
בדיוק, הוא משפיע לא מעט על המשחק וזה נחמד לראות.
עשה ניתוח לפני כמה חודשים וחזר ממנו טוב. נראה יותר קליל וחד. זה עדיין רחוק מלהיות ממה שהוא היה בהפועל אבל יש עם מה לעבוד.
עשה ניתוח לפני כמה חודשים וחזר ממנו טוב. נראה יותר קליל וחד. זה עדיין רחוק מלהיות ממה שהוא היה בהפועל אבל יש עם מה לעבוד.
כמו לפני חצי שנה ושנה, אכתוב שוב. אצלנו או במכבי, הוא שווה 20 בעונה.