ג'ון אוגו
- ForeverRed
Re: ג'ון אוגו
אמרתי לפני המשחק שהוא יהיה חסר.
בלעדיו זה לא אותו דבר. ביתר פירקה אותנו באמצע במחצית השנייה.
בלעדיו זה לא אותו דבר. ביתר פירקה אותנו באמצע במחצית השנייה.
היו דקות שנראה אבוד אבל מצד שני גם היו ניצוצות של אוגו הטוב.
חסר לו ביטחון אבל אני מקווה שזה זמני.
אוהב אותך ג'ון
אוהב אותך ג'ון
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
התחיל די רע והשתפר עם חלוף הזמן. לקראת הסוף הזכיר לי את אוגו הישן והטובגדי כתב:היו דקות שנראה אבוד אבל מצד שני גם היו ניצוצות של אוגו הטוב.
אוהב אותך ג'ון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
המלחמה שלו בתוספת הזמן באמצע, כמו פיטבול שרואה מטרה ולא עוצר, גם כשנפל לדשא זרק את עצמו לעבר הכדור והשיג אותו, דברים שאי אפשר ללמד, הלוואי ולכל השחקנים שלנו היו את התשוקה שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אוהב אותך, אבל הדרך שלך לראות הכל דרך משקפיים סופר מוגזמות, מטורפת בעיניי. לשלילה ולחיוב.
אוגו במשחק סביר במונחים שלו, ההפרזות הללו סביב גליץ, חלק מתחום עיסוקו, לא ברורות לי.
אותו דבר היית עושה בזמנו עם ברדה.
"ברדה הוביל לשער. הוא הסתרק שמאלה בבוקר, הפתיע את השוער בקרן שלא זיהה אותו בלי הקסדה והוביל לגול של פאיוביץ"
אוגו במשחק סביר במונחים שלו, ההפרזות הללו סביב גליץ, חלק מתחום עיסוקו, לא ברורות לי.
"ברדה הוביל לשער. הוא הסתרק שמאלה בבוקר, הפתיע את השוער בקרן שלא זיהה אותו בלי הקסדה והוביל לגול של פאיוביץ"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Totti כתב:אוהב אותך, אבל הדרך שלך לראות הכל דרך משקפיים סופר מוגזמות, מטורפת בעיניי. לשלילה ולחיוב.

+1
אני עוד זוכר שברדה היה יודע לאיפה יגיע הכדור עוד לפני שהשחקן שמסר לו בכלל קיבל את הכדור...
- ForeverRed
אם הייתי קטנוני הייצי מקפיץ איזה כמה פנינים 

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
לפי דעתי אם לא חיימוב הוא המצטיין אתמול.. התחיל חלש אבל במחצית השניה הזכיר נשכחות עם סגירות מצוינות ומסירות משחררות לחץ בנגיעה. תמשיך ככה!
- Sir Alex Ferguson
מישהו ראה אותי כותב שאוגו חזר ליכולת הטובה שלו? מישהו בכלל קרא התייחסות מקצועית שלי למשחק של אוגו אתמול? ציינתי את המחויבות של אוגו אתמול בתוספת הזמן, כי במשחק כמו אתמול שאין כדורגל גדול, מנצחים עם הרבה מחויבות, משהו שהיה חסר לי בהפסד בגביע.Totti כתב:אוהב אותך, אבל הדרך שלך לראות הכל דרך משקפיים סופר מוגזמות, מטורפת בעיניי. לשלילה ולחיוב.
מי שלוקח את זה לקיצון זה כבר בעיה שלו...
אני אקשור בין קבהא ואוגו.
לאוגו היה משחק סביר, לא יותר, לא אוגו הגדול. כרגיל לא מדויק בבעיטה, למזלנו הפעם אי הדיוק הביא לשער...
קראתי הערה מוקדמת יותר שקבהא הקל על אוגו. יכול להיות נכון. גם הובאן הקל עליו (לא משווה לקבהא...).
קבהא עשה משחק הגנה טוב מאד, חילץ הרבה, אבל כל החילוצים לא היו שווים כיוון שלא דייק, עד כדי סכנה, במסירה.
ציוות של שניהם, במשחקים שצריך יותר זהירות, ושייתרגלו האחד לשני, יוכל לשפר את שניהם.
לאוגו היה משחק סביר, לא יותר, לא אוגו הגדול. כרגיל לא מדויק בבעיטה, למזלנו הפעם אי הדיוק הביא לשער...
קראתי הערה מוקדמת יותר שקבהא הקל על אוגו. יכול להיות נכון. גם הובאן הקל עליו (לא משווה לקבהא...).
קבהא עשה משחק הגנה טוב מאד, חילץ הרבה, אבל כל החילוצים לא היו שווים כיוון שלא דייק, עד כדי סכנה, במסירה.
ציוות של שניהם, במשחקים שצריך יותר זהירות, ושייתרגלו האחד לשני, יוכל לשפר את שניהם.
גם שהוא בעונה בינונית, הקישור איתו ובלעדיו זה הבדל של שמיים וארץ.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
היה שם מקרה שבו שחקן של סכנין רץ למתפרצת ואוגו פשוט נעמד לו בדרך. זה נראה כמו כניסה בקיר. כואב בעיניים. שמח שהוא בצד שלנו.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- dardasmiley
אתמול שיחק לטעמי יותר מדי אחורה. כאילו התעקש ללכת על בטוח מדי. אבל ככה צוברים ביטחון בתקופות קשות.
מה שכן, היה פיזי ומאוד מאוד רצה, הזכיר לי קצת מהביג בוס שהיה שנה שעברה.
- Sir Alex Ferguson
דווקא בשני המשחקים האחרונים הזכיר לי את אוגו של שנים קודמות בכל מה שקשור לתרומה ההתקפית. מול קריית שמונה עוד לפני הבעיטה שפגעה בפקהארט ונכנסה הוא הגיע למצב מצוין ברחבה, ואתמול הוא נגח את הכדור שהפך לשער של פקהארט או היה מוליך לפנדל, ככה שאפשר להגיד שהוא עם שני בישולים בשני המשחקים האחרונים...dardasmiley כתב:אתמול שיחק לטעמי יותר מדי אחורה. כאילו התעקש ללכת על בטוח מדי. אבל ככה צוברים ביטחון בתקופות קשות.