עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
בלומפילד לא יהיה מוכן עד מאי 2019
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... l#autoplay" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד עונה של נהי ובכי פקקים לסגן ה-12
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... l#autoplay" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד עונה של נהי ובכי פקקים לסגן ה-12
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
אסלביינק נראה מתאיםyossi כתב:גרשון וקבהא הם נורת אזהרה לכמה הליגיונרים שיש היום שמתהדרים בלשחק באירופה לא שווים כלום.
כן, אני חורץ את דינו של מרוואן אולי קצת מוקדם אבל אני לא רואה בו כלום ולא ראיתי גם בצמד המשחקים מול מאריבור.
ספק כמה אלמוג כהן יהיה טוב. אם כבר רצים עם ארגזים, יש שחקנים בליגה שהייתי שם עליהם ראשונים.
עלי מוחמד, סבע ואולי גם אסלביינק ואיזה מוגרבי בצד תחילה.
האסלביינק בעיקר מתאים לקבוצות שרצות לפחות לקבוצות שמתמודדות מול צפיפותשיש כתב: אסלביינק נראה מתאים
אמרנו את זה גם על טוני כשהיה ברעננהeitam כתב: האסלביינק בעיקר מתאים לקבוצות שרצות לפחות לקבוצות שמתמודדות מול צפיפות
- ForeverRed
נכון, אבל מקרים קצת שונים.CrazyRed7 כתב: אמרנו את זה גם על טוני כשהיה ברעננה
האסלביינק שחקן מהיר. במגרש פתוח הוא רוצח.
קבלת ההחלטות שלו רחוקה מזו של טוני.
עדיין מדובר בטנק קטן. יכול להיות חיזוק מעניין.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מקווה שבני יהודה תנצח את נתניה ותסיים חמישית על חשבונה.
לא בא לי לארח את נתניה וערן לוי מחזור אחרון שסביר להניח לא יהיה לפרוטקול... וזו גם קבוצה שתביא למעמד כזה לאור ה'הרמוניה' בין הקהלים 1600 איש בקלללל
לא בא לי לארח את נתניה וערן לוי מחזור אחרון שסביר להניח לא יהיה לפרוטקול... וזו גם קבוצה שתביא למעמד כזה לאור ה'הרמוניה' בין הקהלים 1600 איש בקלללל
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 06 מרץ 2018, 23:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מצד שני לפתוח במשחק יותר "קל" על הנייר יכול לתת בוסט נחמד להמשך הפלייאוף.אורי אדום בנשמה כתב:מקווה שבני יהודה תנצח את נתניה ותסיים חמישית על חשבונה.
לא בא לי לארח את נתניה וערן לוי מחזור אחרון שסביר להניח לא יהיה לפרוטקול... וזו גם קבוצה שתביא למעמד כזה לאור ה'הרמוניה' בין הקהלים 16000 איש בקלללל
- אורי אדום בנשמה
רציני אתה משווה?ReDo כתב: מצד שני לפתוח במשחק יותר "קל" על הנייר יכול לתת בוסט נחמד להמשך הפלייאוף.
כן.אורי אדום בנשמה כתב:
רציני אתה משווה?
בכללי אני לא מאמין כל כך בחשיבות סדר המשחקים בפלייאוף. בסופו של דבר כולן ישחקו מול כולן בבית ובחוץ.
בסיטואציה הספציפית הזאת מעדיף לפגוש במחזור הראשון יריבה קצת יותר נוחה במטרה להגיע למשחקים מול ביתר ומכבי מהמקום הראשון.
מה עוד שסביר מאוד שהמחזור אחרון יהיה חסר חשיבות (לטוב או לרע).
- אורי אדום בנשמה
בחיי שייאשת אותי... לא אפתח על זה דיון כי זה זניח.
- The red one
האמת שאורי זרק פה משהו שלא חשבתי עליו. להגיע למחזור האחרון נגד נתניה, במידה והמחזור האחרון יהיה רלוונטי (דווקא לא מסכים איתך בכלל ש"סביר מאוד שהמחזור האחרון יהיה חסר חשיבות") זה דבר מאוד לא טוב עבורנו.ReDo כתב: כן.
בכללי אני לא מאמין כל כך בחשיבות סדר המשחקים בפלייאוף. בסופו של דבר כולן ישחקו מול כולן בבית ובחוץ.
בסיטואציה הספציפית הזאת מעדיף לפגוש במחזור הראשון יריבה קצת יותר נוחה במטרה להגיע למשחקים מול ביתר ומכבי מהמקום הראשון.
מה עוד שסביר מאוד שהמחזור אחרון יהיה חסר חשיבות (לטוב או לרע).
הדם הרע הזה שאלוהים יודע מהיכן הגיע מול נתניה יתפוצץ לנו בפנים וזה אולי יהיה 180 מעלות מהמשחק נגד סכנין באליפות הראשונה
במצב הנוכחי, לאור היכולת ומצבת הפצועים, אני אישית מעדיף לפגוש יריבה נוחה יותר לפני ביתר ומכבי. יש משמעות גדולה בעיניי ללהגיע מהמקום הראשון למשחקים האלה.The red one כתב: האמת שאורי זרק פה משהו שלא חשבתי עליו. להגיע למחזור האחרון נגד נתניה, במידה והמחזור האחרון יהיה רלוונטי (דווקא לא מסכים איתך בכלל ש"סביר מאוד שהמחזור האחרון יהיה חסר חשיבות") זה דבר מאוד לא טוב עבורנו.
הדם הרע הזה שאלוהים יודע מהיכן הגיע מול נתניה יתפוצץ לנו בפנים וזה אולי יהיה 180 מעלות מהמשחק נגד סכנין באליפות הראשונה
לפגוש את נתניה שבוע הבא שאנחנו בלי טוני זה פוטנציאל רציני לאיבוד נקודות.
וכן, סיכוי סביר שסיפור האליפות יוכרע לפני המחזור האחרון. זה מה שקרה ב8 מתוך 10 השנים האחרונות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבל המשחק מולם יהיה בטרנר.The red one כתב: האמת שאורי זרק פה משהו שלא חשבתי עליו. להגיע למחזור האחרון נגד נתניה, במידה והמחזור האחרון יהיה רלוונטי (דווקא לא מסכים איתך בכלל ש"סביר מאוד שהמחזור האחרון יהיה חסר חשיבות") זה דבר מאוד לא טוב עבורנו.
אומנם קל זה לא יהיה אבל אני מעדיף לפתוח מול בני יהודה את הפלייאוף.
להיות במומנטום חיובי לקראת שני משחקי עונה לא פשוטים בכלל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
איזה פאתט הבוזגלו הזה.
מביך.
מביך.
- The red one
מה מביך בזה?