מה יעשו כל מקבלי ההזמנות עכשיו??אורי אדום בנשמה כתב:
גיא עזורי תזהר, את אלול לשחרר!!![]()
הפועל רעננה רוצה את אלול
Re: הפועל רעננה רוצה את אלול
הפועל אני כבר משתגע
נקווה שרעננה יקחו אותו, שיתנו אותו בחינם רק שישלמו את המשכורת שלו.
וכמובן, שיהיה לו בהצלחה כמו שרשמו כבר אסור לשכוח את השנים היפות שלו.
וכמובן, שיהיה לו בהצלחה כמו שרשמו כבר אסור לשכוח את השנים היפות שלו.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- איתיאל קריספין
- Title: באר שבע בלב ובנשמה!
זה מראה את האיכות של רעננה...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מקווה מאוד שההעברה תצא לפועל.
קשה לי להאמין שרעננה תסכים לשכר המפלצתי של אלול אבל אולי אלול יתנהג לפנים משורת הדין ולא ידרוש מבאר שבע להשלים את שכרו או לפצות אותו, ויבקש רק להשתחרר מהקבוצה.
אם אכן זה יקרה, אז הוא באמת יוכיח שבאר שבע חשובה לו.
קשה לי להאמין שרעננה תסכים לשכר המפלצתי של אלול אבל אולי אלול יתנהג לפנים משורת הדין ולא ידרוש מבאר שבע להשלים את שכרו או לפצות אותו, ויבקש רק להשתחרר מהקבוצה.
אם אכן זה יקרה, אז הוא באמת יוכיח שבאר שבע חשובה לו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תזכיר לי ?נאור סייס כתב:אסור לשכוח את השנים היפות שלו.
מסכים איתך, כבר עכשיו קידר טוב מאלול והוא רק בן 22 ...messiah כתב:אלול יותר טוב מקידר?
קידר יותר טוב מאלול ולקידר עוד יש לאן להתפתח.
אני לא חושב שב"ש צריכה להערים קשיים על רעננה- תנו להם את אלול וסלאמתק.
לשחרר בלי הערים קשיים כי אם וכאשר אדלי יוחתם אנחנו ע חמישה בלמים , לשחרר את אלול הכי פחות טוב מהחמישה .

הסיבה היחידה שאי שמח שאלול הולך היא כי יש אינפלציה, ושעדיף לשחרר שחקן בשלהי הקריירה ולא שחק צעיר כמו קידר.
מבחינת יכולת על המגרש אני מצטער אבל זאת שטות להגיד שקידר יותר טוב מאלול.
עם כל הכבוד לקידר (ואין הרבה) אלול שחקן הגנה מנוסה שיודע את העבודה טוב גם אם לפעמים יש לו שטויות.
קידר זה שחקן שאי אפשר לסמוך עליו בגרוש.
מבחינת יכולת על המגרש אני מצטער אבל זאת שטות להגיד שקידר יותר טוב מאלול.
עם כל הכבוד לקידר (ואין הרבה) אלול שחקן הגנה מנוסה שיודע את העבודה טוב גם אם לפעמים יש לו שטויות.
קידר זה שחקן שאי אפשר לסמוך עליו בגרוש.
רק אהבה תנצח...
.
נערך לאחרונה על ידי Asif Gil ב 18 מאי 2024, 16:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ראיין אדלי, הנבחן היהודי-אמריקאי עולה עליו ועל קידר ב-10 דרגות.Asif Gil כתב:מאוד אכפת לי. מה מפריע לכם שהוא על הספסל בלם 2 מחליף אחרי קידר בהנחה שמוריירה ופרגל בהרכב? תמיד צריך לסתום חור בדקה 88 כשמובילים או כשבלם נפצע. רבאק זה שחקן בית, מה נשאר לנו אם כך??
מצד שני - החוזה שלו עומד על 80 א"ד לעונה (כל הכבוד לסוכן שלו..), פורסם במוסף פתיחת העונה של ידיעות. מדובר באחד החוזים הגבוהים בקבוצה.
אז להחזיק בלם חמישי בסגל עם שכר כזה? לא נראה לי הגיוני...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Asif Gil כתב:מאוד אכפת לי. מה מפריע לכם שהוא על הספסל בלם 2 מחליף אחרי קידר בהנחה שמוריירה ופרגל בהרכב? תמיד צריך לסתום חור בדקה 88 כשמובילים או כשבלם נפצע. רבאק זה שחקן בית, מה נשאר לנו אם כך??
מצד שני - החוזה שלו עומד על 80 א"ד לעונה (כל הכבוד לסוכן שלו..), פורסם במוסף פתיחת העונה של ידיעות. מדובר באחד החוזים הגבוהים בקבוצה.
הקדים אותי אליק בעניין הבלם הנוסף אדלי, כך שלתת לו לחמם ספסל ב-80 א"ד זה בזבוז משווע, בנוסף, אוסיף ואומר שכן או לא שחקן בית, מדובר בראש ובראשונה באמצעי ולא במטרה או ערך מקודש בפני עצמו! אם מדובר בשחקן שלא תורם מקצועית מאומה בלשון המעטה, שום דבר לא אמור להקנות לו חסינות!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לשחרר בחינם ומהר, לפני שרעננה יתחרטו. להשלים את שכרו במידת הצורך. אמרו זאת לפני. אדליי סטיבנסון נראה טוב וחכם ממנו במשחק.
רגע נוחו. כן. אלול תרם לקבוצה בעבר. בעת העליה הקודמת ששיחק מגן ימני, הוא היה לא רע בכלל.
בשנים האחרונות הוא מדשדש, או סתם גרוע. רשם לא מעט בישולים בעונה הקודמת...
רגע נוחו. כן. אלול תרם לקבוצה בעבר. בעת העליה הקודמת ששיחק מגן ימני, הוא היה לא רע בכלל.
בשנים האחרונות הוא מדשדש, או סתם גרוע. רשם לא מעט בישולים בעונה הקודמת...
שלום ולא להתראות!!!!
מלך הבישולים של עונה שעברה (לקבוצה היריבה).
הוא פשוט לא שייך למקצוע ולא מתאים לליגה לאומית!
אני הייתי מעיף אותו כמה שיותר מהר וכן לדעתי אם צריך שווה גם להשתתף בשכר שלו (בכל זאת חיסכון של 40 או 50 אלף דולר זה לא מעט). לדעתי הוא לא צריך לוותר על אגורה (זה מה שאני הייתי עושה)כי יש לו חוזה חתום וזו חובה של המועדון לעמוד בכל חוזה אשר נחתם ולא משנה למה? מדוע? כמה? ואיך?
מלך הבישולים של עונה שעברה (לקבוצה היריבה).
הוא פשוט לא שייך למקצוע ולא מתאים לליגה לאומית!
אני הייתי מעיף אותו כמה שיותר מהר וכן לדעתי אם צריך שווה גם להשתתף בשכר שלו (בכל זאת חיסכון של 40 או 50 אלף דולר זה לא מעט). לדעתי הוא לא צריך לוותר על אגורה (זה מה שאני הייתי עושה)כי יש לו חוזה חתום וזו חובה של המועדון לעמוד בכל חוזה אשר נחתם ולא משנה למה? מדוע? כמה? ואיך?
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]