עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
בקיצור טביב עושה צחוק מהאגדות סביב מעמד המאמן
- ForeverRed
חחחח הפנדל של שכטר.
איזה שופטים בדיחה.
איזה שופטים בדיחה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ישפכו לאגר בפלייאוף, סטייל אנחנו ב-13/14.zivmay כתב:הכל הולך לביתר, הם באמת מבקיעים מכלום.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא יודע. הם יותר עמוקים ממה שהיינו. יש להם על הספסל את סילבסטר, ורד, קלטינס. לא היה את קובי אזובל ותומר סוויסה.אורי אדום בנשמה כתב:
ישפכו לאגר בפלייאוף, סטייל אנחנו ב-13/14.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קובי אזובל זה פרי אהבתם של קובי דג׳אני ובן אז׳ובל?גדי כתב:
לא יודע. הם יותר עמוקים ממה שהיינו. יש להם על הספסל את סילבסטר, ורד, קלטינס. לא היה את קובי אזובל ותומר סוויסה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מי שתמצמץ ראשונה תפסיד את האליפות.
לנו ולמכבי יש יתרון של נסיון בפליאוף( למרות שרוב העוגנים שלנו בחוץ).
לא חשבתי שבית"ר תלך עד הסוף ועכשיו אני אומר שכנראה שכן. לא חושב שישפכו מנוע בפלייאוף.
חיפה, בני יהודה ונתניה לא יהיו פאקטור לדעתי( אולי נתניה קצת)
לנו ולמכבי יש יתרון של נסיון בפליאוף( למרות שרוב העוגנים שלנו בחוץ).
לא חשבתי שבית"ר תלך עד הסוף ועכשיו אני אומר שכנראה שכן. לא חושב שישפכו מנוע בפלייאוף.
חיפה, בני יהודה ונתניה לא יהיו פאקטור לדעתי( אולי נתניה קצת)
ביתר תסיים בהפרש עשר ממקום ראשון.
נכון שהם בכושר הכי טוב, נכון שכרגע זה נראה שהם שם עד הסוף, נכון שהם רעבים ומתלהבים ונחושים,
אבל אם אני עובר על הסגל שלהם פרט לשכטר אין להם באמת שחקנים שהיו במקומות הללו ובכלל המועדון לא היה במעמדים הללו עשור.
תוספיו את מסגרת גביע המדינה שיעמיס אותם בעוד 1-2 משחקים שיפלו מתישהוא במהלך הפליאוף ואין לדעת לפני/אחרי איזה יריבה,
תוסיפו את חוסר הניסיון של המועדון והשחקנים, אני מסיק שהם יקרסו מתישהו בפליאוף.
ונניח שלא, עדיין הכל תלוי בנו- אנחנו מקום ראשון, אנחנו האלופים, לנו יש מבצר, לנו יש את בכר. צריך להסתכל ממשחק למשחק ולהתייחס פחות ליכולת אלא להביא את היעליות (3 נקודות). מי שמחפש כדורגל יפה לא מבין את הסיטואציה העונה.
נכון שהם בכושר הכי טוב, נכון שכרגע זה נראה שהם שם עד הסוף, נכון שהם רעבים ומתלהבים ונחושים,
אבל אם אני עובר על הסגל שלהם פרט לשכטר אין להם באמת שחקנים שהיו במקומות הללו ובכלל המועדון לא היה במעמדים הללו עשור.
תוספיו את מסגרת גביע המדינה שיעמיס אותם בעוד 1-2 משחקים שיפלו מתישהוא במהלך הפליאוף ואין לדעת לפני/אחרי איזה יריבה,
תוסיפו את חוסר הניסיון של המועדון והשחקנים, אני מסיק שהם יקרסו מתישהו בפליאוף.
ונניח שלא, עדיין הכל תלוי בנו- אנחנו מקום ראשון, אנחנו האלופים, לנו יש מבצר, לנו יש את בכר. צריך להסתכל ממשחק למשחק ולהתייחס פחות ליכולת אלא להביא את היעליות (3 נקודות). מי שמחפש כדורגל יפה לא מבין את הסיטואציה העונה.
אסי, דגים כתב:
קובי אזובל זה פרי אהבתם של קובי דג׳אני ובן אז׳ובל?
חחחחח
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני באמת לא יודע איך גרשון היה בלם הרכב בבלגיה ועוד בקבוצה מובילה.
הוא כזה גרוע. בהגזמה.
הוא כזה גרוע. בהגזמה.
סאמק ערס
לא בא לי שינצחו
לא בא לי שינצחו
למה לא ?שינצחו גם בשבת שיהיה פליאוף רצחני
333!
לא להפסיק. תנו להם תבוסה היסטורית.
לא להפסיק. תנו להם תבוסה היסטורית.
איזה חבורת עלובים. מעורר רחמים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
9 נק' לקחנו בפלייאוף אז. הם סביר להניח יקחו יותר, אבל עדיין יגיעו למחזורים האחרונים בלי סיכוי ריאלי.גדי כתב:
לא יודע. הם יותר עמוקים ממה שהיינו. יש להם על הספסל את סילבסטר, ורד, קלטינס. לא היה את קובי אזובל ותומר סוויסה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא נעים בכלל.
לא משקף את הבדלי הכוחות ,הם יצטרכו חריש עמוק פעם נוספת בקיץ ומאמן שמכיר את השוק ואת הליגה הישראלית.
שהפועל חיפה ישמרו את העונה הזאת ויראו אותה בלופים ,לא ישאר כלום מזה בעונות הבאות
לא משקף את הבדלי הכוחות ,הם יצטרכו חריש עמוק פעם נוספת בקיץ ומאמן שמכיר את השוק ואת הליגה הישראלית.
שהפועל חיפה ישמרו את העונה הזאת ויראו אותה בלופים ,לא ישאר כלום מזה בעונות הבאות