Back to basics

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: Back to basics

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב: ברדה לא היה פקטור כבר בשנה שעברה. אני לא חושב שבגילו הוא היה משנה הרבה.
תמיד מי שלא משחק הוא הכי חסר.
הבקיע שנה שעברה הכי הרבה שערים/דקות מכל הארבע עונות מאז שחזר.
בסיבוב השני כאשר הקבוצה לא תיפקדה הוא הביא משחקים לבד. זוכר אשקלון? כפר סבא?

אתה שלחת אותו ליציע עוד הרבה לפני.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dardasmiley כתב:

לדעתי זה משהו שלא מייחסים לו מספיק משקל. אנחנו כמכלול, גם המועדון וגם הקהל מגיעים יהירים להרבה משחקים, הרגשה שהמשחק בכיס שלנו לפני שנשרקה השריקה. אין לנו לוקסוס לזה. זה לא אנחנו.
לא רוצה שירתעו מהשם הפועל באר שבע, רוצה שירתעו מהאנרגיות והטירוף שאנחנו מקרינים.

הפחד הכי גדול שלי, זה שטרנר יתהפך על הקבוצה (בוזים, תתפטר וכאלה). זה יהפוך אותו משאבת הנקודות שהוא לבית קברות עבורנו.

כבר קרה נגד קש בית בגביע. מחצית ראשונה הייתה בדיוק האווירה שתיארת
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:
הבקיע שנה שעברה הכי הרבה שערים/דקות מכל הארבע עונות מאז שחזר.
בסיבוב השני כאשר הקבוצה לא תיפקדה הוא הביא משחקים לבד. זוכר אשקלון? כפר סבא?

אתה שלחת אותו ליציע עוד הרבה לפני.
גם קואנקה הבקיע הכי הרבה שערים פר דקות עד לפני חודש. גם פקהארט היה באזור. סו וואט? מדגם קטן ולא מייצג.

אז ברדה הביא ניצחונות נגד אשקלון וכפר סבא. אחלה. מה קרה ביתר 50 המשחקים ששיחקנו בעונה שעברה? ברובם המכריע הסתדרנו יפה מאוד בלעדיו.

הטעות הכי גדולה שלכם היא שאתם ממשיכים להעלות שמות של בודדים במקום להבין שקיימת בעיה מערכתית שהיא הרבה יותר גדולה מאדם כזה או אחר.
אז ברדה לא היה מזיק, אולי אפילו תורם. אבל זה לא היה משנה הרבה. לא במצב הנוכחי שנמצאת הקבוצה ובטח לא בגילו ובכושר שהיה לפני ההתמוטטות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב: גם קואנקה הבקיע הכי הרבה שערים פר דקות עד לפני חודש. גם פקהארט היה באזור. סו וואט? מדגם קטן ולא מייצג.

אז ברדה הביא ניצחונות נגד אשקלון וכפר סבא. אחלה. מה קרה ביתר 50 המשחקים ששיחקנו בעונה שעברה? ברובם המכריע הסתדרנו יפה מאוד בלעדיו.

הטעות הכי גדולה שלכם היא שאתם ממשיכים להעלות שמות של בודדים במקום להבין שקיימת בעיה מערכתית שהיא הרבה יותר גדולה מאדם כזה או אחר.
אז ברדה לא היה מזיק, אולי אפילו תורם. אבל זה לא היה משנה הרבה. לא במצב הנוכחי שנמצאת הקבוצה ובטח לא בגילו ובכושר שהיה לפני ההתמוטטות.
הוויכוח עקר ואני מסכים מאוד שיש בעייה מערכתית שגורמת ללחץ וחוסר ביטחון.

אבל ברדה הביא שנה שעברה ערך מוסף בדיוק בתקופה קשה. תקופה שכלום לא הלך. שהפסקנו להבקיע. שטוני נעלם. שבוזגלו עשה רעש בתקשורת. שויטור היה פצוע. הוא הראה שהוא יודע לתפקד בלחץ. גם בגיל שלו זה היה הרבה יותר מכל החלוצים שלנו עכשיו.

אני לא בטוח בכלל שהוא היה מצליח עכשיו אבל הוא חסר מאוד. הנוכחות שלו במגרש. הרדיפה אחרי שחקנים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הדבר היחיד שאני מוצא בו סוג של נחמה אם אפשר לקרוא לזה ככה,זו העובדה ששנה קודם באותו זמן בערך היינו כמעט באותה סיטואציה.
איבוד של 11 נק בטבלה,חוסרים עצומים,פצועים,הדחה מהגביע ושנייה לפני הפלייאוף התעשתנו.
בוא נקווה שזה יהיה גם הסנריום הפעם.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב:הדבר היחיד שאני מוצא בו סוג של נחמה אם אפשר לקרוא לזה ככה,זו העובדה ששנה קודם באותו זמן בערך היינו כמעט באותה סיטואציה.
איבוד של 11 נק בטבלה,חוסרים עצומים,פצועים,הדחה מהגביע ושנייה לפני הפלייאוף התעשתנו.
בוא נקווה שזה יהיה גם הסנריום הפעם.
לא יקרה מהסיבה הפשוטה שהשנה הסגל הקיים לרשות בכר לא מספיק טוב.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

CrazyRed7 כתב: לא יקרה מהסיבה הפשוטה שהשנה הסגל הקיים לרשות בכר לא מספיק טוב.
הסגל הקיים, על הנייר, מספיק טוב.
הבעיה היא שבפועל שחקנים כמו אוגו, קורהוט, בן שהר, פקהארט, קוואנקה, אייבינדר*,שיר צדק(בלי קשר להשעיה, היה חושך בתחילת העונה), ראדי, וואקמה אפילו, פשוט לא מספקים את הסחורה העונה...

(בכוונה שמתי כוכבית על אייבינדר, כי הוא לפחות מנסה אבל לא תמיד הולך לו)

מספיק שויטור חוזר חד, אוגו מתאפס על עצמו, וואקמה נח קצת וחוזר לעצמו, מליקסון ימשיך להיות מליקסון, ממן וקבהא ייכנסו יותר לעניינים, בן שהר ייזכר מה עושים עם הכדור, ומי בכלל יכול עלינו

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

בכר גם הדליף את האסיפה של השחקנים אחר כך?
לא אוהב את כל האסיפות חירום והשעיות האלה. מזכיר לי יותר מדי את מכבי חיפה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:בכר גם הדליף את האסיפה של השחקנים אחר כך?
איזו ברירה יש?

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

הצוות הבין שהגיע הזמן לשינוי בגישה, גם שלהם. ניסו בעידוד, שיחות , ימי גיבוש- זה לא עבד. מקווה שלא עשו את זה מאוחר מידי

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

אני ברשותכם, חושב שצריך לעשות בדיוק הפוך ממה שבכר עשה היום.
נראה שבכר נכנע היום לחלק מהאוהדים והתקשורת הסכסכנית ועשה הצגה מיותרת מול השחקנים.
יותר מתמיד נדרש רוגע, הבעת אמון ושקט תקשורתי. אף פעם, אבל פעם, שום קבוצה שעשתה רעש והשעתה שחקנים על שטויות ושהמאמן חטף קריזה ושאיימו על שחקנים באי חידוש חוזה- אף פעם זה לא עבד ולא יעבוד!
תראו מה עובד אצל מכבי תל אביב שאיבדה תארים בסיטונות בשתי העונות האחרונות ושגם העונה גמגמה והתקשורת קטלה את קרויף..... רק השקט והרוגע ועבודה קשה החזירו אותם לתמונה ופתאום קרויף הוא גאון כדורגל.... לא צעקות, לא השעיות ולא בטיח!
יותר מדי אוהדים יוצאים עכשיו מהחורים, מקללים שחקנים( אתמול השתקתי ביציע טמבל אחד שצרח על מלמד ובן סהר) ובפייסבוק כבר שוחטים את בכר . מקווה שאלונה ובכר יתעשתו- וגם אם לא הולך- לא יתנו למערכת להתפרק וימשיכו עם סביבת העבודה המדהימה שהיתה פה בשנתיים האחרונות.
אני לא יכול לנסוע שוב לק"ש ביום ראשון, אבל מקווה שיהיו מספיק אוהדים שיבואו לתמוך בשעה הקשה הזאת!

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

סתיו אלימלך כתב:אני ברשותכם, חושב שצריך לעשות בדיוק הפוך ממה שבכר עשה היום.
נראה שבכר נכנע היום לחלק מהאוהדים והתקשורת הסכסכנית ועשה הצגה מיותרת מול השחקנים.
יותר מתמיד נדרש רוגע, הבעת אמון ושקט תקשורתי. אף פעם, אבל פעם, שום קבוצה שעשתה רעש והשעתה שחקנים על שטויות ושהמאמן חטף קריזה ושאיימו על שחקנים באי חידוש חוזה- אף פעם זה לא עבד ולא יעבוד!
תראו מה עובד אצל מכבי תל אביב שאיבדה תארים בסיטונות בשתי העונות האחרונות ושגם העונה גמגמה והתקשורת קטלה את קרויף..... רק השקט והרוגע ועבודה קשה החזירו אותם לתמונה ופתאום קרויף הוא גאון כדורגל.... לא צעקות, לא השעיות ולא בטיח!
יותר מדי אוהדים יוצאים עכשיו מהחורים, מקללים שחקנים( אתמול השתקתי ביציע טמבל אחד שצרח על מלמד ובן סהר) ובפייסבוק כבר שוחטים את בכר . מקווה שאלונה ובכר יתעשתו- וגם אם לא הולך- לא יתנו למערכת להתפרק וימשיכו עם סביבת העבודה המדהימה שהיתה פה בשנתיים האחרונות.
אני לא יכול לנסוע שוב לק"ש ביום ראשון, אבל מקווה שיהיו מספיק אוהדים שיבואו לתמוך בשעה הקשה הזאת!
+מיליארד ארבע מאות אללללף

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

לבכר לא הייתה ברירה. במשך 24 מחזורים הוא העביר בשקט, שידר רוגע אבל אתמול כבר לא נשאר לו איך לשדר בטחון כלפי חוץ זה גובל בגניבת דעת. השחקנים הבישו את עצמם ואותו, כמה אפשר לבוא ולהגיד נשתפר, נתקן?

צעד מבורך מאוד של ברק.
שיתחילו לפחד על המקום שלהם.
וזה לא עניין של ניצחון אלא עניין של קבוצה שלא רצה, לא קופצת לכדורי גובה, לא נכנסת למאבקים, לא בועת לשער. כלום וכלום.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ההתנהגות של בכר נחלקת לשניים, בהתחלה הוא נכנס בהם (ראה ערך נאום רעננה) ואז שינה גישה למלטף ומחבק ("אנשים התבלבלו, יש לי את הסגל הכי טוב בארץ").
לא יודע מה יעבוד כבר על החבורה הזו, אבל לא יכול להיות שבכל משחק היריב ירצה יותר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

yedidel כתב:בכר גם הדליף את האסיפה של השחקנים אחר כך?
גם אני חשבתי על זה.

שלח תגובה