תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט
שהר או מלמד לידו בהרכב של 532 יכול להיות שיחוק, ככה גם ניתן לוואקמה כמה דקות מנוחה.
מאוד אוהב את מלמד אבל אתה חושב שהוא היה מבקיע את המצבים הללו?dor69 כתב:לא החלוץ שפיללנו לו, חבל על כל דקה נוספת שהוא מרוויח ע״ח מלמד. אתמול משהו כמו 3 מצבים שקיבל כדור עומק שכל חלוץ נורמלי לפחות סוחט ממנו קרן ובועט החוצה/לא בועט, בנוסף עוד שתי החמצות שחלוץ ברמה שם לפחות אחד בפנים.
ברמת המשחק השוטף מאוד אפור, מאוד גמלוני ומסורבל, גם כשיורד למטה לא משחק כמו שצריך כקיר.
שורה תחתונה אני מאוד מאוכזב ממנו. אני מקווה שלמדו את הלקח שחלוצי 9 קלאסיים לא מתאימים לכדורגל המודרני, לפחות לא לקבוצות הגדולות
אם הוא היה משחק קבוע ומקבל כל משחק כמה כדורים כמו אתמול בתוך הרחבה הוא היה מלך השערים שלנו בפער
אמרתי ששהר יותר טוב? במועדון צריכים להבין שבעמדה הספציפית הזאת צריך להשקיע כסף גדול גם בסכום העברה ולהביא זר שכובש בצרורות כי עד היום כל המועמדים וגם אלו שהגיעו היו עם רזומה בדיחה.red guy כתב: 2 המצבים ליד ליד הקורה ספק עם חלוץ אחר בגלל שם את הגוף כמוהו ומגיע בכלל למצב
בנוגע למצב השלישי לא מצב פשוט בכלל המסירה אליו הייתה חלשה.
בקיצור לא החלוץ הכי גדול בעולם אבל שהר לא בטוח כובש אף מצב ממה שהוא הגיע
הייתי הולך על פרופיל של חלוץ צעיר יחסית (21-24 זה טווח גילאים מצויין שחלוצים בדרך כלל נמצאים בו בשלב של זינוק הקריירה) מליגות ברמה שלנו שכובש בצרורות, לשלם סכום העברה ושכר ולהביא. חלאס עם הימורים בעמדות האלו על שחקנים שכובשים חמישה שערים בעונה, זה מועד לכישלון
עדיף להשקיע את הדקות האלה בחלוץ שאתה יודע שישחק כאן בעונה הבאהשיש כתב: מאוד אוהב את מלמד אבל אתה חושב שהוא היה מבקיע את המצבים הללו?
מסכים איתך בנוגע לזה וכבר שנים מחכה לאיזה חלוץ שיסיים מלך השערים בליגה הזאת כבר אבל עד סוף שנה פקהרט זה הכי טוב שיש לנוdor69 כתב: אמרתי ששהר יותר טוב? במועדון צריכים להבין שבעמדה הספציפית הזאת צריך להשקיע כסף גדול גם בסכום העברה ולהביא זר שכובש בצרורות כי עד היום כל המועמדים וגם אלו שהגיעו היו עם רזומה בדיחה.
הייתי הולך על פרופיל של חלוץ צעיר יחסית (21-24 זה טווח גילאים מצויין שחלוצים בדרך כלל נמצאים בו בשלב של זינוק הקריירה) מליגות ברמה שלנו שכובש בצרורות, לשלם סכום העברה ושכר ולהביא. חלאס עם הימורים בעמדות האלו על שחקנים שכובשים חמישה שערים בעונה, זה מועד לכישלון
לא מסכים בכלל. מעבר להחמצות הוא מכה לשטף המשחק וגיא מלמד הרבה יותר בריא למשחק השוטף של הקבוצה. במקרה שצריך לבחור בין שני חלוצים בינוניים זה פרמטר מכריעred guy כתב: מסכים איתך בנוגע לזה וכבר שנים מחכה לאיזה חלוץ שיסיים מלך השערים בליגה הזאת כבר אבל עד סוף שנה פקהרט זה הכי טוב שיש לנו
מכה לשטף?dor69 כתב: לא מסכים בכלל. מעבר להחמצות הוא מכה לשטף המשחק וגיא מלמד הרבה יותר בריא למשחק השוטף של הקבוצה. במקרה שצריך לבחור בין שני חלוצים בינוניים זה פרמטר מכריע
אחי שחקנים כמו איינבינדר שמוסרים כמו שהוא מסר אתמול לפקהארט שעשה תנועה יפה והיה צריך לעצור ולחכות לכדור המעפן של איינבינדר שיגיע אליו במקום שזה יהיה הפוך, ולא מדובר פה באוסיין בולט, זה מכה לשטף המשחק.
תכניסו לראש שיש לכם קבוצה שכל השחקנים שמאחורי השלישייה הקדמית הם בינוניים נטו ואין בהם כלום( חוץ מחיימוב) ואז תדברו על שטף.
שחקן כמו לואי טאהא הוא הפליימיקר ואתה רוצה שטף?
תפריד, דבר דבר.nir767676 כתב: מכה לשטף?
אחי שחקנים כמו איינבינדר שמוסרים כמו שהוא מסר אתמול לפקהארט שעשה תנועה יפה והיה צריך לעצור ולחכות לכדור המעפן של איינבינדר שיגיע אליו במקום שזה יהיה הפוך, ולא מדובר פה באוסיין בולט, זה מכה לשטף המשחק.
תכניסו לראש שיש לכם קבוצה שכל השחקנים שמאחורי השלישייה הקדמית הם בינוניים נטו ואין בהם כלום( חוץ מחיימוב) ואז תדברו על שטף.
שחקן כמו לואי טאהא הוא הפליימיקר ואתה רוצה שטף?
1. את בעיית ההגנה לא תוכל לפתור לגמרי עד שהרביעייה המקורית תהיה זמינה (זה יקרה עם חזרתו של שיר מהשעיה ומיגל וקורהוט מהפציעות מה שאומר שלא נראה את זה העונה)
2. אני כבר אמרתי בנושאים קודמים שאייבינדר לא מספיק טוב כדי להחזיק אמצע והאמצע שלנו עד הקיץ (שם צריכים להביא זר בדחיפות לעמדת ה50-50) צריך להיות אוגו, קבהא וממן
3. פקהארט הוא מכה אנושה לשטף המשחק. עד עכשיו ראינו בעיקר דברים כמו תנועות שלא קשורות למשחק, לא מפנה מספיק שטחים, לא משמש טוב כקיר, גמלוני מאוד עם הכדור ובנוסף גם לא סקורר כדי שנוכל להגיד שלפחות רואים ממנו משהו. מלמד הוא ממש לא סקורר השנה אבל הוא משתתף בהנעת הכדור, נע לעומק כמו שצריך ולדעתי גם לא פחות טוב מפקהארט בסיומת.
כמו שכבר אמרתי, חלוץ טוב אין לנו אז בוא עד הקיץ נלך עם הבינוני שהכי מתאים לנו (והעובדה שיהיה כאן בעונה הבאה בניגוד לפקהארט היא עוד שיקול למה לתת לו את המפתחות) ובקיץ להביא חלוץ ברמה (גם לנושא הזה התייחסתי היום באחד הדיונים פה בפורום)
תשמעו אני לא מבין על מה אנשים מדברים פה... מכה לשטף המשחק? אסור לו לצאת מרחבת החמש?
ארבע דרגות מעל שהר ביכולת לרדת אחורה ולשמור על הכדור ואז גם למסור אותו ממש למישהו מהקבוצה שלנו...
תבדקו אותי, מתוך 10 פעמים שבן שהר (המתחרה העיקרי שלו) יורד אחורה כדי "לעזור בהנעת כדור" הוא מאבד כדור.
לעומת זאת פקהארט מתוך 10 פעמים שיבוא לעזור ישמור על הפוזשן שלנו ב8... בלי קשר, לדעתי הרבה יותר מגוון מול השער.
דווקא אתמול היה במשחק קצת פחות טוב (מבחינת השקעה ומיקום) אבל לטעמי צריך לקבל בלעדיות בהרכב.
ארבע דרגות מעל שהר ביכולת לרדת אחורה ולשמור על הכדור ואז גם למסור אותו ממש למישהו מהקבוצה שלנו...
תבדקו אותי, מתוך 10 פעמים שבן שהר (המתחרה העיקרי שלו) יורד אחורה כדי "לעזור בהנעת כדור" הוא מאבד כדור.
לעומת זאת פקהארט מתוך 10 פעמים שיבוא לעזור ישמור על הפוזשן שלנו ב8... בלי קשר, לדעתי הרבה יותר מגוון מול השער.
דווקא אתמול היה במשחק קצת פחות טוב (מבחינת השקעה ומיקום) אבל לטעמי צריך לקבל בלעדיות בהרכב.
רק אהבה תנצח...
nir767676 כתב:אני אישית לא מוציא אותו מההרכב עד סוף העונה אפילו לא לדקה.
הוא חלוץ גדול ואנחנו חייבים להרוויח אותו.
שהר יכול לשחק לידו או באגף.
נגריית באר שבע , חלוצים מהסוג הזה לא מתאימים לבאר שבע של השנתיים האחרונות.
ראינו אתמול משחק עלוב שכולו היה מורכב מלהעיף כדורים לפקהארט .בנס נגמר בניצחון., חלאס לגנוב דעת , נקודות האור זה ממן וקוואנקה שמראים יכולות טכניות גבוהות.
אולי חלאס להשוות לשהר? אף אחד לא טען ששהר חלוץ יותר טוב, הוא נגר בן נגר. אנחנו צריכים חלוץ שיתאים לסגנון המשחק של הקבוצהnitsande כתב:תשמעו אני לא מבין על מה אנשים מדברים פה... מכה לשטף המשחק? אסור לו לצאת מרחבת החמש?
אין ספק ששהר נגר יותר (במעט, אבל מתקבל), אבל מסוכן בהרבה בתוך הרחבה.
מהכדורים של דן ומלמד, גם אם לא היו טובים במיוחד (במיוחד של דן) הוא מוציא במינימום בעיטה למסגרת.
מהכדורים של דן ומלמד, גם אם לא היו טובים במיוחד (במיוחד של דן) הוא מוציא במינימום בעיטה למסגרת.
אז למי תשווה אותו? לאפסנאי?dor69 כתב: אולי חלאס להשוות לשהר? אף אחד לא טען ששהר חלוץ יותר טוב, הוא נגר בן נגר. אנחנו צריכים חלוץ שיתאים לסגנון המשחק של הקבוצה
הוא ובן מתמודדים ראש בראש על מקום ב11
טריוויאלי להשוות ביניהם הן בהשפעה על הקבוצה והן מבחינה אישית
כרגע זה מה יש לנו, לא רלוונטי מה אנחנו צריכים. עוד ארבעה חודשים נחשב מסלול מחדש, כרגע צריך לחשוב חיובי ולהבין איך למקסם את התועלת
תודה רבה. ואין אחד שחולק על כך ששהר לא מספיק טוב גם הואyossi כתב:אין ספק ששהר נגר יותר (במעט, אבל מתקבל), אבל מסוכן בהרבה בתוך הרחבה.