איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
אתה יודע כמה חלוצים גדולים היו חיים על שערים מול שער ריק? אם זה כזה קל, למה אנחנו לא רואים הרבה גולים של שחקנים אחרים ככה?
בכל מקרה, הטענה הרצינית שלי היא שהוא לא קיבל הזדמנות אמיתית. מספר משחקים רצופים ברוטציה עם כמות דק' משמעותית.
בלי זה אנחנו לא באמת יכולים לשפוט את היכולת שלו.
בכל מקרה, הטענה הרצינית שלי היא שהוא לא קיבל הזדמנות אמיתית. מספר משחקים רצופים ברוטציה עם כמות דק' משמעותית.
בלי זה אנחנו לא באמת יכולים לשפוט את היכולת שלו.
השיח התדרדר פה משמעותית.
אני חשבתי על האופציה שאולי לא ויתרו על הכיוון של התשת השחקן כדי שיתירו את חוזהו, הרי להתיר חוזה לא צריך חלון העברות ושחקן חופשי יכול לעבור גם לא בזמן חלון העברות אז אמנם נגמר ינואר אבל יש מצב מלחמת ההתשה ממשיכה.
לתרום הוא יכול ללא שום צל של ספק.
אני חשבתי על האופציה שאולי לא ויתרו על הכיוון של התשת השחקן כדי שיתירו את חוזהו, הרי להתיר חוזה לא צריך חלון העברות ושחקן חופשי יכול לעבור גם לא בזמן חלון העברות אז אמנם נגמר ינואר אבל יש מצב מלחמת ההתשה ממשיכה.
לא קיבל מספיק הזדמנויות ,אם בכר היה מתעקש עליו כמו שהוא מתעקש על שחקנים אחרים יכול להיות שהמצב היה טוב יותר מבחינת קוואנקה ומבחינת היכולת והנקודות שלנו .דר אדום בנשמה כתב: 3 שערים מול שער ריק.
איזה יחס מדהים.
גם לתומר סוויסה בעונת 2013-2014 היה יחס שערים מדהים, אולי נחזיר אותו עונה הבאה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כנראה שהוא לא יכול לתרום לנו ושברק בכר רואה אותו באימונים הוא מבין דבר או שניים יותר ממך.nir767676 כתב:השיח התדרדר פה משמעותית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
או שלא. אתה לא יכול לדעת, אבל חייב לציין שהנרטיב הזה שבנית, "האדיש", הוא מעצבן, כי זה פשוט לא נכון. לא זיהיתי אף משחק שקואנקה טייל לו בעוד שאר השחקנים קרעו את התחת, ואל תספר לי את סיפורי המעשיות האלה על המשחק ההוא בטדי..לא מבין מה כולם נתפסו עליו...דר אדום בנשמה כתב: כנראה שהוא לא יכול לתרום לנו ושברק בכר רואה אותו באימונים הוא מבין דבר או שניים יותר ממך.
כמעט כל השחקנים העונה נראו ברוב שלבי העונה כמו שקואנקה נראה במשחקים שכן שיחק, ובכל זאת, הוא נקבר לו אי שם ואילו אחרים על אותו תפקיד ועל פניו פחות טובים (זריהן) מקבלים עוד ועוד צ'אנסות.
בוא נאמר את האמת.. הכמה דקות ששיחק בטדי היו לא פחות ממחפירותThe red one כתב: או שלא. אתה לא יכול לדעת, אבל חייב לציין שהנרטיב הזה שבנית, "האדיש", הוא מעצבן, כי זה פשוט לא נכון. לא זיהיתי אף משחק שקואנקה טייל לו בעוד שאר השחקנים קרעו את התחת, ואל תספר לי את סיפורי המעשיות האלה על המשחק ההוא בטדי..לא מבין מה כולם נתפסו עליו...
.
ועדיין זה כמה דקות.niv1 כתב: בוא נאמר את האמת.. הכמה דקות ששיחק בטדי היו לא פחות ממחפירות
ההרבה דקות של ראדי נגד מכבי בנתניה היו לא פחות מחפירות.
שער מול שער ריק לא נחשב?דר אדום בנשמה כתב: 3 שערים מול שער ריק.
איזה יחס מדהים.
גם לתומר סוויסה בעונת 2013-2014 היה יחס שערים מדהים, אולי נחזיר אותו עונה הבאה?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
למה?niv1 כתב: בוא נאמר את האמת.. הכמה דקות ששיחק בטדי היו לא פחות ממחפירות
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מהמעט שראיתי ממנו, אני מאמין בלב שלם שאיסאק קוואנקה יכול לתרום להפועל באר שבע לא פחות ממלמד וזריהן שנמצאים לפניו בהיררכיה.
גישת הייבוש המועדון נקט לפני ינואר ובמהלכו לגיטימית בעיניי לגמרי. רצו שיעזוב על מנת להשתדרג בזר אחר. סופר לגיטימי.
זה לא הלך, ועכשיו זה מרגיש לי שפשוט לא מוכנים לרדת מהעץ.
גישת הייבוש המועדון נקט לפני ינואר ובמהלכו לגיטימית בעיניי לגמרי. רצו שיעזוב על מנת להשתדרג בזר אחר. סופר לגיטימי.
זה לא הלך, ועכשיו זה מרגיש לי שפשוט לא מוכנים לרדת מהעץ.
- דר אדום בנשמה
- The red one
אני לא חושב שמישהו חושב שברגע שהוא ישחק, נחזור להיות הקבוצה הדורסנית של לפני שנתיים.דר אדום בנשמה כתב:וואו פתאום קוואנקה הפך למושיע שלנו...
אבל, כפי שנכתב מעלייך, כרגע הסיטואציה היא שהוא פה לפחות עד סוף העונה. אז למה לא להשתמש, כשהאחרים על משבצתו ותפקידו, לא מספקים את הסחורה?
ותעשה טובה אל תשתמש במילה "אדיש" בתגובה

על אותו משקל. האם הוא כל הבעיות שלנו?דר אדום בנשמה כתב:וואו פתאום קוואנקה הפך למושיע שלנו...
- דר אדום בנשמה
מעולם לא טענתי את זה.גדי כתב:
על אותו משקל. האם הוא כל הבעיות שלנו?
אבל לדעתי טם הוא היה כזה טוב כמו שעושים ממנו ברק בכר היה נותן לו יותר קרדיט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דווקא לדעתי בחלק הזה יש משהו שאמרת שאתה צודק בו.דר אדום בנשמה כתב: מעולם לא טענתי את זה.
אבל לדעתי טם הוא היה כזה טוב כמו שעושים ממנו ברק בכר היה נותן לו יותר קרדיט.
זה לא מקצועי. כנראה יש דברים באימונים שאנחנו לא רואים (מקווה מאוד שזה לא עניין כספי)