כדוריד בבאר שבע
- The red one
כדוריד בבאר שבע
למי שיודע ולמי שלא - יש קבוצת כדוריד לעיר באר שבע. אמנם לא הפועל, אלא מ.כ (מועדון כדוריד), אבל אנחנו בעיר מקבלים בזרועות פתוחים את כולם.
מפה לשם - הקבוצה תהיה בעונה הבאה בליגת העל. כשנותרו 6 משחקים, הם ממוקמים במקום הראשון (מאזן מושלם של 12 ניצחונות!), הפער מהמקום השני הוא 6 נקודות.
אתמול היה להם משחק צמרת מול דימונה, אותו הם ניצחו גם וגם היה שידור בערוץ היוטיוב של איגוד הכדוריד
https://www.b7net.co.il/article/257809/2" onclick="window.open(this.href);return false;
המשחקים מתקיימים בהיכל הקונכייה, הכניסה חינמית לעת עתה. אחרי הכדורגל והכדורעף(נציגות גברית ונשית בליגת העל), גם בכדוריד העיר מקבלת ייצוג ראוי. בהצלחה!
מפה לשם - הקבוצה תהיה בעונה הבאה בליגת העל. כשנותרו 6 משחקים, הם ממוקמים במקום הראשון (מאזן מושלם של 12 ניצחונות!), הפער מהמקום השני הוא 6 נקודות.
אתמול היה להם משחק צמרת מול דימונה, אותו הם ניצחו גם וגם היה שידור בערוץ היוטיוב של איגוד הכדוריד
https://www.b7net.co.il/article/257809/2" onclick="window.open(this.href);return false;
המשחקים מתקיימים בהיכל הקונכייה, הכניסה חינמית לעת עתה. אחרי הכדורגל והכדורעף(נציגות גברית ונשית בליגת העל), גם בכדוריד העיר מקבלת ייצוג ראוי. בהצלחה!
Re: כדוריד בבאר שבע
תעדכן לפני משחקים. בעיקר משחקי בית
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זו העפלה היסטורית של קבוצת כדוריד באר שבעית לליגה הראשונה?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
כן ככל הידוע ליאורי אדום בנשמה כתב:זו העפלה היסטורית של קבוצת כדוריד באר שבעית לליגה הראשונה?
- The red one
הם צריכים 2 משחקים לעלות וכרגע נראה שמשחק העלייה יהיה בקונכייהeitam כתב:תעדכן לפני משחקים. בעיקר משחקי בית
יום ראשון הקרוב (11/2) יש משחק חוץ ברמת גן
ואז ביום ראשון בסוף החודש (25/2) יש משחק ב-20:30 בקונכייה מול ראשל'צ. כאמור, זה צפוי להיות משחק העלייה.
לצערנו זה יוצא על משחק הבית מול בית"ר /:
- dardasmiley
כמה נקודות שווה ניצחון? תיקו? הפסד?
בוא תן לנו קצת רקע, נתחיל להתעניין...
בוא תן לנו קצת רקע, נתחיל להתעניין...
- The red one
ניצחון - 2 נקודות
תיקו - נקודה
הפסד - 0 נקודות
דיברתי עכשיו עם יו'ר קבוצת הכדוריד והוא אמר שמודעים לזה שמשחק העלייה מתנגש עם המשחק מול בית"ר ופועלים להזיז את המועד.
תיקו - נקודה
הפסד - 0 נקודות
דיברתי עכשיו עם יו'ר קבוצת הכדוריד והוא אמר שמודעים לזה שמשחק העלייה מתנגש עם המשחק מול בית"ר ופועלים להזיז את המועד.
שאפו על הסבלנות
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק לי מפריע עניין השם?
אני לא מקומי אז לא יודע מה זאת גאווה באר שבעית, אבל אם זה לא הפועל זה לא מעניין.
אני לא מקומי אז לא יודע מה זאת גאווה באר שבעית, אבל אם זה לא הפועל זה לא מעניין.
- אורי אדום בנשמה
אני מבין שאתה יושן עם פטיש ומגל תחת הכר ותמונה של א.ד גורדון מפארת לך את הסלון?South Boy כתב:רק לי מפריע עניין השם?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מסכים ולא מסכיםאורי אדום בנשמה כתב:
אני מבין שאתה יושן עם פטיש ומגל תחת הכר ותמונה של א.ד גורדון מפארת לך את הסלון?
עקרונית קודם כל ב״ש
אני לא יודע איך נראים מ.כ
אבל אם זה היה מכבי וזה היה בצהוב, היה יורד לי מהם מאוד מהר
- The red one
משחקים בכחול ולגבי עניין השם - אין פה ממש מה לעשות. למועדון הפועל באר שבע אין קבוצת כדוריד. אין יותר מדיי מה לעשות עם זה...
לא אמרתי שאם זה הפועל זה לא מעניין מהיותי קומוניסט, אמרתי שקשה לי להזדהות או לעודד קבוצה שלא נושאת את השם של הקבוצה היחידה שיש לי אהדה כלפיה.אורי אדום בנשמה כתב:
אני מבין שאתה יושן עם פטיש ומגל תחת הכר ותמונה של א.ד גורדון מפארת לך את הסלון?
- The red one
מה שיפה בעיר באר שבע ולדעתי לא קורה באף עיר אחרת בארץ (מלבד אולי נתניה) זה שאין פה באמת יריבות "עירונית". לכן, לי, באופן אישי, קל יותר להתרגש/להתחבר/לעקוב/לרצות בהצלחת כלל הקבוצות בעיר, בכל ענף הספורט, גם אם נושאות את השם מ.כ, מ.ס ואפילו מכבי.South Boy כתב:
לא אמרתי שאם זה הפועל זה לא מעניין מהיותי קומוניסט, אמרתי שקשה לי להזדהות או לעודד קבוצה שלא נושאת את השם של הקבוצה היחידה שיש לי אהדה כלפיה.
סביר מאוד להניח שאם הייתה לנו פה יריבה עירונית בכדורגל, זה לא היה קורה. אבל כל עוד זו לא המציאות - רוצה בהצלחה עירונית ללא קשר לשם שיש לפני המילה "באר שבע".
- אורי אדום בנשמה
כמוני כמוך.The red one כתב: מה שיפה בעיר באר שבע ולדעתי לא קורה באף עיר אחרת בארץ (מלבד אולי נתניה) זה שאין פה באמת יריבות "עירונית". לכן, לי, באופן אישי, קל יותר להתרגש/להתחבר/לעקוב/לרצות בהצלחת כלל הקבוצות בעיר, בכל ענף הספורט, גם אם נושאות את השם מ.כ, מ.ס ואפילו מכבי.
סביר מאוד להניח שאם הייתה לנו פה יריבה עירונית בכדורגל, זה לא היה קורה. אבל כל עוד זו לא המציאות - רוצה בהצלחה עירונית ללא קשר לשם שיש לפני המילה "באר שבע".
עוד כילד הייתי הולך בתדירות גבוהה למשחקי הבית של מכבי ובית"ר ב"ש.