ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
עם כל זה שהייתי שם אותו שבוע במעצר צבאי, לא אוהב לשמוע את האמירות של המועדון לגביו בתקשורת.
תנו לו סטירה וחיבוק.
כבר כמה זמן שאני כותב שחסר לי מאוד כל החום והמרקם החברתי בקבוצה. לא יודע עובדות, אבל מרגיש לי שיש מחסור בתקשורת בין ההנהלה והצוות המקצועי לשחקנים.
שנה שעברה בסיטואציה דומה, הוא רקד להם במגרש ונתן גול אליפות על המוח שלהם.
דווקא בזמן שהתעסק אתמול בכדורגל, ניצח כמעט כל מאבק באמצע.
אין לנו את הפריבילגיה להפסיד לוחם כזה.
יאללה,טעה, התנצל, ייענש ונגמר.
תנו לו סטירה וחיבוק.
כבר כמה זמן שאני כותב שחסר לי מאוד כל החום והמרקם החברתי בקבוצה. לא יודע עובדות, אבל מרגיש לי שיש מחסור בתקשורת בין ההנהלה והצוות המקצועי לשחקנים.
שנה שעברה בסיטואציה דומה, הוא רקד להם במגרש ונתן גול אליפות על המוח שלהם.
דווקא בזמן שהתעסק אתמול בכדורגל, ניצח כמעט כל מאבק באמצע.
אין לנו את הפריבילגיה להפסיד לוחם כזה.
יאללה,טעה, התנצל, ייענש ונגמר.
- ForeverRed
אנחנו לא יכולים לדעת מה קורה בתוך הקבוצה.
יכול להיות שהמקרה האחרון מצטרף להפרות משמעת נוספות שלא יצאו לתקשורת.
בגדול אני מאוד מזדהה עם הדברים שנאמרו פה.
עם כל הכעס על אוגו הוא עדיין אחד השחקנים האהובים עליי בקבוצה, סמל לא פחות מאף ישראלי או זר אחר ששיחק כאן (להוציא שניים יחידים ומיוחדים).
גם אם טעה, יש דרך להתנהל וצריך לדעת לכבד את השחקנים הענקים האלה שהביאו אותנו למקום שבו אנחנו נמצאים.
יצטרך להיענש, אין מנוס מכך.
לגבי ההמשך? לא אתפלא אם ייחתך בקיץ אבל לא הייתי ממהר לחרוץ את גורלו.
מגיעה לו ההזדמנות ולתקן ולהשתפר.
יכול להיות שהמקרה האחרון מצטרף להפרות משמעת נוספות שלא יצאו לתקשורת.
בגדול אני מאוד מזדהה עם הדברים שנאמרו פה.
עם כל הכעס על אוגו הוא עדיין אחד השחקנים האהובים עליי בקבוצה, סמל לא פחות מאף ישראלי או זר אחר ששיחק כאן (להוציא שניים יחידים ומיוחדים).
גם אם טעה, יש דרך להתנהל וצריך לדעת לכבד את השחקנים הענקים האלה שהביאו אותנו למקום שבו אנחנו נמצאים.
יצטרך להיענש, אין מנוס מכך.
לגבי ההמשך? לא אתפלא אם ייחתך בקיץ אבל לא הייתי ממהר לחרוץ את גורלו.
מגיעה לו ההזדמנות ולתקן ולהשתפר.
מקצועית, גם במשחקים הפחות טובים שלו (מזכיר שבפתיחת העונה הוא היה השחקן הכי טוב שלנו) הוא עדיין לא היה עד כדי כך גרוע ששווה לחשוב על החלפה שלו.
אישית, הוא מסוג השחקנים שאני לא מסוגל לכעוס עליהם. נתן לנו כ"כ הרבה וגם כשדפק אותנו אתמול זה נבע מזה שלקח ללב ולא מאיזושהי אדישות.
השחקן עם הביצים הכי גדולות בסגל ומהבודדים שגורמים לי לחשוב שאליפות השנה אפשרית למרות הכל.
אישית, הוא מסוג השחקנים שאני לא מסוגל לכעוס עליהם. נתן לנו כ"כ הרבה וגם כשדפק אותנו אתמול זה נבע מזה שלקח ללב ולא מאיזושהי אדישות.
השחקן עם הביצים הכי גדולות בסגל ומהבודדים שגורמים לי לחשוב שאליפות השנה אפשרית למרות הכל.
אחרי מה שהיה עם הייסטר לא חושב שיקבל פחות מ5 משחקים בחוץ.
גרוע מאוד לאור היכולת של ראדי דן וזה שקבהאא שחקן חדש.
גרוע מאוד לאור היכולת של ראדי דן וזה שקבהאא שחקן חדש.
בדיוק! אם ניקח תואר השנה זה רק עם שחקנים כמוהו ולא שחקנים כמו אוחנות למינהםEelect כתב:מקצועית, גם במשחקים הפחות טובים שלו (מזכיר שבפתיחת העונה הוא היה השחקן הכי טוב שלנו) הוא עדיין לא היה עד כדי כך גרוע ששווה לחשוב על החלפה שלו.
- The red one
מסתבר שגנבו לג׳ון את ההצגה
https://twitter.com/simplycosta/status/ ... twterm%5E0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/simplycosta/status/ ... twterm%5E0" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני באמת שלא מבין איך אנשים פה רושמים לשחרר אותו... אתם משולים אצלי למשוגעים, לא פחות.
אוגו השחקן הכי לוחם על המגרש, הכי מאמין, והכי מסור שיש לנו וגם מיותר לציין שחקן ענק
אוגו השחקן הכי לוחם על המגרש, הכי מאמין, והכי מסור שיש לנו וגם מיותר לציין שחקן ענק
בדיוק !!!clark kent כתב:אני באמת שלא מבין איך אנשים פה רושמים לשחרר אותו... אתם משולים אצלי למשוגעים, לא פחות.
לא המתיקו לו בסוף?גדי כתב:אוגו יקבל לפחות חודש בחוץ. ובצדק. מה שהיה עם ראייקוביץ היה שערורייה אבל לא מתקנים עוולה בעוולה.
הייסטר הורחק השנה לחמישה משחקים על משהו לא יותר חמור.
+1MikiRed כתב:כל שופט אוטומתית הוא בן יונה, אבל כשהדם ירד לי מהראש, אני חושב שהיה לו שיפוט למופת, לא מכיר הרבה שופטים שהיו שורדים את המשחק המאד קשה לשיפוט.
הטעות בשער של ריקן לא שלו, אבל הוא לא נתן לטעות לגרום להטייה לאחר מכן. תראה את המשחק עוד כמה ימים (נראה לי שאצלך הדם עוד לא ירד...) ותווכח ששפט כראוי.
אכן משחק סופר קשה לשיפוט.
100%clark kent כתב:אני באמת שלא מבין איך אנשים פה רושמים לשחרר אותו... אתם משולים אצלי למשוגעים, לא פחות.
האחרון שהייתי משחרר.
המתיקו.delta7 כתב: לא המתיקו לו בסוף?
אני הייתי מוכר אותו בקיץ בסכום גבוה, וזה בכלל לא קשור למשחק מול מכבי.
הוא פשוט חלש מאוד העונה, גם כשהוא בא עם רצח בעיניים ומנצח בכל מאבק, הוא עדיין תוקע לנו את כל המשחק.
כשאוגו טוב, ב"ש טובה.
העונה אוגו פשוט לא טוב.
יש לנו מספיק זמן עד הקיץ לחפש לו מחליף ראוי, הגיע הזמן לריענון.
הוא פשוט חלש מאוד העונה, גם כשהוא בא עם רצח בעיניים ומנצח בכל מאבק, הוא עדיין תוקע לנו את כל המשחק.
כשאוגו טוב, ב"ש טובה.
העונה אוגו פשוט לא טוב.
יש לנו מספיק זמן עד הקיץ לחפש לו מחליף ראוי, הגיע הזמן לריענון.
יקבל עונש, ישב בחוץ ויחזור חזק יותר.
מעדיף יותר כמוהו מאשר למלמים שלא נלחמים
מעדיף יותר כמוהו מאשר למלמים שלא נלחמים
- The red one
בערוץ הספורט לא הגזימו כשאמרו שאוגו יעשה כל שביכולתו על מנת להפחית את העונש. בדיון הוא אמר שליאני הוא כמו אבא שלו.
העונש צפוי להתפרסם בדקות הקרובות
העונש צפוי להתפרסם בדקות הקרובות