ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
מבלבל את השכל כהרגלו.
רק לפני שבוע הוא חירטט שיש מתיחות בין סבע וערן לוי מה שגרם לדיא לצאת עליו בווצאפ.
אין מה להתייחס...
לגבי המכות רצח בין מאור ואוגו (וואלה ספורט),
גם מאור מליקסון ניצב בעין הסערה בסיום, אחרי דיווחים על עימות כביכול בינו לבין ג'ון אוגו בחדר ההלבשה. "לא היה עימות, הכל בסדר. אמוציות זה חלק מהמשחק. ג'ון לקח ללב ואני יכול להבין אותו", אמר. "אנחנו ממשיכים הלאה. מכבי שיחקה יותר טוב היום וזה היה משחק בלי הרבה הזדמנויות".
רק לפני שבוע הוא חירטט שיש מתיחות בין סבע וערן לוי מה שגרם לדיא לצאת עליו בווצאפ.
אין מה להתייחס...
לגבי המכות רצח בין מאור ואוגו (וואלה ספורט),
גם מאור מליקסון ניצב בעין הסערה בסיום, אחרי דיווחים על עימות כביכול בינו לבין ג'ון אוגו בחדר ההלבשה. "לא היה עימות, הכל בסדר. אמוציות זה חלק מהמשחק. ג'ון לקח ללב ואני יכול להבין אותו", אמר. "אנחנו ממשיכים הלאה. מכבי שיחקה יותר טוב היום וזה היה משחק בלי הרבה הזדמנויות".
שילכו כולם כפרה על אוגו. עשה טעות , בא למשחק טעון מדי , וראו את זה לפי שפת הגוף שלו , מנוחה תעשה לו טוב.
כפרה לא כפרה,אתמול הוא התנהג כמו ערס מצוי מהרחוב.גיא חניה כתב:שילכו כולם כפרה על אוגו. עשה טעות , בא למשחק טעון מדי , וראו את זה לפי שפת הגוף שלו , מנוחה תעשה לו טוב.
כל מי שמנסה להגיד שהשופט היה פזיז בהחלטה מדבר שטויות.
"המערכת תדע לטפל"
כמו שהיא טיפלה באוחנה?
במקרה צדק?
בטוני?
יותר מדי דברים קורים אצלנו העונה וג'ון אוגו שיש לו המון זכויות אצלנו,בהתנהגותו אתמול הראה שאף אחד לא סופר את המערכת.
בלבול ביצים שי.זה שי ! כתב:לא בא לגונן על גון
אבל במצב הפוך הכרטיס נשאר בכיס של השופט
זה שי !
הוא ביקש את זה מהרגע הראשון
ויותר מזה,היה צריך לקבל צהוב כבר בדקה 7 או 8 אחרי גליץ מאחור על שחקן מכבי ולא קיבל.
אי אפשר להתנהג ככה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סליחה?זה שי ! כתב:לא בא לגונן על גון
אבל במצב הפוך הכרטיס נשאר בכיס של השופט
זה שי !
לפניי הצהוב הזה הגיע לו עוד צהוב בשני עבירות אחרות שהוא עשה וליאני ריחם עליו.
ואז הוציא לו צהוב על העבירה השלישית ואוגו במקום להתחרפן ולאבד את העשתונות יכל לקבל בהבנה ולהמשיך הלאה אבל הוא בחר להתעצבן, לדחוף שחקן וכו'.
האדום הזה הגיע לאוגו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אח שלי אתה נופל לפרופגנדה של התקשורת ושל הצהובים.אדום זקן כתב: בלבול ביצים שי.
הוא ביקש את זה מהרגע הראשון
ויותר מזה,היה צריך לקבל צהוב כבר בדקה 7 או 8 אחרי גליץ מאחור על שחקן מכבי ולא קיבל.
אי אפשר להתנהג ככה.
נכון, הגיע לו צהוב, אבל אני בטוח במיליון אחוז שאם לא הטעות של השופטים בגול שלא אישרו, הוא לא מקבל את הצהוב השני.
תגיד על מה אתה מדבר?CrazyRed7 כתב: אח שלי אתה נופל לפרופגנדה של התקשורת ושל הצהובים.
נכון, הגיע לו צהוב, אבל אני בטוח במיליון אחוז שאם לא הטעות של השופטים בגול שלא אישרו, הוא לא מקבל את הצהוב השני.
תשב ותצפה בהילוך החוזר ותגיד לי שלא מגיע לו אדום.
הבן אדם שופט עומד מולו והוא דוחף שחקן מול העיניים שלו בשיא הטיפשות בצורה מזלזלת כאילו אומר לשופט "אני שם עליך ז**".
אם אני הייתי שופט זה היה כרטיס בורדו לא אדום.
איש חסר אחריות,חסר רסן,לא צפוי שבשנייה אחת של חוסר בחמצן הרס את המשחק.
אוגו התנהג כמו אידיוט. אבל לא הגיע לו שני צהובים על המהלך הזה לבד.
הגיע לו צהוב כבר קודם אבל אם השופט בחר להבליג או לסלוח לא אומר שהוא יכול "לפצות" על זה אח"כ.
אם על כל דחיפונת כזאת ושלא לדבר בכלל על התנועת ביטול של טאהה מוציאים אדום אז לא יהיה משחק בליגה בלי 3-4 אדומים.
אגב, באותו מהלך אחרי שאוגו דחף את ריקן גם מיכה וגם דור פרץ דחפו את אוגו - מול השופט. למה הם לא קיבלו צהוב??
השופט היה מביך לגמרי, בלי קשר למי הקבוצה היותר טובה ומוכנה על הדשא, בלי קשר להתנהגות הלא ראויה של אוגו.
פשוט שופט אשפה, כוחני שחיפש לגנוב את ההצגה וכשהבין שטעה החזיר עם טעות על טעות על טעות על טעות.
מביך.
הגיע לו צהוב כבר קודם אבל אם השופט בחר להבליג או לסלוח לא אומר שהוא יכול "לפצות" על זה אח"כ.
אם על כל דחיפונת כזאת ושלא לדבר בכלל על התנועת ביטול של טאהה מוציאים אדום אז לא יהיה משחק בליגה בלי 3-4 אדומים.
אגב, באותו מהלך אחרי שאוגו דחף את ריקן גם מיכה וגם דור פרץ דחפו את אוגו - מול השופט. למה הם לא קיבלו צהוב??
השופט היה מביך לגמרי, בלי קשר למי הקבוצה היותר טובה ומוכנה על הדשא, בלי קשר להתנהגות הלא ראויה של אוגו.
פשוט שופט אשפה, כוחני שחיפש לגנוב את ההצגה וכשהבין שטעה החזיר עם טעות על טעות על טעות על טעות.
מביך.
רק אהבה תנצח...
השופט הסמרטוט הזה דחף בדיוק באותה צורה את אורן ביטון לפני כחודשיים.אדום זקן כתב: תגיד על מה אתה מדבר?
תשב ותצפה בהילוך החוזר ותגיד לי שלא מגיע לו אדום.
הבן אדם שופט עומד מולו והוא דוחף שחקן מול העיניים שלו בשיא הטיפשות בצורה מזלזלת כאילו אומר לשופט "אני שם עליך ז**".
אם אני הייתי שופט זה היה כרטיס בורדו לא אדום.
איש חסר אחריות,חסר רסן,לא צפוי שבשנייה אחת של חוסר בחמצן הרס את המשחק.
לא ראיתי מישהו זועק וצועק נוכח האלימות הקשה של ליאני אז. ״דחף״ עלק נו באמת.
ליאני הבין שהם טעות בענק כמה דקות לפני כן וחיפש להחזיר. אוגו שיחק לידיים שלו ועשה לו עבודה קלה.
ולכתוב איש חסר אחריות וחסר רסן על שחקן שב4 שנים, מעמדת הקשר האחורי, קיבל רק 2 אדומים..
לפעמים אני נדהם כמה השפעה יש לתקשורת.
CrazyRed7 כתב: השופט הסמרטוט הזה דחף בדיוק באותה צורה את אורן ביטון לפני כחודשיים.
ליאני הבין שהם טעות בענק כמה דקות לפני כן וחיפש להחזיר. אוגו שיחק לידיים שלו ועשה לו עבודה קלה.
ולכתוב איש חסר אחריות וחסר רסן על שחקן שב4 שנים, מעמדת הקשר האחורי, קיבל רק 2 אדומים..
עזוב תקשורת. מהיציע ראיתי שחקן שהתנהג בצורה מחפירה. מהדקה הראשונה הוא חיפש להשתולל. לא לוקחים ממנו את מה ששלו אבל אי אפשר לקבל התנהגות כזו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
השופט יכל להוציא אדום ויכל גם שלא.
זה לא היה אדום מובהק, דחיפות כאלה קורות מדי משחק, אבל לא השופט צריך להיות הכתובת לטענות.
שחקן שמרשה לעצמו להתנהג בצורה כזאת יכול לבוא בטענות רק לעצמו.
זה לא היה אדום מובהק, דחיפות כאלה קורות מדי משחק, אבל לא השופט צריך להיות הכתובת לטענות.
שחקן שמרשה לעצמו להתנהג בצורה כזאת יכול לבוא בטענות רק לעצמו.
תעשה הבדלה בין מקרה טאהא שכן אני חודב שזו חשבונאות נטו של השופט אחרי שבמחצית ראה שלא אישר שער חוקי לבין מקרה אוגו.CrazyRed7 כתב: השופט הסמרטוט הזה דחף בדיוק באותה צורה את אורן ביטון לפני כחודשיים.
אתה בעצמך אומר ששיחק לידי השופט,אז למה?
וכן הוא איש חסר אחריות.
ואני אומר את זה רק על אילו שאני מחזיק ומצפה מהם,הם יקבלו ממני את הביקורת הכי קשה.
ודי עם השטות הזאת של "לשכוח מה שעשה".
אף אחד לא שוכח ולא נעליים.
שחקן במעמד של אוגו לא יכול להפקיר את חבריו החל מהדקה ה25 וכל נסיון להגן עליו יוצא יותר פאתטי.
השנה מנצח בקצת יותר מ50 אחוז מהתיקולים.
אלו לא מספרים של שחקן שמרוכז בכדורגל, לבנאדם יש יותר מדי בעיות אישיות, ועדיף שיטפלו בזה השנה.
אלו לא מספרים של שחקן שמרוכז בכדורגל, לבנאדם יש יותר מדי בעיות אישיות, ועדיף שיטפלו בזה השנה.
למה כולם מתים מפחד להחליף אותו ואת טוני?
שובע זה הדבר הכי גרוע לקבוצות ספורט והשניים הללו בראש דירוג השבעים.
לכל אחד יש מחליף
שובע זה הדבר הכי גרוע לקבוצות ספורט והשניים הללו בראש דירוג השבעים.
לכל אחד יש מחליף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]