ns75 כתב:רק מזכיר לכם שזה אותו מאמן ואותם שחקנים שאחראים לרגעים הכי מרגשים שלכם בחיים
אז נמצאים בתקופה קצת פחות טובה, וכולה מרחק נגיעה ממקום ראשון אחרי הפסד מינימלי במשחק עונה, בחוץ
וזה אחרי כל מה שעבר על הקבוצה השנה
שתו מים ולכו לישון, יש לנו עוד אליפות לקחת השנה
אתה בטוח בקשר "לאותם שחקנים"?
אורן ביטון היה חלק?
אייבינדר היה חלק?
מתן אוחיון היה חלק? (היה רשום רק בטופס)
מלמד היה חלק?
עכשיו תעבור על כל השמות האלה ותעבור על הבעיות שיש בקבוצה ותבין שהם הבעיה המרכזית (אין בלם, אין מגן שמאלי,אין אמצע ואין חלוץ).
זה נראה שההכנה הייתה לקוייה, תכנית המשחק, בחירת ההרכב, הביצוע על הדשא, כלום לא עבד.
לפני המשחק אמרתי שזו תהיה טעות אם אלחמיד יפתח, הבחור פשוט לא מצא את עצמו, היינו פחות שחקן.
יכול להיות שהוא באמת שחקן טוב אבל מה לעשות, לא התחבר לבאר שבע.
אני לא אתפלא אם כל האשדודים על מליוני היורו שעלו לנו לא יהיו איתנו בעונה הבאה.
קצת קשה לי לבוא בטענות לטאהא ולאוחיון,
אני דווקא מלא הערכה אליהם, הבלמים השלישי והרביעי/חמישי שלנו שפתאום מצאו את עצמם כבלמים הפותחים, אין מה לצפות ליותר מזה, זו הרמה שלהם ואין לי טענות.
כן אפשר לבוא בטענות לחוליית הקישור, על אלחמיד דיברתי, אוגו זה חבית חומר נפץ ואיינבינדר בתור שחקן משלים סבבה, לא בתור שחקן שאמור להוביל את הקישור המרכזי,
הקישור היום אפס חילוצים, אפס הנעת כדור, אפס יציאה קדימה.
עצוב לראות את ראדי, זה כבר לא זה.
מקווה שקבהא וממן יכניסו רעננות לחוליה הזו.
היום היה אפשר לראות בבירור כמה אנחנו מתקשים במשחק ההתקפה וזה מאוד בלט לעין החוסר תנועה שלנו,הנעת כדור אטית, משחקים פשוט בהליכה, לא פלא שלא ייצרו אף איום משמעותי על ההשער של מכבי.
ואחרון ברק בכר, אנשים פה עוד כותבים "אני סומך על ברק" "יוציא אותנו מזה", לצערי לברק אין כבר יותר רעיונות הוא אובד עצות כבר יותר מחודש. הכל תלוי בשחקנים שלנו, הם יהיו חייבים לשנות את הגישה.
אנחנו חייבים להגיע לפלייאוף במומנטום שזה אומר לנצח את כל המשחקים עד תום הליגה הסדירה, אין לנו ברירה אחרת, אסור לנו לאבד עוד נקודות אחרת נכניס את עצמנו לבור שכבר לא יהיו לנו את הכוחות הנפשיים לצאת ממנו.
simply-red כתב:אחד המשחקים המבישים שלנו בעידן בכר.
זה נראה שההכנה הייתה לקוייה, תכנית המשחק, בחירת ההרכב, הביצוע על הדשא, כלום לא עבד.
לפני המשחק אמרתי שזו תהיה טעות אם אלחמיד יפתח, הבחור פשוט לא מצא את עצמו, היינו פחות שחקן.
יכול להיות שהוא באמת שחקן טוב אבל מה לעשות, לא התחבר לבאר שבע.
אני לא אתפלא אם כל האשדודים על מליוני היורו שעלו לנו לא יהיו איתנו בעונה הבאה.
קצת קשה לי לבוא בטענות לטאהא ולאוחיון,
אני דווקא מלא הערכה אליהם, הבלמים השלישי והרביעי/חמישי שלנו שפתאום מצאו את עצמם כבלמים הפותחים, אין מה לצפות ליותר מזה, זו הרמה שלהם ואין לי טענות.
כן אפשר לבוא בטענות לחוליית הקישור, על אלחמיד דיברתי, אוגו זה חבית חומר נפץ ואיינבינדר בתור שחקן משלים סבבה, לא בתור שחקן שאמור להוביל את הקישור המרכזי,
הקישור היום אפס חילוצים, אפס הנעת כדור, אפס יציאה קדימה.
עצוב לראות את ראדי, זה כבר לא זה.
מקווה שקבהא וממן יכניסו רעננות לחוליה הזו.
היום היה אפשר לראות בבירור כמה אנחנו מתקשים במשחק ההתקפה וזה מאוד בלט לעין החוסר תנועה שלנו,הנעת כדור אטית, משחקים פשוט בהליכה, לא פלא שלא ייצרו אף איום משמעותי על ההשער של מכבי.
ואחרון ברק בכר, אנשים פה עוד כותבים "אני סומך על ברק" "יוציא אותנו מזה", לצערי לברק אין כבר יותר רעיונות הוא אובד עצות כבר יותר מחודש. הכל תלוי בשחקנים שלנו, הם יהיו חייבים לשנות את הגישה.
אנחנו חייבים להגיע לפלייאוף במומנטום שזה אומר לנצח את כל המשחקים עד תום הליגה הסדירה, אין לנו ברירה אחרת, אסור לנו לאבד עוד נקודות אחרת נכניס את עצמנו לבור שכבר לא יהיו לנו את הכוחות הנפשיים לצאת ממנו.
יהיה קשה מאוד מאוד עם צמד בלמים כמו אוחיון וטהא במאני טיים בפליאוף לשרוד מאבקי אליפות ביחוד שיש קבוצות טובות מאוד השנה בחלק העליון ובפרט התחרות הצמודה שמסתמנת. רק שלא נקרוס.
לגבי המשחק הזה, לימד הרבה. המצב פקקט אבל זה מה יש, צריך להמשיך הלאה וליצור רצף ארוך של נצחונות אין ברירה אחרת.
הפסטיבל שהולך להיות בימים הקרובים סביב שער שנפסל בעל שתי תכליות:
1- המשחק הבא מולנו
2- בית הדין נגד אוגו וטאהה
עובדים חכם בקריית שלום ועד כמה חכם נראה כבר ביום ד בבית הדין...
תפסיקו להיות בכיינים,לא מתאים לכם.
כן,אתמול נפסל שער חוקי ואפילו מרהיב שרק שופטים עיוורים ומטומטמים לא רואים בטח ששמים 6 כאלה במשחק עונה.
אוגו יעוף ויעוף להרבה זמן ושיבוא בטענות רק לעצמו זה מגיע לו.
אני רוצה להזכיר לכם שגם שנה שעברה בפלייאוף קיבלנו פנדל שלא היה.
אנחנו האחרונים שיכולים לבכות על שיפוט וחוץ מזה הכי קל ללכת לשיפוט שאתה נראה כמו שנראה.
יאללה להתקדם,לא מתאים הבכי הזה.
אדום זקן כתב:תפסיקו להיות בכיינים,לא מתאים לכם.
כן,אתמול נפסל שער חוקי ואפילו מרהיב שרק שופטים עיוורים ומטומטמים לא רואים בטח ששמים 6 כאלה במשחק עונה.
אנחנו האחרונים שיכולים לבכות על שיפוט וחוץ מזה הכי קל ללכת לשיפוט שאתה נראה כמו שנראה.
מה קשור בכי?
הפסדנו בצדק ללא קשר לשיפוט, הגיעו לנו שני אדומים, נפסל להם גול חוקי... הכל נכון...
אתה היית ממשיך להתבכין על גול שפסלו לך אחרי שניצחת?
נערך לאחרונה על ידי eitam ב 05 פברואר 2018, 09:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
אדום זקן כתב:תפסיקו להיות בכיינים,לא מתאים לכם.
צודק. אם נמשיך להאשים את העולם ואשתו לא נפתור שום בעייה. איך בכלל אפשר לדבר על שופט כאשר לא מאשרים להם שער ברור?
אני אשכרה בהלם שיש דברים כזה שופט רחבה. אתה אשכרה נמצא שם פחות מעשר מטר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
נקודה שלא עלתה כאן בכלל - מנהיגות.
צר לי, מת על מליקסון, שחקן ענק, נשמה, מליון מניות ב-2 האליפויות אבל חסרה לי אתמול מנהיגות במגרש, מישהו שירגיע (הרי האדום של אוגו היה בדרך כבר אחרי כמה עבירות שהשופט הבליג), יכוון, יכניס בטחון, יתרום מניסיונו, יזמזם מעת לעת באוזן של השופט...
נראינו אתמול כמו עדר בלי רועה.