טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
בדרך כלל זה מליקסון שמתעלה לסרייה של משחקים במאני-טיים ומביא את הצלחת. בדרך כלל אחרי שחוזר מפציעה.
העונה מלי לא נח. רואים גם שקשה לו הרבה יותר כשוואקמה לא שם כדי לקחת פוקוס ממנו.
האליפות הזו תלויה הרבה בגנרל. בו ובשחקן הנוסף שחייב להגיע לקישור ההתקפי כדי לקחת חלק בנטל, ולהוות קלף משנה משחק לרגעים תקועים.
העונה מלי לא נח. רואים גם שקשה לו הרבה יותר כשוואקמה לא שם כדי לקחת פוקוס ממנו.
האליפות הזו תלויה הרבה בגנרל. בו ובשחקן הנוסף שחייב להגיע לקישור ההתקפי כדי לקחת חלק בנטל, ולהוות קלף משנה משחק לרגעים תקועים.
אתמול היה מאוד עצבני אחרי הגול המהיר, ניסה המון בכוח להחזיק כדור עד שמתפנה מסירה טובה, עבד פעמיים עם אייבינדר.
לדעתי חוסר הפירגון של שהר ואוחנה במחצית השנייה שבר אותו מנטלית והוא התחיל לזרוק
לדעתי חוסר הפירגון של שהר ואוחנה במחצית השנייה שבר אותו מנטלית והוא התחיל לזרוק
מה נסגר עם הפציעה בקרסול? זה עובר מתישהו?
על גבול המכר אותנו היום. ספסל זו לא מילה גסה
ועדיין שם את שהר מול ראייקוביץ׳.
או שהוא אשם גם בזה ששהר נפצע בדרך?
או שהוא אשם גם בזה ששהר נפצע בדרך?
לא היה הבעיה היום , הבעיה שכולם התעסקו בו לא היה שחקן אחד יצירתי במגרש למעט מליקסון , שים את אוחנה או ממן או אפילו קוואנקה או זריהן בתחילת המשחק במקום הנגר מבדייה אייבנדר או אוחיון ודברים היו שונים , דברים היו נראים אחרת .
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 05 פברואר 2018, 00:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
המשחק שלו כמו כל העונה הזו רכבת הרים .
היו דקות שהוא החליט שהוא משחק ושתפסו אותו שחקנים והוא פשוט רץ איתם על הגב , והיו דקות שהוא נתן לדור פרץ לקחת לו כדורים בקלות .
היו דקות שהוא החליט שהוא משחק ושתפסו אותו שחקנים והוא פשוט רץ איתם על הגב , והיו דקות שהוא נתן לדור פרץ לקחת לו כדורים בקלות .
מה זה קשור. מביא לי דוגמא אחת ומנגד אביא לך עשר דוגמאות מה לא עשה במשחק. שחרר אחי. שביתה איטלקית עשה היום
אני צריך לשחרר?לוקח שחקן שביחד עם כל הקבוצה נתן הופעה חלשה ודוחף לו שביתות איטלקיות.E.Z כתב:מה זה קשור. מביא לי דוגמא אחת ומנגד אביא לך עשר דוגמאות מה לא עשה במשחק. שחרר אחי. שביתה איטלקית עשה היום
בושה להוציא את זה מהפה בכלל.
מה נפלת עליו?E.Z כתב:על גבול המכר אותנו היום. ספסל זו לא מילה גסה
הבעיה האחרונה שלנו היום.
בחיייאת דינאק.
מישהו מהפועל תדיראן עלה לשחק היום?
חלאס לחפש שעיר לעזאזל.
הוא לא יכול לבד.
מישהו מהפועל תדיראן עלה לשחק היום?
חלאס לחפש שעיר לעזאזל.
הוא לא יכול לבד.
מסכים מאוד שאף אחד לא הגיע למשחק אמש. אבל משחקן כמו טוני אני מצפה להוביל ולקחת על עצמו במשחק כמו מהסוג הזה שיש בדיוק כמה משחקים כאלה בעונה.
אני באמת לא מבין את הגישה המלטפת שלכם. מותר להביע דעה! וכשצריך לתת סטירה אז עושים זאת. אל תנסו לצייר מציאות אחרת, טוני אתמול היה כמו עוד שחקן שלא הביא שום דבא מהיכולות והיתרונות שלו. אז כן, לדעתי שבת.
אני באמת לא מבין את הגישה המלטפת שלכם. מותר להביע דעה! וכשצריך לתת סטירה אז עושים זאת. אל תנסו לצייר מציאות אחרת, טוני אתמול היה כמו עוד שחקן שלא הביא שום דבא מהיכולות והיתרונות שלו. אז כן, לדעתי שבת.
איך יקח על עצמו? מה הוא מסי ולא סיפרו לנוE.Z כתב:מסכים מאוד שאף אחד לא הגיע למשחק אמש. אבל משחקן כמו טוני אני מצפה להוביל ולקחת על עצמו במשחק כמו מהסוג הזה שיש בדיוק כמה משחקים כאלה בעונה.
שכולם שומרים עליו ואין לו עם מי לשחק ככה זה נראה
אתה נותן לו הנחות.שיש כתב: איך יקח על עצמו? מה הוא מסי ולא סיפרו לנו
שכולם שומרים עליו ואין לו עם מי לשחק ככה זה נראה
אבל ניחא,אני עדיין יוצא מנקודת הנחה שהוא פצוע וברק איבד כל אמון בשחקני ההתקפה שלו אז הוא ממשיך להרכיב אותו.