ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
אולי ההצעה לקש הייתה אמיתית?
שום שחקן לא מעל המועדון. שום שחקן לא יכול לעשות מה שהוא רוצה כל הזמן. שום שחקן לא יכול להפקיר בצורה כזאת שטוטית את הקבוצה במשחק כל כך חשוב שיכל לתת 2 משחקים פור להתרענן באמת ולשחק יותר נינוח. להעניש בחומרה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לא הגיע לו 2, הגיע לו 5.הראל כתב:לא הגיע לו 2 צהובים , ליאנ י שיחק אותה גבר , ריקן נתן הצגה יפה .
אבל אח"כ הוא הוסיף כל מיני שטויות ומסבך את עצמו ואותנו .
די להיות מצחיקים. יצא אידיוט. כל הטירוף והמוטיבציה שלו לא שווים אם ברגע האמת הוא מחסל הכל.
מקווה שיקבל גם קנס יפה מהמועדון.
לא הגיע לו צהוב שני ולא נעליים.
ליאני זה עוד אפס עם ז** קטן שיש לו תסביך של סמכות ובגלל זה כל פעם שמישהו נושם לכיוון שלו הוא מתחרפן ושולף בלי הכרה.
קרה גם עם אורן ביטון לפני חודשיים מול סכנין.
ליאני זה עוד אפס עם ז** קטן שיש לו תסביך של סמכות ובגלל זה כל פעם שמישהו נושם לכיוון שלו הוא מתחרפן ושולף בלי הכרה.
קרה גם עם אורן ביטון לפני חודשיים מול סכנין.
- yanivnew91
הגיע אל הקהל והתנצל
מעדיף שחקנים כמוהו שרצים ומשקיעים ונושכים מאשר כאלה שרק מלווים שחקני יריבה.
+1yanivnew91 כתב:הגיע אל הקהל והתנצל
- The red one
אתם פשוט פאתטיים שאתם מעזים לכתוב שלא הגיע לו 2 צהובים. הגיע לו באבו אבוה וגם יגיע לו ההרחקה ל2-4 משחקים שהוא יקבל. תמיד נתן לאמוציות להשתלט עליו. נס שזה הכרטיס האדום הראשון שלו(!!) מאז שהגיע לארץ.
בחיים שלי לא דיברתי על שיפוט.
אבל מחצית שנייה ליאני בא להחזיר למכבי וזה היה יותר משקוף.
ההרחקה של טאהא מטומטמת לגמרי.
שריקות קטנות ומעצבנות.
כמובן שלא תולה בו את ההפסד אבל זה היה בולט לעין.
אבל מחצית שנייה ליאני בא להחזיר למכבי וזה היה יותר משקוף.
ההרחקה של טאהא מטומטמת לגמרי.
שריקות קטנות ומעצבנות.
כמובן שלא תולה בו את ההפסד אבל זה היה בולט לעין.
שניThe red one כתב:אתם פשוט פאתטיים שאתם מעזים לכתוב שלא הגיע לו 2 צהובים. הגיע לו באבו אבוה וגם יגיע לו ההרחקה ל2-4 משחקים שהוא יקבל. תמיד נתן לאמוציות להשתלט עליו. נס שזה הכרטיס האדום הראשון שלו(!!) מאז שהגיע לארץ.
- The red one
צודקאדום זקן כתב: שני
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 04 פברואר 2018, 23:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא הראשון. גם מול הפועל פ"ת בעונה הראשונה שלו קיבל אדום. לא פחות מגוחך מהיום, אגב
בכל אופן זה לא אדום.
מי שמשתף עם הקרקס הזה פעולה הוא הפאתט בעיניי. הם שופטים, שילמדו קצת לספוג. רוצים כבוד ושאף אחד לא יערער על ההחלטות שלהם? שיהיו שופטים בבית משפט ולא במגרש כדורגל.
בכל אופן זה לא אדום.
מי שמשתף עם הקרקס הזה פעולה הוא הפאתט בעיניי. הם שופטים, שילמדו קצת לספוג. רוצים כבוד ושאף אחד לא יערער על ההחלטות שלהם? שיהיו שופטים בבית משפט ולא במגרש כדורגל.
The red one כתב: ראשון בליגה*
שני קרצייה.The red one כתב: ראשון בליגה*
לפני שנתיים קיבל אדום מטומטם בדיוק לפני מכבי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה לא אדום.הפועלעולה כתב:לא הראשון. גם מול הפועל פ"ת בעונה הראשונה שלו קיבל אדום. לא פחות מגוחך מהיום, אגב
בכל אופן זה לא אדום.
זה בורדו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה יכול להיות הרגע שבו הרווחנו אותו לשארית העונה.
כבר הרבה זמן שהוא חלש, אדיש, מתעסק בשטויות ולא מזכיר בכלום את אוגו של השנה שעברה.
אם הוא התנצל אני מאמין שהוא מבין את חומרת המעשה, ההרחקה הארוכה (והמוצדקת) שיקבל צריכה להחזיר את אוגו שאנחנו מכירים, אבל זאת באמת ההזדמנות האחרונה לחזור לתלם.
כבר הרבה זמן שהוא חלש, אדיש, מתעסק בשטויות ולא מזכיר בכלום את אוגו של השנה שעברה.
אם הוא התנצל אני מאמין שהוא מבין את חומרת המעשה, ההרחקה הארוכה (והמוצדקת) שיקבל צריכה להחזיר את אוגו שאנחנו מכירים, אבל זאת באמת ההזדמנות האחרונה לחזור לתלם.