מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, ראשון, 21:00, נתניה
- red ultras
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, ראשון, 21:00, נתניה
כשאני מתכוון "טכנית" אני מתכוון שאם עכשיו תצוותו את אלחמיד ושיר, או את אלחמיד ומיגל הנעת הכדור תיראה יפה, מסודרת ולא מסורבלת. דבר שני לא אמרתי שהוא יותר טכני ממיגל אל תכניסו לי מילים לפה בבקשה!
נתפסתם על החלק הכי שולי במשפט.
הרעיון הוא שאלחמיד צריך לפתוח לפני אוחיון (שאגב ממש לא בתקופה טובה כפי שנטען פה. כל הרחקת כדור שלו מגיע לחלוץ יריב, לפעמים בתוך הרחבה)
הרעיון הוא שאלחמיד צריך לפתוח לפני אוחיון (שאגב ממש לא בתקופה טובה כפי שנטען פה. כל הרחקת כדור שלו מגיע לחלוץ יריב, לפעמים בתוך הרחבה)
אלחמיד עוד ייכנס לעניינים, התקופה שלו תגיע... לא מול מכבי.red ultras כתב: הרעיון הוא שאלחמיד צריך לפתוח לפני אוחיון
הסיכוי שבכר מזיז בשלב הזה את אוחיון מההרכב הוא 0 ובצדק
- ForeverRed
טאהה ואוחיון הם שני בלמים די בינוניים, הרף שלהם ידוע (בעיקר של האחרון). מבחינת פוטנציאל אלחמיד נמצא כמה רמות מעל שניהם.
ברק יצטרך למצוא את הדרך להכניס אותו בקרוב לעניינים כדי להרוויח אותו לשנים הבאות. יש לו יכולות והוא עלה הרבה מאוד כסף, חבל לבזבז אותו על הספסל בשביל שחקן כמו אוחיון שברור שיחזור להיות מחליף חמישי בעונה הבאה (ויש לי המון הערכה אליו).
האם כל זה צריך לקרות דווקא במשחק עונה? לדעתי חד משמעית לא.
ברק יצטרך למצוא את הדרך להכניס אותו בקרוב לעניינים כדי להרוויח אותו לשנים הבאות. יש לו יכולות והוא עלה הרבה מאוד כסף, חבל לבזבז אותו על הספסל בשביל שחקן כמו אוחיון שברור שיחזור להיות מחליף חמישי בעונה הבאה (ויש לי המון הערכה אליו).
וואו כמה אמונה.
אני מצטער לאכזב אתכם, אלחמיד זה אוראל דגני מודל 2017
אני מצטער לאכזב אתכם, אלחמיד זה אוראל דגני מודל 2017
אלחמיד צריך לחזור לרוטציה בהדרגה. קודם שיפגין את מה שמצפים ממנו נגד מכבי פ"ת. לא נגד מכבי חוץ. גם מסוכן מדי וגם טעות שם תקבור אותו להרבה מאוד זמן.red ultras כתב:כשאני מתכוון "טכנית" אני מתכוון שאם עכשיו תצוותו את אלחמיד ושיר, או את אלחמיד ומיגל הנעת הכדור תיראה יפה, מסודרת ולא מסורבלת. דבר שני לא אמרתי שהוא יותר טכני ממיגל אל תכניסו לי מילים לפה בבקשה!
אלחמיד בחיים לא יגיע לרמה של טאהא. ואני מוכן שתקפיץ את ההודעה הזו בעוד שנה-שנתיים ויותר.ForeverRed כתב:טאהה ואוחיון הם שני בלמים די בינוניים, הרף שלהם ידוע (בעיקר של האחרון). מבחינת פוטנציאל אלחמיד נמצא כמה רמות מעל שניהם.
פוטנציאל מעניין את מ.ס אשדוד וקריית שמונה שמחפשות לעשות אקזיט על שחקן, לא לקבוצה שרוצה אליפות וצריכה יכולת כאן ועכשיו.
כמה עמודים על אלחמיד
לא חושב שזה מה שיכריע את התמודדות בראשון
לא חושב שזה מה שיכריע את התמודדות בראשון
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
משגע אותי שכל הזמן אומרים את צמד המילים אלחמיד ופוטנציאל
חברים הבנאדם כבר בן 26 לא 20, מבחינה פיזית ומהירות הכל טוב ויפה, מבחינת שכל לצערי אין שם הרבה.
אותו דבר אצל טאהא. הם יכולים להיות השחקנים הכי טובים שיש 85 דק'. מספיקות 5 דק' בלבד כדי שהם יחרבנו את כל המשחק.
בלמים חייבים להיות מרוכזים 90 דק' ותוספת.
הטעות של טאהא בגול של רעננה זה לא פחות מבושה, עשה סיבוב של אמוק בכל אזור ההגנה והפקיר את העמדה שלו.
אני אומר שמשחק ההתקפה שלנו תקוע בעיקר בגלל הבלמים.
אף בלם שלנו היום לא יודע לצאת עם הכדור ולדחוף קדימה, רוב המשחק טאהא ואוחיון מתמסרים ביניהם לרוחב, אף אחד לא לוקח על עצמו לדחוף קדימה וזה משמעותי.
קבוצה חייבת לפחות בלם אחד שעושה את זה, בטח במשחקים שהם בונקר. יציאה של בלם קדימה משחררת עוד שחקן או שניים בהתקפה.
מיגל ושיר עושים את זה מושלם.
חברים הבנאדם כבר בן 26 לא 20, מבחינה פיזית ומהירות הכל טוב ויפה, מבחינת שכל לצערי אין שם הרבה.
אותו דבר אצל טאהא. הם יכולים להיות השחקנים הכי טובים שיש 85 דק'. מספיקות 5 דק' בלבד כדי שהם יחרבנו את כל המשחק.
הטעות של טאהא בגול של רעננה זה לא פחות מבושה, עשה סיבוב של אמוק בכל אזור ההגנה והפקיר את העמדה שלו.
אף בלם שלנו היום לא יודע לצאת עם הכדור ולדחוף קדימה, רוב המשחק טאהא ואוחיון מתמסרים ביניהם לרוחב, אף אחד לא לוקח על עצמו לדחוף קדימה וזה משמעותי.
קבוצה חייבת לפחות בלם אחד שעושה את זה, בטח במשחקים שהם בונקר. יציאה של בלם קדימה משחררת עוד שחקן או שניים בהתקפה.
+1ran כתב:משגע אותי שכל הזמן אומרים את צמד המילים אלחמיד ופוטנציאל
רן,
כשביקשת שחקן שיכול לצאת מאחורה, תיארת בדיוק את אלחמיד... שחקן שמעז גם עושה טעויות, שחקן שמשחק רק לרוחב לא יעשה טעויות.
בגלל הצד הטכני שלו, במצבת השחקנים הנוכחית, חייב לשחק כבלם שלישי, עם חופש פעולה כשמתקיפים.
מספר שבועות שלו עם המאסטר וויטור, תשביח אותו. הוא גם בגיל מצוין לבלם או לקשר אחורי.
כשביקשת שחקן שיכול לצאת מאחורה, תיארת בדיוק את אלחמיד... שחקן שמעז גם עושה טעויות, שחקן שמשחק רק לרוחב לא יעשה טעויות.
בגלל הצד הטכני שלו, במצבת השחקנים הנוכחית, חייב לשחק כבלם שלישי, עם חופש פעולה כשמתקיפים.
מספר שבועות שלו עם המאסטר וויטור, תשביח אותו. הוא גם בגיל מצוין לבלם או לקשר אחורי.
- ForeverRed
אנחנו מדברים כמובן על פוטנציאל, אבל כבר עכשיו אלחמיד לא נופל מקצועית מאף בלם ישראלי שזמין בסגל. זה לא שמדובר בשחקן נוער.
ההתייחסות לפוטנציאל שלו היא טיעון לכך שהוא צריך להתחיל לקבל דקות על חשבון אחרים שהאופק שלהם מאוד ברור ולא מספיק גבוה לקבוצה כמו שלנו. במקרה הטוב נרוויח בלם מצוין, במקרה הרע נקבל בלם שנמצא בערך באותה רמה של הבלמים האחרים שמשחקים כרגע.
אלחמיד התחיל את הקדנציה אצלנו בצורה מזעזעת עם טעויות לא מחויבות. אחרי תקופה מסוימת במקפיא מגיעה לו הזדמנות להוכיח שהוא התגבר על זה.
ההתייחסות לפוטנציאל שלו היא טיעון לכך שהוא צריך להתחיל לקבל דקות על חשבון אחרים שהאופק שלהם מאוד ברור ולא מספיק גבוה לקבוצה כמו שלנו. במקרה הטוב נרוויח בלם מצוין, במקרה הרע נקבל בלם שנמצא בערך באותה רמה של הבלמים האחרים שמשחקים כרגע.
אלחמיד התחיל את הקדנציה אצלנו בצורה מזעזעת עם טעויות לא מחויבות. אחרי תקופה מסוימת במקפיא מגיעה לו הזדמנות להוכיח שהוא התגבר על זה.
המשחק הזה בעיקר מבחן רציני לאורן ביטון, להראות שהוא מתאים גם למשחקים כאלה.
תהיה לו עבודה לא פשוטה מול מיכה
חייב לקבל עזרה ממליקסון או אייבינדר. עם שחקנים פחות טובים ממיכה היו לו קשה.yedidel כתב:המשחק הזה בעיקר מבחן רציני לאורן ביטון, להראות שהוא מתאים גם למשחקים כאלה.
השאלה אם מכבי חוץ זה המשחק שבו הוא צריך לקבל את ההזדמנות.ForeverRed כתב:אנחנו מדברים כמובן על פוטנציאל, אבל כבר עכשיו אלחמיד לא נופל מקצועית מאף בלם ישראלי שזמין בסגל. זה לא שמדובר בשחקן נוער.
טוני... לא מליקסון.Marin כתב:
חייב לקבל עזרה ממליקסון או אייבינדר. עם שחקנים פחות טובים ממיכה היו לו קשה.
מליקסון אמור לעזור לבן ביטון.