מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, ראשון, 21:00, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red ultras

Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, ראשון, 21:00, נתניה

שליחה על ידי red ultras »

אם לפני חצי שנה מישהו היה אומר לכם שאוחיון יעלה בהרכב לפני אלחמיד הייתם מקבלים כאב בטן. אז כן אלחמיד טיפש וההתחלה שלו כאן הייתה עמוסה בטעויות ושטויות אבל נראה שהבין את הלקח וקשה לי להאמין שהיהירות תחזור על עצמה.

ככה ביבש - אלחמיד הבלם הכי מהיר שלנו.
ברמה הטכנית הוא לא נופל ממיגל ומשיר.
הוא גבוהה וחזק. כן היו שטויות, אבל בעיקר חוסר תיאום ויוהרה. חייב לקבל את המפתחות על חשבון אוחיון.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

red ultras כתב:אם לפני חצי שנה מישהו היה אומר לכם שאוחיון יעלה בהרכב לפני אלחמיד הייתם מקבלים כאב בטן. אז כן אלחמיד טיפש וההתחלה שלו כאן הייתה עמוסה בטעויות ושטויות אבל נראה שהבין את הלקח וקשה לי להאמין שהיהירות תחזור על עצמה.

ככה ביבש - אלחמיד הבלם הכי מהיר שלנו.
ברמה הטכנית הוא לא נופל ממיגל ומשיר.
הוא גבוהה וחזק. כן היו שטויות, אבל בעיקר חוסר תיאום ויוהרה. חייב לקבל את המפתחות על חשבון אוחיון.
מסכים עם הכל חוץ מהשורה התחתונה.
אם אוחיון ימשיך בתקופה הטובה זה לא לעניין להוציא אותו רק כי בונים על חאתם. גל דבר בעיתו.
זה גם לא תואם את ההשקפה שלו שמי שהכי טוב יישחק, והוא די עומד מאחוריה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedBend כתב: מסכים עם הכל חוץ מהשורה התחתונה.
"ברמה הטכנית לא נופל ממיגל ושיר"??? אתה מסכים עם זה?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ברמה הטכנית, הפוטנציאל שלו יותר גדול משל שניהם.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

טכנית, אלחמיד הבלם הכי טוב בליגה פוטנציאלית.
בפועל, אותה טכניקה גורמת לו להיות יהיר ולחשוב שהוא יכול לשחק כמו קשר התקפי כשכל איבוד כדור או חוסר ריכוז שלו אפילו לחצי שנייה זה מצב של 100% גול.

ככה שלא יודע כמה אפשר לזקוף את זה לזכותו כל עוד הוא לא משתמש ביכולת הטכנית שלו לטובה.

לגביו, גם אני חושב שצריך לחזור לרוטציה לאט לאט, אבל ספציפית כאן כשהיריבה תבוא להתגונן לא יודע כמה זה נכון. בהרגשה שלי זה יהיה כמו נגד מאריבור, כשמערך 3 הבלמים יותר הגביל את הקבוצה מאשר עזר.

--

ההרכב המשוער הוא: חיימוב, הביטונים, אוחיון, טאהא, אוגו, ראדי, איינבינדר, מליקסון, טוני, שהר.
הספסל לפי הדיווחים ככל הנראה יורכב מגורש, אלחמיד, אלו, קבהא, ממן, מלמד, זריהן.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

delta7 כתב: "ברמה הטכנית לא נופל ממיגל ושיר"??? אתה מסכים עם זה?
מתוך כל המלל זה חמק, הסכמתי עם הרעיון הכללי (הרגיש לי קטנוני מדי)
ברור שמבחינת אירופיות של בלם ויטור זה רמה בפני עצמה.

ברמה הכללית הסכמתי עם זה שהעקומת שיפור תתחיל במוקדם או במאוחר.
לדעתי עוד לא ראינו לפחות 50% מהרמה שאליה יכול להגיע. מבחינת סט יכולות יש לו כל מה שצריך, מאמין שזה עניין של זמן

*מול מכבי ממשיך עם טהא אוחיון והביטון בראד'רס

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

הפועלעולה כתב:
ההרכב המשוער הוא: חיימוב, הביטונים, אוחיון, טאהא, אוגו, ראדי, איינבינדר, מליקסון, טוני, שהר.
הספסל לפי הדיווחים ככל הנראה יורכב מגורש, אלחמיד, אלו, קבהא, ממן, מלמד, זריהן.
פקהארט פצוע?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

כן. מנזון עדיין לא כשיר לשחק. אוחנה ואיסאק על רקע מקצועי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

zivmay כתב:ברמה הטכנית, הפוטנציאל שלו יותר גדול משל שניהם.
"אבא", שאל הילד את אביו, "מה ההבדל בין תאורטי למעשי?"

"אתה מבין", מנסה להסביר לו האב, "זה שני דברים שונים, בוא נראה לך זאת על ידי ניסוי קטן."

"לך לאמא", אומר לו האב, "ותשאל אותה אם היא מוכנה לשכב עם השכן תמורת מליון דולר."

הולך הילד לאמא שלו ושואל אותה, "אמא, תסכימי לשכב עם השכן אם יביאו לך מיליון דולר?"

"כן", עונה האמא אחרי מספר דקות של ערעורים ומחשבות.

חוזר הילד לאביו ואומר שאמא הסכימה.

"טוב עכשיו לך לאחותך ותשאל אותה את אותה השאלה", אומר לו האב.

הילד הולך לאחותו ושואל אותה, "תגידי לי, עם יביאו לך מיליון דולר, תסכימי לשכב עם השכן?"

"בטח", עונה הבחורה הצעירה מלאת ההורמונים.

שוב חוזר הילד לאביו וגם הפעם חוזר עם תשובה חיובית מאחותו.

"אתה רואה בני", מסביר לו האב, "תאורטית יש לנו 2 מליון דולר, מעשית יש לנו 2 זונות בבית…"

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

zivmay כתב:ברמה הטכנית, הפוטנציאל שלו יותר גדול משל שניהם.
מעניין אותי לקרוא פירוט והסבר לקביעה החד משמעית הזו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

delta7 כתב: מעניין אותי לקרוא פירוט והסבר לקביעה החד משמעית הזו.
הוא צודק. הוא יותר טכני משניהם. הבעיה שלו זה שהוא מנסה לעשות דברים שלבלם אסור לעשות ומסתמך יותר מדי על הטכניקה הזו. מה שנקרא עודף בטחון.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

izguy83 כתב: הוא צודק. הוא יותר טכני משניהם. הבעיה שלו זה שהוא מנסה לעשות דברים שלבלם אסור לעשות ומסתמך יותר מדי על הטכניקה הזו. מה שנקרא עודף בטחון.
טכניקה זה לא רק לרוץ עם כדור קדימה ולמסור אותו קדימה יפה (או לאבד ולחטוף מאחור).
כשיהיה לו 80% מהטכניקה של ויטור וצדק בסגירה הנכונה, בחיפוי ההדדי, בהקדמת חלוץ במסירות העומק (כן, זה לא רק מהירות, האופן בו מיגל משתמש בגוף כדי להקדים חלוצים בגישה לכדור זה פשוט בי"ס לכל בלם, לאחרונה גם אוחיון מראה שלמד את זה ממנו אם כי יש לו לא מעט מה לשפר), בשחרור הלחץ בהגנה... ובעוד לא מעט מרכיבים במשחק, ביום הזה תדעו שיש לנו בלם גדול נוסף. עד אז שיתמקד בלסדר את הראש ולמנוע את שגיאת הגול הקבועה בכל משחק.
שיהיה ברור, אני לא אומר שאין לו פוטנציאל, בהחלט יש אבל כרגע עיקר הבעיה שלו היא באיבודי ריכוז רגעיים שלא פעם גומרים לנו משחקים או לפחות בעלי פוטנציאל לגמור אותם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אלחמיד יותר טכני ממיגל ויטור? הבחור שעצירת הכדור שלו טובה יותר מחלק משחקני ההתקפה שלנו? שהיציאה שלו קדימה ושחרור הכדור הם טובים יותר מחלק מהקישור שלנו? ממנו אלחמיד טוב יותר או יכול להיות טוב יותר? באיזה עולם בדיוק? מיגל מפלצת שאין שחקן ישראלי שמתקרב אליה. היתרון היחידי של אלחמיד זה המהירות, מעבר לזה הוא נופל מויטור בכל פרמטר טכני/מקצועי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

delta7 כתב: טכניקה זה לא רק לרוץ עם כדור קדימה ולמסור אותו קדימה יפה (או לאבד ולחטוף מאחור).
כשיהיה לו 80% מהטכניקה של ויטור וצדק בסגירה הנכונה, בחיפוי ההדדי, בהקדמת חלוץ במסירות העומק (כן, זה לא רק מהירות, האופן בו מיגל משתמש בגוף כדי להקדים חלוצים בגישה לכדור זה פשוט בי"ס לכל בלם, לאחרונה גם אוחיון מראה שלמד את זה ממנו אם כי יש לו לא מעט מה לשפר), בשחרור הלחץ בהגנה... ובעוד לא מעט מרכיבים במשחק, ביום הזה תדעו שיש לנו בלם גדול נוסף. עד אז שיתמקד בלסדר את הראש ולמנוע את שגיאת הגול הקבועה בכל משחק.
שיהיה ברור, אני לא אומר שאין לו פוטנציאל, בהחלט יש אבל כרגע עיקר הבעיה שלו היא באיבודי ריכוז רגעיים שלא פעם גומרים לנו משחקים או לפחות בעלי פוטנציאל לגמור אותם.
אוי חשבתי שהוא כתב שהטכניקה שלו יותר טובה מלואי ומתן ועם זה הסכמתי.
אין בלם בליגה שמתקרב לטכניקה כמו של מיגל. על צדק עוד אפשר לדון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בזה אני מסכים איתך.
נכון, מבחינה מנטלית הוא לא הצליח עד עכשיו לעשות את המעבר מקבוצה כמו אשדוד לקבוצה כמו שלנו, אבל מבחינת נתונים או רף, הוא מהישראלים הכי טובים בארץ. הוא אתלט, הוא מהיר, הוא טכני, הוא פיזי, הוא קורא את המשחק מצוין, הוא משחק עם ביטחון, הוא מגוון במשחק שלו, הוא חכם מאוד, יש לו את הכל מהכל והוא אולי השחקן ההגנתי הישראלי הכי שלם שיש היום בישראל. כמובן כשהוא כל כך חלש מנטלית ועושה טעות של גול כל משחק אז אפשר לזרוק את הכל לפח, אבל במשחקים שהוא הצליח לא לטעות מנטלית (אכן מעטים) הוא היה פשוט אדיר, לא הייתי מספיד אותו כל כך מהר כשהוא עוד מתאקלם בקבוצה עם דרישות כמו שלנו, כי אין הרבה או בכלל שחקנים בישראל עם החבילה שיש לו מבחינת נתונים ואיכויות. מצד שני, נכון להיום, אין סיבה להוציא את אוחיון מההרכב.

שלח תגובה