ג'ון אוגו
- ForeverRed
Re: ג'ון אוגו
מצד אחד נשמע הזוי לחלוטין ומצב שני אני לא חושב שאיזי ממציא.
מוזר מאוד הסיפור הזה.
מוזר מאוד הסיפור הזה.
די נו,ForeverRed כתב:מצד אחד נשמע הזוי לחלוטין ומצב שני אני לא חושב שאיזי ממציא.
מוזר מאוד הסיפור הזה.
הבנאדם איבד את זה מזמן.
זורק שטויות בקצב לכל מיקרופון שמוכן להתקרב אליו.
נראה לך שיומיים לפני משחק כלכך חשוב להמשך העונה, אלונה תעשה כזה דבר?
לא מאמין לשטות הזו בשום צורה.
רשמתי למעלה.מאמין שמשתמש השם של אוגו כדי להעלות את המחיר של האסלביינק.ForeverRed כתב:מצד אחד נשמע הזוי לחלוטין ומצב שני אני לא חושב שאיזי ממציא.
מוזר מאוד הסיפור הזה.
- simply-red
אם זה לא נכון, אני מצפה מהקבוצה לבקש מאיזי התנצלות פומבית ובנוסף לצאת לתקשורת ולבטל את הטענה הזו.
ואם זה נכון, מי שהציע את הטרייד הזה מטעמנו צריך לעבור בדיקת MRI מוח בהקדם האפשריsimply-red כתב:אם זה לא נכון, אני מצפה מהקבוצה לבקש מאיזי התנצלות פומבית ובנוסף לצאת לתקשורת ולבטל את הטענה הזו.
יש מצב שלא הכול תקין שם בפנים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם הצענו לאשדוד את טוני תמורת אלקה אבל בן זקן סירב
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נו באמת נראה לכם שהמועדון יגיב כל פעם שאיזה טמבל יבלבל את המוח בתקשורת? זה יגרום לכך שכל פעם שיפרסמו משהו ולא נגיב ידעו שזה נכון, לא עובדים ככה מבחינה תקשורתית זה לירות לעצמך ברגליים.
יסבירו לגון באישי שזאת חרטה מארץ החרטות וממשיכים קדימה. אין שום סיכוי בעולם שהייתה הצעה כזאת ועוד בינואר כשהשחקן הכי חשוב בקישור שלך יעזוב בתמורה לשחקן התקפה, שום סיכוי.
יסבירו לגון באישי שזאת חרטה מארץ החרטות וממשיכים קדימה. אין שום סיכוי בעולם שהייתה הצעה כזאת ועוד בינואר כשהשחקן הכי חשוב בקישור שלך יעזוב בתמורה לשחקן התקפה, שום סיכוי.
היפוטטית וזה נכון. מה גורם למישהו לחשוב שאוגו היה מסכים לעבור לקרית שמונה?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ועוד שהוא עתיד לשחק במונדיאל בקיץ ולהעלות את ערכו.oranu כתב:נו באמת נראה לכם שהמועדון יגיב כל פעם שאיזה טמבל יבלבל את המוח בתקשורת? זה יגרום לכך שכל פעם שיפרסמו משהו ולא נגיב ידעו שזה נכון, לא עובדים ככה מבחינה תקשורתית זה לירות לעצמך ברגליים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Sir Alex Ferguson
גם הצענו להפועל רעננה את מיגל תמורת בן והבה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
התבלבלת הצענו למכבי נתניה את מיגל ויטור תמורת דודי תירם.Sir Alex Ferguson כתב:גם הצענו להפועל רעננה את מיגל תמורת בן והבה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחרי ה-20.5 אמרו בספורט 1 שאנחנו רוצים להעביר את מליקסון לבני יהודה.
אמרו? אז אמרו.
לא לכל דבר צריך להתייחס.
אמרו? אז אמרו.
לא לכל דבר צריך להתייחס.
Sir Alex Ferguson כתב:גם הצענו להפועל רעננה את מיגל תמורת בן והבה.
גם הצענו את אוחנה תמורה דמאריSir Alex Ferguson כתב:גם הצענו לאשדוד את מליקסון תמורת קינדה.
אה שיט
ככה שמועה עוברת בשכונה...
פנינו לבקש את האסלבנק, איזי ביקש את אוגו... מרמה של דאחקות יצאה הידיעה המצחיקה הזו. עיתונות במיטבה.
פנינו לבקש את האסלבנק, איזי ביקש את אוגו... מרמה של דאחקות יצאה הידיעה המצחיקה הזו. עיתונות במיטבה.