nitsande כתב:
אין ספק שהיה כמעט בלתי אפשרי לעבור את שן, אבל כמעט בכל פעם שהוא חטף כדור הוא ניסה להתחכם והרבה פעמים גם איבד כדורים מסוכנים.
לא חושב הוא איבד מעט מאוד כדורים לעומת מה שהוא חטף ולעומת התקפות שהוא עצר לדעתי המציין במשחק אחרי מליקסון ואסולין !
עשה הכל בעבודה שקטה סגר את האמצע כמעט תמיד וידע גם לצאת קדימה שצריך כל הכבוד לו
זה שי !
אריק כתב:
אזור השיקום של שער 5, הפכתם להיות זקנים בטרם עת. רק חסר שתבואו למשחקים בחורף עם
פוך ותרמוס...
אריק
ידעתי שתעוט על ההודעה שלי כנמר המשחר לטרף אבל לא תצליח להכפיש את שמנו.
זה לא יהיה !
עשינו עבודת קודש בעידוד באיזור שלא כל כך מעודד וזה הרבה יותר קשה מאשר לעודד בתוך הקבוצה.
AS1 כתב:
ניצן יקירי
לעונג היה לי להצטרף לפרלמנט הלוהט של שער 5 במיוחד אחרי שפינקת אותי בקרטיב .....
בהחלט היה מעניין
חתיכת דהגנרט בוגד בגלל קרטיב נטשת אותנו? אני מחפש אותך כול המשחק היית צריך לשמוע את הנאצות של אריק
על הסרוקאים.תדע לך שהיום התוודענו לשפה החדשה היחידה שהם מבינים קוראים לה "השפה האלולית". זוהי שפה שהשתמשו בה בתקופה הטרום ביזנטית בארץ ישראל. חבל ההפסד כולו שלך.
הסניגור האדום כתב:
חתיכת דהגנרט בוגד בגלל קרטיב נטשת אותנו? אני מחפש אותך כול המשחק היית צריך לשמוע את הנאצות של אריק
על הסרוקאים.תדע לך שהיום התוודענו לשפה החדשה היחידה שהם מבינים קוראים לה "השפה האלולית". זוהי שפה שהשתמשו בה בתקופה הטרום ביזנטית בארץ ישראל. חבל ההפסד כולו שלך.
ואני אומר :
מהומה על לא מאומה.
עוד מראשית ימיו כאוהד ועד ימינו אנו ידוע אדון האס בתור אחד שלא נוהג לעמוד בגוש המעודד ולהתחכך בתוך העמך.
עצם המעבר שלו משער 2 לשער 5 מוגדר כלא פחות מהפתעת העונה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
AS1 כתב:
אריק
ידעתי שתעוט על ההודעה שלי כנמר המשחר לטרף אבל לא תצליח להכפיש את שמנו.
זה לא יהיה !
עשינו עבודת קודש בעידוד באיזור שלא כל כך מעודד וזה הרבה יותר קשה מאשר לעודד בתוך הקבוצה.
אני מקווה שהמעבר מסביבה של חתונות ובריתות לסביבה של מחלות והלוויות לא תשפיע עליך לרעה.
אני רוצה לקוות שלא התחלת לאסוף שקיות, לשמוע רשת ב' ולצפות בתוכנית "שאלת הרב".
עוד מראשית ימיו כאוהד ועד ימינו אנו ידוע אדון האס בתור אחד שלא נוהג לעמוד בגוש המעודד ולהתחכך בתוך העמך.
עצם המעבר שלו משער 2 לשער 5 מוגדר כלא פחות מהפתעת העונה.
לא יודעים להעריך כלום !
נטשתי את השמנת של שער 5 על מנת לחנך את אריות שער 2 עת צבאו על ספסלו של גיא לוי ודרשו את פיטוריו !
כעת , משחזרתי הביתה לשער 5 כי נכשלתי במשימת החינוך של אנשי שער שתיים אני מתקבל כבוגד ?
הלכתי ללמד אותם עברית יפה וככה מתייחסים ללוחם ?
תתביישו לכם !
מזל שבמגזר שלי קיבלו אותי יפה
הסניגור האדום כתב:
נאצות זה מוגזם, ירידות זה מדויק יותר. אני מבין שמצלמים כרגע את הסרט בכיכובו של אביתר אילוז
הנקרא "הסורוקאי האחרון" אבל אני מקווה מאוד שעזורי יבין שכל הצרות בהגנה מגיעות משם ושפרגל
לא יכול להיות גם בלם וגם מגן ימני.
הסניגור האדום כתב:
מישל במקרה ישבנו רק שתי שורות מעלייך... ולא בשביל הארטיק הצטרף האס אלה בשביל האש! אתה והפרלמנט האישי שלך מוזמנים להצטרף אלינו לפרלמנט נגד הפועל ת"א, ותהנו מהמשחק בצורה חדשה לגמרי...
נערך לאחרונה על ידי nitsande ב 22 אוגוסט 2009, 23:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
אריק כתב:
אני מקווה שהמעבר מסביבה של חתונות ובריתות לסביבה של מחלות והלוויות לא תשפיע עליך לרעה.
אני רוצה לקוות שלא התחלת לאסוף שקיות, לשמוע רשת ב' ולצפות בתוכנית "שאלת הרב".
כרגיל אתה מטיל רפש ומעלה כאן האשמות חסרות שחר .
הסורוקאי שלך נתן משחק לא רע אז לא מצאת במי להשתלח ?
ככה זה במגזר שלכם חייבים למצוא מישהו להוציא עליו את העצבים.
בכיף !