ליתר בטחון אני מרים את הרגלייםהראל כתב:לפי פרימו בערב הברקתים ומשפ' אוחנה נפגשים, נראה אם זה סקופ או חרטוט
מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
משה פרימו מפרסם עכשיו:
בשעות הקרובות פגישה מכרעת בין אילן אוחנה לאלונה, המטרה לסדר את הסעיפים הבעייתיים, במידה ולא יסתדרו אז אוחנה יגיש תביעת בוררות נגד דודו דהאן, כלומר אוחנה ליציע עד הקיץ או מעבר ב48 שעות הקרובות לקבוצה אחרת.
בשעות הקרובות פגישה מכרעת בין אילן אוחנה לאלונה, המטרה לסדר את הסעיפים הבעייתיים, במידה ולא יסתדרו אז אוחנה יגיש תביעת בוררות נגד דודו דהאן, כלומר אוחנה ליציע עד הקיץ או מעבר ב48 שעות הקרובות לקבוצה אחרת.
- The red one
גדי כתב:
ליתר בטחון אני מרים את הרגליים

מה הוא עשה שהוא דורש תנאים אחרים ?
שיתחיל לזוז השמן הזה כל היום באווזי הזהב ופסטה בסטה אוכל מקרוני סלק
תתחיל להתאמץ ילד חרא
לא אוהב שחקנים כאלה
איתם אי אפשר לצאת למלחמה שילך כפרה על בן ביטון מתן אוחיון וובה בראון
זה שי !
תתחיל להתאמץ ילד חרא
לא אוהב שחקנים כאלה
זה שי !

אני בדרך כלל לא לוחמני ואפילו אפשר לומר די פציפיסט אבל ,בואנה אתם קולטים שהקקה הקטן הזה משחק את המשחקים האלו עם ידיעה שזה יכול לפגוע לנו במאבק האליפות קרי להרוס לאלפי אוהדים את הציפייה התקווה והחלום של עונה שלמה - אני אומר גוד אולד עין תחת עין , לזיין לו את הקריירה
מה זה מקרוני סלק?זה שי ! כתב:מה הוא עשה שהוא דורש תנאים אחרים ?
תתחיל להתאמץ ילד חרא
לא אוהב שחקנים כאלה
זה שי !
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
בפסטה בסטהגדי כתב:
מה זה מקרוני סלק?
לא נשמע משהוThe red one כתב: בפסטה בסטה
איכס
מגעיל סלק
מגעיל סלק
אהלן שי, אפשר שאלה...?
מה מעדיף איסאק בפיתה שלו..?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מקווה שלא יעזוב. תכננתי להזמין אותו לארוחה טבעונית. ניתן בראש ללביבות בטטה מוקרמות בגבינת סויה.Totti כתב:אהלן שי, אפשר שאלה...?
אין עלייך שי. עד היום משק הבית מתאושש מארוחת הערב עם אוגו. חיסל דג סלמון בגודל של מנור סולומוןTotti כתב:תזמין את טוני במקום...על מצע טיגריס
- The red one
המנה הורודה קוראים לזה. זה באמת לא משהוTal_Hbs כתב: לא נשמע משהו
מת לדעת איך הגעת לחישוב הזה? במיוחד שאומרים פה בפעם המיליון הכרטיס כולו שלנו, כולו!!Redbull כתב:2.5 מיליון יורו על חצי כרטיס נשמע מחיר סביר גם במקרה של בוררות.
עכשיו תיכנסו לראש של גולדאר שאומרים לו סכום כזה על חצי כרטיס כלומר שווי כולל של 5 מיליון יורו.
לא נראה לי שיילך על זה ואוחנה יקבל פיצוץ שיעיר אותו מהפיתויים של ג'ורדי.
מקרה הכי גרוע ואוחנה אכן מביא את הסכום ממכבי- אפשר להביא את סולומון במחיר הזה אלא אם כן ואני בספק הפרסומים על מועדוני אירופה שמוכנים לשים עליו ארגזים נכונים.