מרוואן קבהא
- ForeverRed
Re: מרואהן קבהא
איך זה מתיישב עם המספרים שלו?גיא חניה כתב:אתמול ראיתי מתוך שעמום כמה משחקים של מאריבור,
קבהא לוחץ מעולה , והדבר שהכי יוסיף לנו זה איומים מרחוק , יש לו בעיטות מעולות מכל הטווחים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור שקבהא זה לא שובר שיווין, אבל בסגל המבוגר שלנו (הכי קרוב בתפקיד לקבהא זה ראדי), זה טוב להכניס דם חדש ועוד תחרות כי הבעיה הכי גדולה שלנו השנה זה ההרגשה של השובע והנונשלנטיות או אפילו שחיקה של שחקנים מסוימים בסגל.
מודה, גם אני עדין לא יודע איך לאכול אותו כי לא ראיתי אותו מספיק מאז שעזב את מכבי פתח תקווה, אבל מהסרטונים שראיתי ומצמד המשחקים מולנו נראה על פניו כי שידרג את עצמו בתקופה בסלובניה.
מודה, גם אני עדין לא יודע איך לאכול אותו כי לא ראיתי אותו מספיק מאז שעזב את מכבי פתח תקווה, אבל מהסרטונים שראיתי ומצמד המשחקים מולנו נראה על פניו כי שידרג את עצמו בתקופה בסלובניה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הלוואי על כולנו מספיק זמן פנוי כדי לשבת לראות משחקים של מאריבור...גיא חניה כתב:אתמול ראיתי מתוך שעמום כמה משחקים של מאריבור,

לא כל בעיטה נכנסת , אבל אחוז דיוק למסגרת יפה מאוד.ForeverRed כתב: איך זה מתיישב עם המספרים שלו?
וכן היה לי משעמם במשמרת בעבודה חחח
- The red one
ועוד הוא קיבל על זה כסףmaxkid22 כתב: הלוואי על כולנו מספיק זמן פנוי כדי לשבת לראות משחקים של מאריבור...

- ForeverRed
במחיר שמדברים עליו זה סביר לחלוטין.
הדרישה ההתחלתית הייתה מטורפת ביחס ליכולת של השחקן.
אם זה יסגר על אזור ה-300 אפשר להיות מרוצים.
הדרישה ההתחלתית הייתה מטורפת ביחס ליכולת של השחקן.
אם זה יסגר על אזור ה-300 אפשר להיות מרוצים.
ב300 זאת גניבה רצינית לדעתי. שחקן נבחרת, מגיע מקבוצת צ'מפיונס, גיל נהדר, רעב מאוד להכרה. אש.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אלו,זריהן,אוחנה,ביטון וכו וכו עלו יותר ממנו הזוי
- The red one
דיווח מלפני כחצי שעה בסלובניה מדבר על כך שמכבי תל אביב תציע הצעה כספית גבוהה יותר על קבהא, אב אישית קשה לי להאמין שהם יודעים יותר טוב מהתקשורת בישראל...אז..בערבון מוגבל..
לא יודע אם הדיווח אמין או לא אבל בכל מקרה מציע דווקא בהקשרים לסגור את זה מהר ככל האפשר, אם זה לא מכבי זה יכולה להיות גם איזה בלגית שתיתן חצי מיליון יורו.The red one כתב:דיווח מלפני כחצי שעה בסלובניה מדבר על כך שמכבי תל אביב תציע הצעה כספית גבוהה יותר על קבהא, אב אישית קשה לי להאמין שהם יודעים יותר טוב מהתקשורת בישראל...אז..בערבון מוגבל..
הצלחתם להוריד ממיליון, לא להיות חזירים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- ForeverRed
חזירים מלוכלכים.
כנראה שכבר איחרו את הרכבת.
כנראה שכבר איחרו את הרכבת.
בתרגום גוגל מסלובנית לאנגלית -
We learned from a reliable source that there is no doubt that Marwan Kabha will no longer defend the colors of the 14-times Slovenian champions in the future, and that he will return to his homeland, but at the same time there will also be a major upheaval. What's more, a real leap-in war has come to an end ...
The leading men of Hapoel Be'er Sheve were sure that Marwan Kabha will surely play in the jersey of their club, *but at the last moment, their big rivals were again involved in the battle for 26-linkers. Maccabi Tel Aviv is expected to send a new offer under Calvary, with the most important recognition that it is higher than Hapoel's*
זה המקור -
https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/ ... rava-vojna" onclick="window.open(this.href);return false;
We learned from a reliable source that there is no doubt that Marwan Kabha will no longer defend the colors of the 14-times Slovenian champions in the future, and that he will return to his homeland, but at the same time there will also be a major upheaval. What's more, a real leap-in war has come to an end ...
The leading men of Hapoel Be'er Sheve were sure that Marwan Kabha will surely play in the jersey of their club, *but at the last moment, their big rivals were again involved in the battle for 26-linkers. Maccabi Tel Aviv is expected to send a new offer under Calvary, with the most important recognition that it is higher than Hapoel's*
זה המקור -
https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/ ... rava-vojna" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מפתיע. חזירים צהובים.
- ForeverRed
לעולם לא אבין קבוצות שמגדילות את תג המחיר מול הקבוצה, מילא מול השחקן.
חזירות נטו.
אני גם לא חושב שקבהא עצמו יהיה מעוניין לשחק במכבי.
אצלנו יש לו לא מעט חברים דוברי השפה. במכבי בעיקר גזענות.
חזירות נטו.
אני גם לא חושב שקבהא עצמו יהיה מעוניין לשחק במכבי.
אצלנו יש לו לא מעט חברים דוברי השפה. במכבי בעיקר גזענות.