מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
רק מטומטם ייתן לאוחנה 450 אלף דולר, מה הוא כבר עשה? נשמע תלוש ביותר.
אין בעיה לשחרר את אוחנה למכבי.
אבל אך ורק תמורת משהו שווה במקום.
כסף זו פגיעה קשה באגו.
כסף זו פגיעה קשה באגו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה די ברור גם להם שאוחנה לא ישוחרר מבאר שבעTotti כתב:אין בעיה לשחרר את אוחנה למכבי.
כסף זו פגיעה קשה באגו.
כל המטרה פה זה להוציא אותו ואותנו מאיזון.
הכל כשר מבחינתם, לא להחזיר את אוחנה לשחק עד שלא יביא את ההוכחה שקיבל פנייה ונלך עם זה לבית דין של ההתאחדות.
רק ככה הם ילמדו לקח
- simply-red
לגורדי יש דפוס קבוע לפני משחקים מולנו.
הוא פונה לכאורה לשחקנים ומפתה אותם עם הכסף של הקנדי. זה קרה עם בוזגלו ואם אני לא טועה גם עם פלט בזמנו.
הוא פונה לכאורה לשחקנים ומפתה אותם עם הכסף של הקנדי. זה קרה עם בוזגלו ואם אני לא טועה גם עם פלט בזמנו.
עצוב לראות שמביאים ציוצים של הליצן הזה כמשהו אמין, תעברו על הפיד שלו, הוא בן אדם דפוק בשכל אנטי באר שבע גדול והודעות שלו שוות ערך לשל סוייר. קיצר דפדפו. מיכאל לא הולך לשום העונה עד הקיץ, בטח לא למכבי.
- The red one
הוא בן **** גדול, אחד הגדולים שיש, אבל אם זכרוני אינו מטעני - הוא יודע מה הוא אומרהפועלעולה כתב:עצוב לראות שמביאים ציוצים של הליצן הזה כמשהו אמין, תעברו על הפיד שלו, הוא בן אדם דפוק בשכל אנטי באר שבע גדול והודעות שלו שוות ערך לשל סוייר. קיצר דפדפו. מיכאל לא הולך לשום העונה עד הקיץ, בטח לא למכבי.
מצא את מי לפתות.....גם ככה אוחנה נראה קצת שכונה לאחרונה ועכשיו הוא יתייבש קצת ביציע והנחתנו לו את ממן על הראש( לג'ורדי הקקה)simply-red כתב:לגורדי יש דפוס קבוע לפני משחקים מולנו.
מתוך כתבה בספורט 5:
קשר הפועל ב"ש, מיכאל אוחנה, נכנס לשיחה עם אסי רחמים וביקש שוב לעזוב ולקבוע תג מחיר עבור כרטיסו. "אל תחזיקו אותי בכוח. לא טוב לי פה", אמר השחקן למנכ"ל שהודיע לשחקן כי אין כוונה לשחררו. אלונה ברקת מסרבת להעמיד תג מחיר בעבורו ובמועדון מצפים ממנו להתנהלות והתנהגות שונה.
קשר הפועל ב"ש, מיכאל אוחנה, נכנס לשיחה עם אסי רחמים וביקש שוב לעזוב ולקבוע תג מחיר עבור כרטיסו. "אל תחזיקו אותי בכוח. לא טוב לי פה", אמר השחקן למנכ"ל שהודיע לשחקן כי אין כוונה לשחררו. אלונה ברקת מסרבת להעמיד תג מחיר בעבורו ובמועדון מצפים ממנו להתנהלות והתנהגות שונה.
כל יום שעובר,
שונא אותו יותר
שונא אותו יותר
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא טוב לו אז שילך. לא טוב לו בעיר/בקבוצה/בביצים שלי. שילך.
לא צריך טובות.
עם כל הפחד לאבד כישרון כ"כ גדול - צריך למכור במחיר שיחזיר את ההשקעה עליו. אפילו לקבוצה בארץ.
נמצא שחקנים אחרים שטוב להם כאן.
לא צריך טובות.
עם כל הפחד לאבד כישרון כ"כ גדול - צריך למכור במחיר שיחזיר את ההשקעה עליו. אפילו לקבוצה בארץ.
- red ultras
הייתי מנסה להשאיל אותו לקבוצה בחול עד סוף העונה. אולי זה יסדר לו את המחשבות.
אין מה לסדר כי אין כלום בקלבסה.red ultras כתב:הייתי מנסה להשאיל אותו לקבוצה בחול עד סוף העונה. אולי זה יסדר לו את המחשבות.
שחקן שלא רוצה להישאר ואומר את זה פעם אחר פעם,לא מוציא שום הודעת התנצלות/הבהרה הוא שחקן שלא יכול ולא יוכל לשחק כאן.
ישנם שתי אופציות:
1. לקבוע לו תג מחיר ולשחרר אותו.
2. לענות אותו ולתת לו להבין כבר בגיל הזה שהסכם זה הסכם.
אני לו הייתי אלונה זורק אותו מעכשיו עד סוף העונה ליציע קודם כל.
בקיץ משאיל אותו לאיזה קבוצה קיקיונית ובשום פנים ואופן לא קובע לו תג מחיר שזה מה שהוא רוצה.
אנשים צריכים ללמוד לעמוד מאחורי בחתימה שלהם.
אבל כמו שאני מכיר את המערכת לצערי ייכנעו לו בשלב כזה או אחר כדי לסיים את הסיפור.
אין ספק שמכבי מאחורי השחקן אחרת מאיפה להם כסף לעמוד בתג המחיר?
שם לו תג 2.5 מיליון יורו,הרי שולם עליו 1.5 לחצי כרטיס אם הוא חושב שמכבי באמת מאחוריו ולא מבין שסתם מבלבלים לו את המוח הם גם אמורים לשלם סכום כזה.
אם ישלמו לפחות נרוויח כסף אם לא לפחות יבין שרק בלבלו לו את המוח.
אם ישלמו אני הולך על מנור סולומון בכסף שנכנס
שם לו תג 2.5 מיליון יורו,הרי שולם עליו 1.5 לחצי כרטיס אם הוא חושב שמכבי באמת מאחוריו ולא מבין שסתם מבלבלים לו את המוח הם גם אמורים לשלם סכום כזה.
אם ישלמו לפחות נרוויח כסף אם לא לפחות יבין שרק בלבלו לו את המוח.
אם ישלמו אני הולך על מנור סולומון בכסף שנכנס
שמענו כבר על הכשרון האדיר שלו יאללה שיעוף מפה כברשמעון א כתב:לא טוב לו אז שילך. לא טוב לו בעיר/בקבוצה/בביצים שלי. שילך.
לא צריך טובות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הבנתי שארסנל צריכה שחקן עם איכויות התקפיות אחרי המכירה של אלכסיס...red ultras כתב:הייתי מנסה להשאיל אותו לקבוצה בחול עד סוף העונה. אולי זה יסדר לו את המחשבות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!