Eelect כתב:קבהא יכול לקחת את המקום של אייבינדר בהרכב, אני די בטוח בזה.
מהקצת שהצלחתי לראות, הוא דוחף טוב יותר את הכדור קדימה והוא עושה עבודת הגנה טוב יותר.
יאפשר לפנות את המשבצת של הקידמי בשלישיית קישור לשחקן עם אופי התקפי יותר (מליקסון,אוחנה, ממן).
מאמין שלשם מייעדים אותו.
לא שלם עם חבורת הישראלים הזו, אם כי לעונה הזו הוא וממן יכולים להוות בוסט רציני למרכז הכבד, הרוחבי והלוקה בטכניקה ויצירתיות שאנחנו מציגים העונה.
Eelect כתב:קבהא יכול לקחת את המקום של אייבינדר בהרכב, אני די בטוח בזה.
מהקצת שהצלחתי לראות, הוא דוחף טוב יותר את הכדור קדימה והוא עושה עבודת הגנה טוב יותר.
יאפשר לפנות את המשבצת של הקידמי בשלישיית קישור לשחקן עם אופי התקפי יותר (מליקסון,אוחנה, ממן).
חושב שצריך דווקא לתפוס את מקומו של ראדי בהרכב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ההחתמה של ממן ושל קבהא (אם וכאשר) אומרת לי (בנוסף לחשיבה לעתיד כמובן) שבכר מבין שטעה בקיץ.
הבאת איינבינדר על חשבון הובאן הייתה לא מספיק טובה ולא אחראית.
החלטה שבסופו של דבר השאירה אותנו עם אמצע לא מספיק מגוון, לא מספיק יצירתי ולא מספיק טוב לקבוצה שהתרגלנו או שברק בכר אוהב מהקבוצות שלו.
וזה מתבטא במשחק הלחץ, בהנעת הכדור, ובשטף של המשחק.
לא סתם הרכש בינואר מתמקד בעיקר בחיפוש פתרונות לאמצע. מאמין שאם בקיץ נצליח להביא שחקן ברמת ביבראס/אלמוג יחד עם קבהא, ממן ואוגו יחזור להיות לנו אמצע מצוין שהוא בעצם הלב בקבוצות של ברק.
היתרון הגדול ביותר הוא בגישה.
גם ממן וגם קבהא הם שחקנים שרעבים מאוד להוכיח. הם יעלו לאכול את הדשא ויכניסו קצת פולסים של אנרגיה בקישור העייף שלנו.
מה אומרת ההחתמה הזאת לגבי ההמשך? אפשר רק להניח שראדי מסיים את דרכו וימשיך רק אם יגלה שיפור משמעותי.
יתכן ויש כאן גם חשיבה על הירידה ביכולת של אוגו ועל מצב הברך שלו. עד היום לא היה לו תחליף והוא בקושי זכה למנוחה.
מאמין שבקיץ יחשבו מסלול מחדש ובכל מקרה יכוונו להתחזק בשחקן משמעותי אחד נוסף לקישור. אני מדבר על ישראלי בכיר באמת או על שחקן זר.
במצב כזה ראדי ו-וובה הם המועמדים העיקריים לעזיבה.
אמצע של קבהא, אוגו וקשר נוסף עם אוריינטציה התקפית יותר אמור לעשות את העבודה עד הקיץ.
כמו שאמרו פה, שחקן שעושה רושם בלי אגו, סוס עבודה שיפיח רוח לחימה בקישור שגם יודע לדחוף קדימה ולאיים מרחוק.
יהפוך את האמצע ליותר לוחץ ויותר מהודק.
עד סוף העונה הצוות המקצועי יוכל לבחון את ההשתלבות שלו ושל ממן, יראו איזה תכונות חסרות לנו במרכז השדה וזה יעזור לקבוע את "החלק החסר בפאזל" שיגיע לאמצע בקיץ (לא חושב שנכון לבחור שחקנים לפי שמות אלא לפי תכונות שחסרות לנו).
רק אופתע אם הוא מיועד למשבצת של ראדי.
קישור שלו, של אוגו ושל איינבינדר הוא אפור מדי, בטח לליגה.