דן איינבינדר
Re: דן איינבינדר
מקווה שנגד מכבי זה יהיה המשחק האחרון שלו כקשר השלישי.
בדיוק בשביל זה הביאו את ממן ויש את אוחנה.
מגיעות לו מילים טובות. לא טכני מספיק, לא מהיר ומדויק מספיק במסירה אך חשוב לזכור ששיחק גם לא מעט בתפקיד שמבליט את הדברים הפחות טובים שלו.
כ50/50 לצד קשר טכני לצידו כל המשולש בקישור אמור להיראות טוב יותר.
בסה"כ הפגין תנועה מצוינת לעומק ועשה את התפקיד לא רע על אף ההחמצות הלא מעטות שהיו לו.
נקווה שממן ואוחנה יספקו את הסחורה. לא מעט מוטל על שניהם בדבר גורל העונה הזו.
בדיוק בשביל זה הביאו את ממן ויש את אוחנה.
מגיעות לו מילים טובות. לא טכני מספיק, לא מהיר ומדויק מספיק במסירה אך חשוב לזכור ששיחק גם לא מעט בתפקיד שמבליט את הדברים הפחות טובים שלו.
כ50/50 לצד קשר טכני לצידו כל המשולש בקישור אמור להיראות טוב יותר.
בסה"כ הפגין תנועה מצוינת לעומק ועשה את התפקיד לא רע על אף ההחמצות הלא מעטות שהיו לו.
נקווה שממן ואוחנה יספקו את הסחורה. לא מעט מוטל על שניהם בדבר גורל העונה הזו.
גבר על
יוצא איתו למלחמה בעיניים עצומות.
יוצא איתו למלחמה בעיניים עצומות.
לדעתי המצטיין של המשחק
נתן משחק טוב אבל נראה שזה המקסימום שלו
ונראה גם שאם ישים שלושער,ייתן 4 בישולים ויעשה 64 תאקלים במשחק עדיין תשבו לו על הוריד.שיש כתב:נתן משחק טוב אבל נראה שזה המקסימום שלו
מדויק.אדום זקן כתב: ונראה גם שאם ישים שלושער,ייתן 4 בישולים ויעשה 64 תאקלים במשחק עדיין תשבו לו על הוריד.
מספיק לראות איך אחרי הגול של פקהרט רץ באמוק ליציע, דופק על השלטים ומרים את הקהל בשביל להבין באיזה גבר מדובר.
חולה עליו!
לוחם!
לחימה תמיד תהיה מוערכת על ידי יותר מכישרון, בזה דן השחקן המוביל בבאר שבע.
משחק מצוין, ומפריע לי מאוד שגם אחרי משחק טוב שלו הוא החילוף הראשון בקישור ובמיוחד כשראדי שוב חלש מאוד ולא מועיל בכלום, גם אוגו לא היה מי יודע מה אבל זה כבר עבודה אחרת על המגרש.
לחימה תמיד תהיה מוערכת על ידי יותר מכישרון, בזה דן השחקן המוביל בבאר שבע.
משחק מצוין, ומפריע לי מאוד שגם אחרי משחק טוב שלו הוא החילוף הראשון בקישור ובמיוחד כשראדי שוב חלש מאוד ולא מועיל בכלום, גם אוגו לא היה מי יודע מה אבל זה כבר עבודה אחרת על המגרש.
לא עף עליו, לא לרמה שלנו מצטער. לא שווה 11 ובטח לא באמצע של קבוצה אלופה. דיי.
עזוב מדובר בלוחם קומנדו שאסור להגיד את שמו לרעה
גבר על, לוחם ענק, חגורה שחורה בג'ודו, חגורה כתומה בקארטה.
בסופו של דבר קבוצה עם יומרות צריכה טכניקה בקישור, וזה כאב בעיניים לראות עד כמה הוא מוגבל בפן הזה.
בסופו של דבר קבוצה עם יומרות צריכה טכניקה בקישור, וזה כאב בעיניים לראות עד כמה הוא מוגבל בפן הזה.
חוץ מגליצ׳ם שרובם על ריק לא מבין במה תורם לנוREDZED כתב:עזוב מדובר בלוחם קומנדו שאסור להגיד את שמו לרעה
זה כדורגל , לא ג'ודוEelect כתב:גבר על, לוחם ענק, חגורה שחורה בג'ודו, חגורה כתומה בקארטה.
מתאים לגיא לוזון
בגלל זה אתה לא מאמן הקבוצה.E.Z כתב: חוץ מגליצ׳ם שרובם על ריק לא מבין במה תורם לנו
לא הכל אתה אמור לראות. אתה לא עילוי בתחום הכדורגל.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
די די לזיין תמוח
גם אני ילחם ירוץ יעשה גליצים יהיה לי מקום בבש?
לא . הוא לא לרמה !
גם אני ילחם ירוץ יעשה גליצים יהיה לי מקום בבש?
לא . הוא לא לרמה !