מיכאל אוחנה
- ForeverRed
Re: מיכאל אוחנה
בסך הכל ילד טיפש עם יועצים רעים, שהם שורש הבעיה.
כשרואים את ההתנהלות הזאת מבינים איך לא התקדם במילימטר מאז שהגיע לפה.
כשרואים את ההתנהלות הזאת מבינים איך לא התקדם במילימטר מאז שהגיע לפה.
- The red one
אפשר לזלזל בזה ואפשר באמת לחשוש שאולי אכן יש לו מידע. כמו שמישהו זרק פה באשכול, מספיק שדודו/מי מנציגיו/מי מנציגי הקבוצה רמז לאוחנה/אמר לו ישירות "אם אתה מפסיק את ההתקשרות עם דודו, מעמדך המקצועי ייפגע" וזו פצצה רציניתTotti כתב:הכי מצחיקים אותי הדברים שהוא מאיים לפתוח; ספוילר- דודו דהאן מאמן הפועל אר שבע.
שמע, סקופ רציני
זו הייתה יכולה להיות פצצה רצינית אם הוא באמת לא היה משחק ואף אחד לא היה מבין למה.The red one כתב: אפשר לזלזל בזה ואפשר באמת לחשוש שאולי אכן יש לו מידע. כמו שמישהו זרק פה באשכול, מספיק שדודו/מי מנציגיו/מי מנציגי הקבוצה רמז לאוחנה/אמר לו ישירות "אם אתה מפסיק את ההתקשרות עם דודו, מעמדך המקצועי ייפגע" וזו פצצה רצינית
אבל העובדות על פני השטח הן שאוחנה היה חלש העונה ולכן סופסל, כשקיבל את הזדמנויות ונתן משחקים טובים, נהיה שחקן הרכב.
במשחקים האחרונים לא היה טוב ולכן חזר לספסל, לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שהכל פה היה מקצועי לחלוטין.
נראה לי שהוא מתכוון לפרשת החומרים האסורים ותוספי התזונה.Totti כתב:הכי מצחיקים אותי הדברים שהוא מאיים לפתוח; ספוילר- דודו דהאן מאמן הפועל אר שבע.
שמע, סקופ רציני
שייצא להשאלה, הוא כבר יחזור על ארבע.
אסור לעבור לסדר היום על מה שאוחנה/מקורביו עשו בתקשורת, אבל צריך לנסות גם להקשיב לצד השני לפני שחורצים גורלות.
שחקנים מהסוג של אוחנה צריכים להרגיש כל הזמן שמעריכים אותם. אני חושב שאת אוחנה לא ממש מעניין כמה כסף באמת נכנס לו לחשבון בנק (ממה שאני מבין הוא מגיע ממשפחה אמידה), אבל כשהוא מסתכל ימינה ורואה את אלו מרוויח יותר ממנו, ומסתכל שמאלה ורואה את זריהן מרוויח יותר ממנו, אפשר להבין מאיפה מגיע התסכול.
כואב לומר, אבל המדד הכי גדול לכמה מעריכים אותך מתבטא בתלוש משכורת, ואם אוחנה נמצא בתחתית סולם המשתכרים בקבוצה אז אפשר לנסות להבין אותו.
שחקנים מהסוג של אוחנה צריכים להרגיש כל הזמן שמעריכים אותם. אני חושב שאת אוחנה לא ממש מעניין כמה כסף באמת נכנס לו לחשבון בנק (ממה שאני מבין הוא מגיע ממשפחה אמידה), אבל כשהוא מסתכל ימינה ורואה את אלו מרוויח יותר ממנו, ומסתכל שמאלה ורואה את זריהן מרוויח יותר ממנו, אפשר להבין מאיפה מגיע התסכול.
כואב לומר, אבל המדד הכי גדול לכמה מעריכים אותך מתבטא בתלוש משכורת, ואם אוחנה נמצא בתחתית סולם המשתכרים בקבוצה אז אפשר לנסות להבין אותו.
איך אתם אוהבים את כל הספקולציות האלה זה פשוט לא יאומן.
אפילו אבא שלו אמר שהמידע שיש להם על ההתנהלות של באר שבע לא שייך מבחינה מקצועית אלא מבחינה חוזית, קרי לטענתם יש פגמים בחוזה שנחתם באמצעות דודו דהאן.
אני לא חושב שצריך יותר מהעמדה הקשיחה של המועדון כדי להבין שמדובר בשטויות שיוצאות למקורבים שלו מהפה שנועדו לשדרוג החוזה ולא יותר מזה ושאין להם שום עילה לפעול נגד באר שבע, חתמתם חוזה במודע תסתמו את הפה ותשבו בשקט.
ואתם, תפסיקו כבר לפחד מכל פלוץ שמאיים לחשוף מה הולך במועדון כאילו הם אילנה דיין ואלונה זאת ניבי זגורי.
אם עד עכשיו אף אחד לא אומר כלום זה כי אין כלום, מאיפה הבאתם את השטויות על תוספי התזונה אלוהים יודע.
אפילו אבא שלו אמר שהמידע שיש להם על ההתנהלות של באר שבע לא שייך מבחינה מקצועית אלא מבחינה חוזית, קרי לטענתם יש פגמים בחוזה שנחתם באמצעות דודו דהאן.
אני לא חושב שצריך יותר מהעמדה הקשיחה של המועדון כדי להבין שמדובר בשטויות שיוצאות למקורבים שלו מהפה שנועדו לשדרוג החוזה ולא יותר מזה ושאין להם שום עילה לפעול נגד באר שבע, חתמתם חוזה במודע תסתמו את הפה ותשבו בשקט.
ואתם, תפסיקו כבר לפחד מכל פלוץ שמאיים לחשוף מה הולך במועדון כאילו הם אילנה דיין ואלונה זאת ניבי זגורי.
אם עד עכשיו אף אחד לא אומר כלום זה כי אין כלום, מאיפה הבאתם את השטויות על תוספי התזונה אלוהים יודע.
פלוס על מלא.South Boy כתב:איך אתם אוהבים את כל הספקולציות האלה זה פשוט לא יאומן.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
"לחשוש שיש לו מידע"The red one כתב: אפשר לזלזל בזה ואפשר באמת לחשוש שאולי אכן יש לו מידע. כמו שמישהו זרק פה באשכול, מספיק שדודו/מי מנציגיו/מי מנציגי הקבוצה רמז לאוחנה/אמר לו ישירות "אם אתה מפסיק את ההתקשרות עם דודו, מעמדך המקצועי ייפגע" וזו פצצה רצינית
"פצצה רצינית".
בעידן שבו אלי טביב מנהל קבוצת כדורגל שהוא מושעה מכל פעילות.
מייבש את השחקן הכי גדול בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.
מעיף שחקנים ליציע כי לא חותמים על חוזים.
מכבי חיפה מנדה שחקנים על ימין ושמאל.
אנחנו זה קפצונים.
לא צריך ליצור ספוקלציות בכוח.
- The red one
מה אכפת לי מה אחרים עושים? אם אני אגלה שדודו דהאן באמת שולט על ההרכב/סגל כמו שאומרים, זה יבאס אותי ברמות. לא אגזור את המנוי, אבל וואלה יבאס ויכעיס. לא חושב שזה "קפצונים" גם ביחס לדברים שציינת פהאדום זקן כתב: "לחשוש שיש לו מידע"
"פצצה רצינית".
בעידן שבו אלי טביב מנהל קבוצת כדורגל שהוא מושעה מכל פעילות.
מייבש את השחקן הכי גדול בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.
מעיף שחקנים ליציע כי לא חותמים על חוזים.
מכבי חיפה מנדה שחקנים על ימין ושמאל.
אנחנו זה קפצונים.
לא צריך ליצור ספוקלציות בכוח.
לא, אני לא מאמין בזה, אבל שוב - לא צריך לזלזל במי שטוען כן (ובכלל לא צריך לזלזל באנשים, חוץ ממשפחת בוזגלו וליאבSS014105)
ואם נחזור לעובדות - אוחנה לא פירסם כבר יומיים סטורי, מה שמעיד על מצוקה קשה. בנוסף, טרם הגיעה הודעת התנצלות/גינוי/וואטבר.
בסגל מחר הוא לא צפוי להיות וייתכן גם שלא יגיע לאצטדיון
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 26 ינואר 2018, 14:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
איך אתם אוהבים.
- The red one
אפשר לחשוב כמה דרמות היו לנו העונה, מצ'עמם, אז למה לא להתעסק במדע בדיוני קצת?הפועלעולה כתב:איך אתם אוהבים.
אתה באמת חושב שדודו דאהן מחליט משהו?The red one כתב: מה אכפת לי מה אחרים עושים? אם אני אגלה שדודו דהאן באמת שולט על ההרכב/סגל כמו שאומרים, זה יבאס אותי ברמות. לא אגזור את המנוי, אבל וואלה יבאס ויכעיס. לא חושב שזה "קפצונים" גם ביחס לדברים שציינת פה
לא, אני לא מאמין בזה, אבל שוב - לא צריך לזלזל במי שטוען כן (ובכלל לא צריך לזלזל באנשים, חוץ ממשפחת בוזגלו וליאבSS014105)
אז יש לו אולי פה ג'ורה,אבל אין סיכוי שבעולם שהוא קובע כלום.
להגיד דבר כזה זה לזלזל במערכת הזאת.
הבחור שללא ספק הייתי אחד מחסידיו לא מספק את הסחורה וקיבל מספיק במה.
אם היה מספק את הסחורה,אז אתה צודק.
- The red one
נדמה לי שהבהרתי את זה בצורה ברורה ב"לא, אני לא מאמין בזה"אדום זקן כתב: אתה באמת חושב שדודו דאהן מחליט משהו?
אז יש לו אולי פה ג'ורה,אבל אין סיכוי שבעולם שהוא קובע כלום.
להגיד דבר כזה זה לזלזל במערכת הזאת.
הבחור שללא ספק הייתי אחד מחסידיו לא מספק את הסחורה וקיבל מספיק במה.
אם היה מספק את הסחורה,אז אתה צודק.
לא,לא הבהרת כי אם היית מבהיר הדו שיח הזה לא היה קורה.The red one כתב: נדמה לי שהבהרתי את זה בצורה ברורה ב"לא, אני לא מאמין בזה"
יאללה נקסט,הוא לא מעניין יש משחק בשבת