עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
הכל אפשרי בכדורגל.
ואם מכבי ינצחו אחד זה יעזור לנו? מישהו ישמח במצב כזה?
רדו לקרקע.
רדו לקרקע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
יש לאנשים פטיש בלתי מוסבר למקום הראשון במחזור 20..לא ברורגדי כתב:ואם מכבי ינצחו אחד זה יעזור לנו? מישהו ישמח במצב כזה?
רדו לקרקע.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מה לא מוסבר, מה?!The red one כתב: יש לאנשים פטיש בלתי מוסבר למקום הראשון במחזור 20..לא ברור
מי לא רוצה להיות במקום הראשון, מי?!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
בוא אגלה לך סוד - מקום ראשון במחזור 20 כשמתחתייך יש 2.5 קבוצות שעוד רודפות אחרייך, וכנראה שהיום המקום יוכרע על הפרש שערים - הוא לא כזה משנה ולא מקבלים עליו שום פרס.אורי אדום בנשמה כתב:
מה לא מוסבר, מה?!
מי לא רוצה להיות במקום הראשון, מי?!
האמת? שבמצב המקצועי הנוכחי של הקבוצה? אני מעדיף שמכבי יכתשו היום 0:4 את אשקלון, נרד למקום השני ואולי החבר'ה שם יתחילו להתעורר כי נראה שכל דבר אחר שמנסים לעשות - לא מצליח
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משנה משנה, יש גם ענייני חשיבות מוראלית ויוקרה.The red one כתב: בוא אגלה לך סוד - מקום ראשון במחזור 20 כשמתחתייך יש 2.5 קבוצות שעוד רודפות אחרייך, וכנראה שהיום המקום יוכרע על הפרש שערים - הוא לא כזה משנה ולא מקבלים עליו שום פרס.
האמת? שבמצב המקצועי הנוכחי של הקבוצה? אני מעדיף שמכבי יכתשו היום 0:4 את אשקלון, נרד למקום השני ואולי החבר'ה שם יתחילו להתעורר כי נראה שכל דבר אחר שמנסים לעשות - לא מצליח
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
מה שאתה ואחרים לא מבינים זה שאחרי כל צעד קטן כזה לאחור השחקנים שלנו עולים עם עוד משקולת על הרגליים.The red one כתב: בוא אגלה לך סוד - מקום ראשון במחזור 20 כשמתחתייך יש 2.5 קבוצות שעוד רודפות אחרייך, וכנראה שהיום המקום יוכרע על הפרש שערים - הוא לא כזה משנה ולא מקבלים עליו שום פרס.
הכבדות וההחמצות הם רק הסימפטום.
- The red one
באמת שאני לא מוצא שום יוקרה בלהיות מקום ראשון במחזור 20 בפער של הפרש שערים (מילא בפער של 15 נקודות בקטע של "אנחנו דורסים את הליגה")אורי אדום בנשמה כתב:
משנה משנה, יש גם ענייני חשיבות מוראלית ויוקרה.
ולגבי מוראלי? כמו שכתבתי, אולי עדיף שהשחקנים יפגעו מוראלית כי זה מה שיחזיר אותם לתלם. בנתיים נראה שהם משחקים רבע קלאץ' אבל ממשיכים להיות בצמרת ולא מאויימים מלמטה (למרות שבפועל הם כן)..אז אולי זה עדיף שיהיו קצת בצד "הרודף"
ForeverRed - במשחקים האחרונים (כמה זמן כבר בפסגה? 3 מחזורים?) מבחינת טבלה, לא הלכנו שום צעד לאחור, ובכל זאת הקבוצה ממשיכה לעלות עם משקולות על הרגליים וכל משחק זה נראה גרוע יותר בערך...אז זה לא ממש מסתדר עם התזה שלך..
גם גמר גביע הטוטו לא היה חשוב מבחינתך, נווה.
מאז הם לא מאבדים נקודות.
מאז הם לא מאבדים נקודות.
- ForeverRed
אנחנו כבר יותר מחודש הולכים לאחור ובכל שבוע זה רק נראה יותר גרוע.The red one כתב: באמת שאני לא מוצא שום יוקרה בלהיות מקום ראשון במחזור 20 בפער של הפרש שערים (מילא בפער של 15 נקודות בקטע של "אנחנו דורסים את הליגה")
ולגבי מוראלי? כמו שכתבתי, אולי עדיף שהשחקנים יפגעו מוראלית כי זה מה שיחזיר אותם לתלם. בנתיים נראה שהם משחקים רבע קלאץ' אבל ממשיכים להיות בצמרת ולא מאויימים מלמטה (למרות שבפועל הם כן)..אז אולי זה עדיף שיהיו קצת בצד "הרודף"
ForeverRed - במשחקים האחרונים (כמה זמן כבר בפסגה? 3 מחזורים?) מבחינת טבלה, לא הלכנו שום צעד לאחור, ובכל זאת הקבוצה ממשיכה לעלות עם משקולות על הרגליים וכל משחק זה נראה גרוע יותר בערך...אז זה לא ממש מסתדר עם התזה שלך..
- The red one
נכון וזה רק מוכיח שאין קשר למקום הראשון או לא למקום הראשון (כי אם אני זוכר נכון בשלושת המחזורים האחרונים אנחנו מקום ראשון). וזה מוכיח (לדעתי) את זה שכבר עדיף לקבל כאפה ולעוף מהמקום הראשון כדי שאולי משהו יתחיל לזוז. כל עוד הפער עומד על משחק אחד ומטה, המקום הראשון לא חשוב עד למחזורים האחרונים באמת.ForeverRed כתב: אנחנו כבר יותר מחודש הולכים לאחור ובכל שבוע זה רק נראה יותר גרוע.
שמעון - בתכל'ס הם ניצחו גם לפני גביע הטוטו ויש גם את הליגה האירופית שירדה מסדר המשחקים. ואנחנו שיחקנו רע גם לפני גביע הטוטו. אז אמנם על הנייר אתה צודק, אבל קשה לי להשליך את הזכייה הזו למצב הנוכחי..
צריך להתעסק בעצמנו. אם נשפר את הכדורגל שלנו, לא נצטרך להסתכל על מכבי ובאיזה הפרש שערים הם מנצחים.
אין מה להתעסק בהם יותר מדי. גם ב7 נק׳ הפרש וגם בהפרש שערים.
אנחנו צריכים לקחת משחק-משחק ופשוט לנצח. כל השאר פחות מעניין.
אנחנו צריכים לקחת משחק-משחק ופשוט לנצח. כל השאר פחות מעניין.
גמר גביע הטוטו היה נקודת המפנה הראשונה של העונה ובו המומנטום עבר צד מהפריפריה למרכז.
הניצחון שלהם עלינו נתן להם ביטחון, תואר ראשון אחרי שנתיים פלוס ונתן שקט תעשייתי לג'ורדי.
בואו נקווה שתהיה עוד נקודת מפנה העונה והפעם המומנטום יחזור לפריפריה, המשחק בנתניה בעוד שבועיים זה ה-משחק כדי לעשות את זה, דווקא כשהכל הולך קשה וזה לא נראה טוב מהצד שלנו.
הניצחון שלהם עלינו נתן להם ביטחון, תואר ראשון אחרי שנתיים פלוס ונתן שקט תעשייתי לג'ורדי.
בואו נקווה שתהיה עוד נקודת מפנה העונה והפעם המומנטום יחזור לפריפריה, המשחק בנתניה בעוד שבועיים זה ה-משחק כדי לעשות את זה, דווקא כשהכל הולך קשה וזה לא נראה טוב מהצד שלנו.
האיש למשימות מיוחדות. גבאייי
צימצמו ל3-1 וזה.
צימצמו ל3-1 וזה.