ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
שיפר העונה מאוד את איכות הבעיטות שלו (בחימום מהדרומי היה קל להבחין בזה),
כאילו פתאום נפל לו אסימון או משהו.
רובד שהיה בולט בחסרונו בתור קשר אחורי אולטימטיבי.
שדרוג עצום מבחינתו.
כאילו פתאום נפל לו אסימון או משהו.
רובד שהיה בולט בחסרונו בתור קשר אחורי אולטימטיבי.
שדרוג עצום מבחינתו.
ניגריה עם קרואטיה, איסלנד וארגנטינה. חוויה גדולה בשביל אוגו (שצפוי לפתוח, לפחות בהתחלה) וטוני.
- The red one
לא בטוח שאוגו צפוי לפתוחהפועלעולה כתב:ניגריה עם קרואטיה, איסלנד וארגנטינה. חוויה גדולה בשביל אוגו (שצפוי לפתוח, לפחות בהתחלה) וטוני.
מה זה היה היום?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- red ultras
הלוואי שהיו 11 גון על המגרש. וזה לא היה משחק טוב שלו.
מאז הפציעה ופגרת הנבחרות זה לא אותו אוגו.
גמדים מסובבים אותו חופשי, המון איבודים.
גמדים מסובבים אותו חופשי, המון איבודים.
לא להיט העונה. אחת מהסיבות המרכזיות לירידה ביכולת של הקישור.
ואין כאן קשר לשומר את עצמו למונדיאל כי במשחקים האחרונים הוא כן נותן את התחת ומראה המון מחויבות. פשוט לא חד כמו פעם, לא עוצר התקפות כמו פעם, לא בלתי-עביר כמו פעם, לא מדויק כמו פעם.
נקווה שזאת רק תקופה ושהיא תעבור.
ואין כאן קשר לשומר את עצמו למונדיאל כי במשחקים האחרונים הוא כן נותן את התחת ומראה המון מחויבות. פשוט לא חד כמו פעם, לא עוצר התקפות כמו פעם, לא בלתי-עביר כמו פעם, לא מדויק כמו פעם.
נקווה שזאת רק תקופה ושהיא תעבור.
הלוואי וזה היה רק היום.גדי כתב:מה זה היה היום?
הוא היה היום בושה,אל תחסכו במילים.
השחקן שהוא הברומטר של הקבוצה הזאת,שכולנו יודעים מה הוא שווה,נתן היום לברסקי ואנה עארף מי לסתלבט עליו באמצע.
השחקן שהוא הברומטר של הקבוצה הזאת,שכולנו יודעים מה הוא שווה,נתן היום לברסקי ואנה עארף מי לסתלבט עליו באמצע.
- ForeverRed
מה זה היה העונה?גדי כתב:מה זה היה היום?
עזבו הוא לא יכול להחזיק אמצע לבד. לא לשכוח איזה שחקן גדול הוא
אני מת עליו והוא אחד מאבות התקופה החלומית שלנו אבל לפני מה שאני רואה הוא חלק מהבעייה. מאבד כדורים בחלק הכי מסוכן ובגדול מהווה סיכון.
שווה לבדוק שוב את וובה.
שווה לבדוק שוב את וובה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא שווה, חייב.גדי כתב:אני מת עליו והוא אחד מאבות התקופה החלומית שלנו אבל לפני מה שאני רואה הוא חלק מהבעייה. מאבד כדורים בחלק הכי מסוכן ובגדול מהווה סיכון.
שווה לבדוק שוב את וובה.