עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- The red one
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
דווקא משחק סבבה של עכו אבל הם פשוט נפלו מהרגליים בחצי השנה האחרונה. אין להם יכולת להישאר ככה בליגה, לדעתי.
בעיקר שעושים להם תזוזותצ דיי טיפשיות בסגל. עמית ביטון, באנקר בהרכב, עובר לאשדוד, מלאת הבלמים. מה ההגיון?
בעיקר שעושים להם תזוזותצ דיי טיפשיות בסגל. עמית ביטון, באנקר בהרכב, עובר לאשדוד, מלאת הבלמים. מה ההגיון?
למרות שעכו מקום אחרון, אני עדיין חושב שרעננה ואשדוד הכי חלשים בליגה.The red one כתב:דווקא משחק סבבה של עכו אבל הם פשוט נפלו מהרגליים בחצי השנה האחרונה. אין להם יכולת להישאר ככה בליגה, לדעתי.
יש לי הרגשה שעכו יצליחו לשרוד העונה.
- ForeverRed
אשדוד עם מהפך די מוצדק על נתניה תוך דקה.
אשמח אם נתניה תסיים בפלייאוף תחתון.
אשמח אם נתניה תסיים בפלייאוף תחתון.
לא חושש מנתניה. מסוג הקבוצות שעד מרץ ירד להם לגמרי האוויר.
מה גם אין להם אופי בשיט. המהפך הזה, בני יהודה שמו להם גול מצחיק בדקה 86, גם עכו בדקות המאוחרות והיו עוד מקרים. רק אנחנו מפגרים שבדקה 90+ איינבינדר לא מצליח לשים שני מצבים של 200% מול שער חצי ריק או שבטרנר אוחנה הצליח לפספס מצב שיותר קל לכבוש מאשר להחמיץ.
הכי חשוב שחיפה יהיו מחוץ לפלייאוף.
פעמיים סמי עופר בפלייאוף העליון זה קשוח מאוד.
מה גם אין להם אופי בשיט. המהפך הזה, בני יהודה שמו להם גול מצחיק בדקה 86, גם עכו בדקות המאוחרות והיו עוד מקרים. רק אנחנו מפגרים שבדקה 90+ איינבינדר לא מצליח לשים שני מצבים של 200% מול שער חצי ריק או שבטרנר אוחנה הצליח לפספס מצב שיותר קל לכבוש מאשר להחמיץ.
- ForeverRed
השיקולים שלי אחרים.הפועלעולה כתב:לא חושש מנתניה. מסוג הקבוצות שעד מרץ ירד להם לגמרי האוויר.
אם נתניה תסיים בפלייאוף תחתון, שחקנים יחפשו לצאת החוצה ויהיה קל יותר לשים יד על מישהו כמו דיא סבע.
וכן, גם סוג של נקמה ספורטיבית על אובדן הנקודות מולם לעומת ההפסדים למכבי.
ובעוד אנחנו מדברים, ריינשרייבר ממציא כבר פנדל שני ברצף לזכות נתניה.
ערן לוי מחמיץ את שניהם.
איך בלסינג אלקה לטובת אלה שלא רואים את המשחק?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
נהדר כהרגלואסי, דגים כתב:איך בלסינג אלקה לטובת אלה שלא רואים את המשחק?
- The red one
דווקא לא כזה בולט.הפועלעולה כתב: נהדר כהרגלו
שער של נתניה אפשר לומר באשמה מסויימת של ג'רפי. מה שכן, השער נכבש מעמדת נבדל. טעויות שיפוט קשות נגד אשדוד במשחק הזה. ממש. 2 פנדלים סופר גבוליים, גול מאופסייד. מסכנים.
איזה שיפוט נוראי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
איזה שיפוט מביש. הרגו את אשדוד היום.
פנקסנות מהמחזור הקודם?
מהדקות שראתי מאלקה במהלך העונה אני יכול להגיד שמדובר בפוטנציאל גדול, אבל בשחקן שלצד הברקות יפות נוטה להיעלם לדקות רבות ומתקשה לגלות יציבות.
הוא לא בשל לרמות שלנו.
פנקסנות מהמחזור הקודם?
מהדקות שראתי מאלקה במהלך העונה אני יכול להגיד שמדובר בפוטנציאל גדול, אבל בשחקן שלצד הברקות יפות נוטה להיעלם לדקות רבות ומתקשה לגלות יציבות.
הוא לא בשל לרמות שלנו.
- The red one
מודה שמבין בית"ר, הפועל חיפה, נתניה הייתי בטוח שנתניה תהיה האחרונה ליפול וגם היה לי פה ויכוח עם מישהו (אדום זקן?) על זה שאני בטוח שנתניה תסיים פלייאוף עליון. הם עדיין רחוקים 6 נקודות מהפלייאוף התחתון, ואני דיי בטוח שהם יהיו בפלייאוף העליון, אבל עדיין, נפילה קשה בתקופה האחרונה.
גם הקהל שלהם מאכזב.
גם הקהל שלהם מאכזב.
- The red one
ציפיתי למטר של מילים עצבניות מפי עמיר תורג'מן אבל וואלה הפתיע ממש. ראיון מכובד בהחלט, לא התעסק בשופטים, החמיא לקבוצה. יפה מאוד!
איזה אגואיסט מסריח האסלביינק הזה.
תוציא פס אחורה וזה 2-0 קל. הגוף כבר היה מוכן.
מדהים כמה שחקנים חסרי מוח יש בליגה.
והנה פריירה עם הנייח התורן.
נהיה בלתי נסבל.
תוציא פס אחורה וזה 2-0 קל. הגוף כבר היה מוכן.
מדהים כמה שחקנים חסרי מוח יש בליגה.
והנה פריירה עם הנייח התורן.
נהיה בלתי נסבל.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 13 ינואר 2018, 20:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
תשמע, יש הרבה שופטים מזעזעים בליגה. חלקם טיפשים, לחלקם אין מושג, חלקם חסרי ביטחון אבל באמת שהם לא מוטים לצד אחד. משיח הוא היחיד שאני יכול להגיד עליו "מושחת"zivmay כתב:מדהים שלא מתפתחת חקירה או לפחות מספיקים לשבץ אותו במשחקים של מכבי, או במשחקים שקשורים אל מכבי. המאזן שלו פשוט לא הגיוני, אי אפשר להסביר את זה בצורה נורמאלית.
שיא חדש של מזל הגול הזה. מזכירים לי את באר שבע של אלישע ככל שהם יותר גרועים כך גובר הסיכוי שיכניסו.