מיחאי קורהוט
Re: מיחאי קורהוט
מקרה קלאסי להשאלה - לא שחקן יקר יחסית.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא מופתע בכלל.
הארכת החוזה במקרה שלו זו פארסה ברמת הקוואנקה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השכר שלו נמוך מאוד ויש לו ביקוש, הארכת החוזה הייתה החלטה נכונה.Cameo כתב:לא מופתע בכלל.
בגלל הבעיות בשחרור קוואנקה, לא פוסל שמישי ישוחרר כבר בינואר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
השתגענו? לשחרר אותו? הוא שחקן מצויין. וגם אם ביטון משחק יופי, אנחנו צריכים 2 שחקנים טובים על כל עמדה. בכל רגע ביטון יכול להפצע ואז מה? היה מאד מוזר אם ישחררו אותו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם רוצים להביא שחקן זר נוסף, ואין מקום, אז מקריבים מגן שכרגע הוא מגן מחליף שבכלל לא נכלל בסגל בשביל שחקן זר שאולי יהיה שחקן הרכב/שחקן מוביל.אוהד בגולה כתב:השתגענו? לשחרר אותו? הוא שחקן מצויין. וגם אם ביטון משחק יופי, אנחנו צריכים 2 שחקנים טובים על כל עמדה. בכל רגע ביטון יכול להפצע ואז מה? היה מאד מוזר אם ישחררו אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
דעתי ידועה.
למכור לכל המרבה במחיר.
מאמין שאפשר לייצר ממנו הכנסה נחמדה.
למכור לכל המרבה במחיר.
הכנסה לא אבל מזעור נזקים כןForeverRed כתב:דעתי ידועה.
למכור לכל המרבה במחיר.
מחתימים שחקן על חוזה ולא מהססים לחתוך אותו כדי להתחזק.
הרעב של אלונה והצוות להתחזק ולהשתפר כל הזמן פשוט מדהים, לא הרבה קבוצות היו מעיזות לנסות להחליף שחקן שרק עכשיו חתם על הארכת חוזה.
אין לי שום דבר אישי נגד מישי, אישיות חביבה ושחקן טוב בשיאו אבל ההתרסקות ביכולת שלו בהשוואה לעונה שעברה פשוט בלתי מתקבלת על הדעת, מאוד התאכזבתי לראות שהאריכו לו חוזה על אף היכולת ואני מאוד מקווה שנשתמש במשבצת שלו כדי להתחזק בין אם בעמדה שלו ובין אם בזר בכללי.
מעל הכול יש כאן אמירה, אף אחד לא חסין. שחקן שרק האריך חוזה בדרך החוצה, חוזה או לא חוזה אף דקה במועדון הזה לא מובנת מאליה. תמשיכו להישאר אדישים למצב? לא תהיו כאן.
הרעב של אלונה והצוות להתחזק ולהשתפר כל הזמן פשוט מדהים, לא הרבה קבוצות היו מעיזות לנסות להחליף שחקן שרק עכשיו חתם על הארכת חוזה.
אין לי שום דבר אישי נגד מישי, אישיות חביבה ושחקן טוב בשיאו אבל ההתרסקות ביכולת שלו בהשוואה לעונה שעברה פשוט בלתי מתקבלת על הדעת, מאוד התאכזבתי לראות שהאריכו לו חוזה על אף היכולת ואני מאוד מקווה שנשתמש במשבצת שלו כדי להתחזק בין אם בעמדה שלו ובין אם בזר בכללי.
מעל הכול יש כאן אמירה, אף אחד לא חסין. שחקן שרק האריך חוזה בדרך החוצה, חוזה או לא חוזה אף דקה במועדון הזה לא מובנת מאליה. תמשיכו להישאר אדישים למצב? לא תהיו כאן.
- ForeverRed
1. מישי עדיין כאן.South Boy כתב:מחתימים שחקן על חוזה ולא מהססים לחתוך אותו כדי להתחזק.
2. עוד כשהאריך חוזה דובר על כך שמדובר במימוש ההבטחות של המועדון כלפיו ושהוא לא יזכה לסיים אותו. לא מפתיע בכלל.
הצורך בפינוי משבצת זר נוסף דחוף משחשבנו, אורן ביטון משתלב טוב משחשבנו.
מהלך מתבקש.
אגב שווה לנסות פה ושם את אלחמיד כמגן שמאלי. אולי עוד נגלה שהוא יכול לשמש כמגן מחליף בעמדה הזו כשניפרד מקורהוט ונחפש אלטרנטיבה הגנתית יותר לאורן.
מזכיר שאת הפירצה היפה קדימה מול אח"י בדקה ה90 אלחמיד עשה מצד שמאל.
מהלך מתבקש.
אגב שווה לנסות פה ושם את אלחמיד כמגן שמאלי. אולי עוד נגלה שהוא יכול לשמש כמגן מחליף בעמדה הזו כשניפרד מקורהוט ונחפש אלטרנטיבה הגנתית יותר לאורן.
מזכיר שאת הפירצה היפה קדימה מול אח"י בדקה ה90 אלחמיד עשה מצד שמאל.
- red ultras
שמועות חזקות (ממקור שכן ניתן לסמוך עליו) מדברות על כך שזה יקרה הרבה יותר מוקדם...delta7 כתב: שמועות חזקות (לא ממקור שניתן לסמוך עליו) מדברות על כך שזה יקרה הרבה יותר מוקדם...
לא מבין מה קרה למדיניות הרכש ..
למה לשחרר שחקן מוכח, ולהשאיר 2 זרים שלא תרמו כלום ???
מצטער אבל זו חלמאות
מצטער אבל זו חלמאות
אף אחד לא משאיר 2 זרים שלא תרמו כלום, מזר אחד מנסים להיפטר וזה ידוע, פשוט זה לא כ"כ פשוט כי השחקן דורש את כל הכסף ואין לקבוצה הרבה מה לעשות בנושא, על זר שני לא מוותרים כי הוא עולה לשחק בגישה הנכונה ומאמינים שהוא עוד יוכל לתרום (והאמת, גם אני חושב ככה)אלכס כתב:לא מבין מה קרה למדיניות הרכש ..
מצטער אבל זו חלמאות
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בלי קשר להאם ישאר או לא, עד כמה שאני יודע יש לקבוצה אפשרות יציאה מהחוזה בסוף כל שנה.
השאלה אם רוצים להפטר מפקהארט. כי לחלוצים מהסוג שלו תמיד יש ביקוש, אני מאמין שאפילו נוכל למכור אותו.