תתפלא. אנשים מתבגרים.The red one כתב: אתה טועה. נגיד והוא צעיר וילד חרא, בגיל 20, אז מה קשה לצפות שגם בגיל 22-3-4-5 הוא יהיה כזה? כנ"ל לגבי רמת מקצוענות.
ניב זריהן
Re: ניב זריהן
לא הבנתי.bs war כתב:
חולק עליך לגבי הכישרון. אם חודש לפני החתימה שלו אצלנו הייתי מבקש ממך לדרג את 10 הישראלים בעלי הפוטנציאל הכי גבוה בליגה, לא היית שם אותו ברשימה. הוא אף פעם לא נחשב למשהו מאוד מיוחד, גם לא באשדוד, שם סימנו הרבה יותר את אוחנה, קינדה ואינברום. גם מבחינת תפוקה הוא לא נתן שם משהו משכנע. וזה עוד מבלי לדבר על הפרשיות המפוקפקות שהיה מעורב בהן.
גם אצלנו כששיחק לא ראיתי משהו כזה מרשים. היה לו משחק אחד באמת טוב נגד האחרונה בליגה, ועוד משחק נגד בית"ר שבו אמנם כבש צמד (שהשני מביניהם גול של שוער ב- 100%) אבל לא עשה כמעט כלום חוץ מזה.
מאז אותם שני משחקים התנדף.
וכל זה ב- 600 אלף יורו כן?
מבחינתי אחד הראשונים לעזוב בינואר. לא מתאים לקבוצה הזאת בשום פרמטר.
אז להביא רק כוכבים שכבר פרעו שטרות?
להזכיר לכם איפה התחילו זהבי ואצילי ואיפה הם היום?
להזכיר לכם עד איזה שפל ירד מליקסון ששנים דיברו עליו כדבר הבא כדי להתחיל לפרוח?
מקבל לגמרי שזו לא היתה ההחתמה הכי מתבקשת בזמנו, אבל היא היתה כזו שבשלב הזה היתה אמורה רק להוסיף לנו עומק ברוטציה.
כשהוא שיחק דווקא ראיתי הרבה מאוד דברים חיוביים שחסרים לנו היום. אחד על אחד מצויין, פס נקי, הגבהה טובה, בעיטה מרחוק, בישל וכבש.
שוב,אי אפשר לפגוע בעוד החתמה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבחור כבר שנה אצלנו ובעיקר פצוע.izguy83 כתב: תתפלא. אנשים מתבגרים.
יכול להיות שהוא יתבגר אבל עד שזה יקרה זה יהיה מאוחר מדיי בשביל להצליח בכדורגל מבחינתו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
אנשים מתבגרים זה נכון אבל אי אפשר להגיד שלא היה אפשר לצפות שהוא ילד חרא!izguy83 כתב: תתפלא. אנשים מתבגרים.
אפשר להגיד שאולי ציפו שיצליחו לשנות את התנהגותו, שסמכו על אנשי המקצוע, אבל אי אפשר להגיד שזה בא כמו רעם ביום בהיר
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 10 ינואר 2018, 08:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
סלח לי, זה אמאמא של הבדיעבד.ForeverRed כתב: מכיר המון אנשים שדווקא כן חזו.
עוד בזמנו לא הבנו (מבחינה מקצועית) מדוע השם שלו בכלל מוזכר כמועמד אלינו. אנשים שמכירים את האשדודים מקרוב ידעו לספר שמדובר בילד חרא לא קטן. בנוסף, מדובר בפצוע כרוני שהפסיד משחקים רבים עוד בטרם הגיע אלינו.
כל הסימנים היו שם ואצלנו בחרו להתעלם, בדיוק כמו במקרה קואנקה.
הכי רחוק מחכמה בדיעבד.
אז אמרו. הכי קל להיות נביא זעם. לרוב תהיה צודק ואם לא, כנראה שאף אחד לא יזכור.
אנשים פה קוטלים כל דבר שזז.
איפה אלה שקטלו את וואקמה?
איפה אלה שחיים בשלום עם איינבינדר במקום הובאן?
איפה אלה ששלחו את ברדה לפרישה לפני שנה? כמה הוא חסר במשחקים כמו אתמול אה?
איפה אלה ששחררו את מתן אוחיון והשאירו את עמית ביטון?
איפה אלה שצעקו שחייב פה את אלחמיד שמחרב לנו משחק אחרי משחק (מודה, אני ביניהם)?
רוצה לראות את התגובות אם שכטר נוחת פה לפני שנה וחצי. בטוח שהיו "קצת" יותר קוטלות מההחתמה של זריהן.
וגם על זה אני אומר, אז מה? עולם הספורט מלא בכאלה. יש שיודעים לעשות את ההפרדה ולהביא הכל למגרש ויש כאלה שלא.The red one כתב: אנשים מתבגרים זה נכון אבל אי אפשר להגיד שלא היה אפשר לצפות שהוא ילד חרא!
- The red one
אז שוב אני אומר לך, אל תאמר שזאת חוכמה בדיעבד ו/או משהו שלא יכלו לצפות.izguy83 כתב: וגם על זה אני אומר, אז מה? עולם הספורט מלא בכאלה. יש שיודעים לעשות את ההפרדה ולהביא הכל למגרש ויש כאלה שלא.
זו כן חוכמה בדיעבד והסברתי למעלה למה. ילד חרא לא מזיז לי. אני לא המנהלת פנינה מבית הספר דגניה. שיעשה על המגרש מה שהוא צריך והכל טוב.The red one כתב: אז שוב אני אומר לך, אל תאמר שזאת חוכמה בדיעבד ו/או משהו שלא יכלו לצפות.
במקרה הספציפי של זריהן זה לא בדיעבד. הרוב פה הרימו גבה שהוא חתם
- The red one
בדיוק.yedidel כתב:במקרה הספציפי של זריהן זה לא בדיעבד. הרוב פה הרימו גבה שהוא חתם
חשבתי שאני שיכור לרגע. לכו בבקשה לעמודים הראשונים של הטופיק הזה. תראו מה כתבו עליו בחודשיים הראשונים ואז תגידו לי מה קורה עם כל החכמולוגים?
מאניה דיפרסיה.
העיקר להגיד "אמרתי לכם".
אף אחד לא ידע כלום כשהוחתם. כולנו חכמים בדיעבד.
אם לא יהיה יניב עזרן 2,עדין יכול להצליח פה.
מאניה דיפרסיה.
העיקר להגיד "אמרתי לכם".
- The red one
קודם כל, להגנתי אומר שמלכתחילה לא התלהבתי ("לא מתלהב ממשחק נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה")izguy83 כתב:חשבתי שאני שיכור לרגע. לכו בבקשה לעמודים הראשונים של הטופיק הזה. תראו מה כתבו עליו בחודשיים הראשונים ואז תגידו לי מה קורה עם כל החכמולוגים?
מאניה דיפרסיה.
העיקר להגיד "אמרתי לכם".
דבר שני, פתיחת האשכול הזה משקרת, מכיוון שהוא נפתח לאחר משחק טוב שלו, וזה לא אשכול ההחתמה שבו שמו עלה. זה ששיבחו אותו אחרי משחק אחד טוב זה לא אומר שכולם תלו בו תקוות וחשבו שהוא יהיה כדורגלן העתיד שלנו (כמו במקרה מיכאל אוחנה)
כן, רק שאחרי משחק אחד / שניים ובערך עד שנפצע במרץ, אנשים אכלו שם כובעים והרעיפו עליו שבחים. אלו אותם אנשים שביקרו את ההחתמה. אז במקרים כאלה, לבוא ולהגיד אמרתי לכם זו בדיחה.The red one כתב: קודם כל, להגנתי אומר שמלכתחילה לא התלהבתי ("לא מתלהב ממשחק נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה")
דבר שני, פתיחת האשכול הזה משקרת, מכיוון שהוא נפתח לאחר משחק טוב שלו, וזה לא אשכול ההחתמה שבו שמו עלה. זה ששיבחו אותו אחרי משחק אחד טוב זה לא אומר שכולם תלו בו תקוות וחשבו שהוא יהיה כדורגלן העתיד שלנו (כמו במקרה מיכאל אוחנה)
אפילו חביתה אי אפשר לקרוא לזה, כי חביתה הופכים רק פעם אחת.
- The red one
שטויות. גם אחרי משחק אחד אף אחד לא המליך אותו. בשום שלב, גם אחרי הצמד של בית"ר, אף אחד לא הפך אותו לכוכב הבא של הקבוצה וחשב שהוא זה שיוביל אותנו קדימה ויחליף את טוני עוד 2 מחזורים. הגיוני שאחרי משחק טוב ישבחו אותו. לא?izguy83 כתב: כן, רק שאחרי משחק אחד / שניים ובערך עד שנפצע במרץ, אנשים אכלו שם כובעים והרעיפו עליו שבחים. אלו אותם אנשים שביקרו את ההחתמה. אז במקרים כאלה, לבוא ולהגיד אמרתי לכם זו בדיחה.
אפילו חביתה אי אפשר לקרוא לזה, כי חביתה הופכים רק פעם אחת.
והנה תסתכל באשכול החתימה שלו ותראה את הספקות שעלו כבר בזמן החתמתו
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... d=a&hilit=" onclick="window.open(this.href);return false;ניב+זריהן
אז כן, אפשר למצוא תגובות לכאן ולכאן, אבל מבט על 4 העמודים באשכול מראים לך תמונת מצב דיי שלילית. אז אל תציג את זה כאילו הוא היה קונזצוס אוחנה סטייל ואפילו קואנקה סטייל.
לא הבנת או שלא הסברתי נכון למה התכוונתי.The red one כתב: שטויות. גם אחרי משחק אחד אף אחד לא המליך אותו. בשום שלב, גם אחרי הצמד של בית"ר, אף אחד לא הפך אותו לכוכב הבא של הקבוצה וחשב שהוא זה שיוביל אותנו קדימה ויחליף את טוני עוד 2 מחזורים.
והנה תסתכל באשכול החתימה שלו ותראה את הספקות שעלו כבר בזמן החתמתו
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... d=a&hilit=" onclick="window.open(this.href);return false;ניב+זריהן
אז כן, אפשר למצוא תגובות לכאן ולכאן, אבל מבט על 4 העמודים באשכול מראים לך תמונת מצב דיי שלילית. אז אל תציג את זה כאילו הוא היה קונזצוס אוחנה סטייל ואפילו קואנקה סטייל.
אין ספק שהוא לא היה החתמה אוחנה סטייל.
אבל אם בן אדם קופץ בביקורת על ההחתמה ואחרי חודש משבח אותה ונזכר היום לכתוב "אמרתי לכם", זה בדיחה.
ובלי קשר, אומר שאי אפשר להביא רק החתמות כמו שהר או מליקסון.יש גם "באמצע".