דיא סבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: דיא סבע

שליחה על ידי הפועלעולה »

כי לא נראה שהוא רוצה להיות שחקן אגף. הוא רוצה לתת גולים וכמה שיותר ואת זה הוא יכול לעשות בעיקר דרך האמצע, ואנחנו רואים שאת העונה הכי טובה בקריירה שלו הוא נותן דרך התפקוד החדש של חלוץ שני.

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

הפועלעולה כתב:כי לא נראה שהוא רוצה להיות שחקן אגף. הוא רוצה לתת גולים וכמה שיותר ואת זה הוא יכול לעשות בעיקר דרך האמצע, ואנחנו רואים שאת העונה הכי טובה בקריירה שלו הוא נותן דרך התפקוד החדש של חלוץ שני.
אם ניכנס לתבניות, מליקסון משחק באמצע יותר מאשר בצד למרות שבמערך הוא אמור להיות באגף.
אני חושב שעם האיכויות של סבע נוכל למצוא לו איזה תבנית שתוכל לאפשר לו להתבטא גם באמצע וגם באגף בהתאם לפירצות שנוצרות בהגנת היריבה.
היתרון בזריזות שלו ובוורסטיליות היא שאין צורך לכבול אותו רק לקוו. זה יהפוך את השימוש בו לפחות צפוי.

זוכרים את המהלך היפיפה של לודוגורץ מולנו בטרנר שהוביל לאחד על אחד מול חיימוב?
וואנדרסון התחיל את המהלך כשהוא בכלל באגף השמאלי,
הוא זיהה שטח פנוי בימין ועשה תנועת אלכסון עד לצד ימין הפנוי. סבע, יכול להיות כזה עבורנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני מתחיל לשנות את דעתי לגביו, מדובר על כוכב כדורגל.

לא יהיה מטרה ריאלית בינואר, אבל בקצב הזה ובמידה והוא בריא בעוד שנה-שנתיים הוא השחקן הכי טוב בכדורגל הישראלי, לא בוזגלו ולא שמוזגלו.

הייתי חולה ביומיים האחרונים וראיתי מלא משחקים וקטעים משעמום, השחקן הכי מסוכן בארץ 18 מטר מהשער.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:אני מתחיל לשנות את דעתי לגביו, מדובר על כוכב כדורגל.

לא יהיה מטרה ריאלית בינואר, אבל בקצב הזה ובמידה והוא בריא בעוד שנה-שנתיים הוא השחקן הכי טוב בכדורגל הישראלי, לא בוזגלו ולא שמוזגלו.

הייתי חולה ביומיים האחרונים וראיתי מלא משחקים וקטעים משעמום, השחקן הכי מסוכן בארץ 18 מטר מהשער.
כוכב בארץ

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:אני מתחיל לשנות את דעתי לגביו, מדובר על כוכב כדורגל.

יש לו עדיין המון ליקויים שפחות באים לידיי ביטוי בנתניה.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

יש לו ליקויים כמו לכל שחקן ישראלי, אצלו זה עניין האיגואיסטיות והעזרה הפחותה בהגנה (שאפשר לשפר), אבל עדיין הוא שחקן ההתקפה הכי מסוכן בארץ.

וואנדרסון של לודוגורץ לא עוזר בהגנה, עדיין אין כאן אחד שלא היה חוטף אותו. אני אומר לכם, דיא סבע זה הדבר הכי דומה לוואנדרסון שנוכל להביא.

הגול האחרון שלו מול רעננה הוא ברמת ביצוע מאוד גבוהה וזה עבר כאן מתחת לראדאר מרוב שזה נראה טבעי.
כמה שחקנים בארץ מסוגלים להתחיל תנועה 45 מטר מהשער -כשלא מדובר במתפרצת- ולסיים באחד על אחד מול שוער?

התנועות עומק שלו לשטח ריק זה משהו שכל כך חסר לנו.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

Eelect כתב:יש לו ליקויים כמו לכל שחקן ישראלי, אצלו זה עניין האיגואיסטיות והעזרה הפחותה בהגנה (שאפשר לשפר), אבל עדיין הוא שחקן ההתקפה הכי מסוכן בארץ.

וואנדרסון של לודוגורץ לא עוזר בהגנה, עדיין אין כאן אחד שלא היה חוטף אותו. אני אומר לכם, דיא סבע זה הדבר הכי דומה לוואנדרסון שנוכל להביא.

הגול האחרון שלו מול רעננה הוא ברמת ביצוע מאוד גבוהה וזה עבר כאן מתחת לראדאר מרוב שזה נראה טבעי.
כמה שחקנים בארץ מסוגלים להתחיל תנועה 45 מטר מהשער -כשלא מדובר במתפרצת- ולסיים באחד על אחד מול שוער?

התנועות עומק שלו לשטח ריק זה משהו שכל כך חסר לנו.
חזרתי לתקציר, כי גרמת לי לחשוב שאולי אני לא זוכר טוב. וסלח לי, אתה קצת מגזים.
זיהה יפה שהכדור נחטף והחל בריצה חכמה, אין ספק. אבל הרבה יותר מתנועה מיוחדת מדובר כאן בהגנה קטסטרופלית. השחקן שאיתו שם לב שהתחיל לרוץ רק אחרי שכבר היה 15 מטר ממנו, מכאן מתחיל כבר אילתור על אילתור. המגן שהיה אמור לסגור אותו כשהגיעה אליו המסירה בכלל לא בכיוון כי שמר על השחקן שמסר לו. הבלם סגר את השחקן באמצע ולא סגר לכיוונו. אז המשיך לרוץ אל השער.
ביצוע יפה, לא משהו שמעיד על איזו יכולת שלא נראתה כמותה.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

סניור כתב:חזרתי לתקציר, כי גרמת לי לחשוב שאולי אני לא זוכר טוב. וסלח לי, אתה קצת מגזים.
זיהה יפה שהכדור נחטף והחל בריצה חכמה, אין ספק. אבל הרבה יותר מתנועה מיוחדת מדובר כאן בהגנה קטסטרופלית. השחקן שאיתו שם לב שהתחיל לרוץ רק אחרי שכבר היה 15 מטר ממנו, מכאן מתחיל כבר אילתור על אילתור. המגן שהיה אמור לסגור אותו כשהגיעה אליו המסירה בכלל לא בכיוון כי שמר על השחקן שמסר לו. הבלם סגר את השחקן באמצע ולא סגר לכיוונו. אז המשיך לרוץ אל השער.
אין מהלך כדורגל שלא נובע מטעות כלשהי, החכמה של שחקן התקפה היא לגרום לטעויות.
זה לא צירוף מקרים שדווקא הוא, עם הזריזות שלו, גרם להגנה להיראות חולמנית לידו.
זה בסדר לא להסכים, בעיניי זה מאוד לא שיגרתי לראות בכדורגל הישראלי מהלך שמשלב גם תנועה חכמה וגם יכולת לשמור על הכדור בדריבל, וכשכל זה נעשה במהירות גבוהה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

סניור כתב:
חזרתי לתקציר, כי גרמת לי לחשוב שאולי אני לא זוכר טוב. וסלח לי, אתה קצת מגזים.
התנועה לעומק פנטסטית.
חושב עומק, רק עומק.
ישבתי וראיתי מלא תקצירים, הוא תמיד מחפש את השער...מפחיד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

לא אמרתי שלא. הוא תמיד מחפש את השער, גם במחיר של לצרוח על החברים שלו כשלא מוסרים לו (הזדעזעתי מכמות הפעמים שזה קרה במשחק האחרון אצלם).
רק אומר שהמהלך הזה הוא לא איזה פאר הכדורגל.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

כוכב בארץ. משחק בקבוצה שהוא ראש לשועלים, עובדים בשבילו, והוא פטור מהגנה.
האם ייסתגל לקבוצה גדולה שבה לא יהיה הכוכב שכולם משחקים בשבילו? תשובה לא מוחלטת.אבל בהחלט שווה את הסיכון.
הוא גם משחק עם המוסר הטוב ביותר בכדורגל שלנו, ערן לוי, זה בוודאי מקל עליו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

יש לי בעיה עם שחקנים שמתאהבים בתדמית של עצמם ומתחילים לרדוף אחרי השיאים. זה קרה לבוזגלו בתחילת עונת התחרות עם זהבי ונגע קצת גם בטוני בעונה שעברה. קשה לי מאוד עם האגואיזם הזה וסבע חוטא בזה בענק לאחרונה. הסגנון הזה של מוציא לפועל יחיד שכל הקבוצה עובדת בשבילו הוא מסוכן ועד היום מכבי מנסה להתאושש ממנו. מעדיף קבוצת כדורגל בה כל אחד תורם את חלקו.

כמובן שזה לא אומר דבר לגבי הרצון שלי לראות אותו כאן בעתיד, אלה דברים שניתן לעבוד עליהם. רק שצריך לקחת בחשבון שזה לא יראה כמו בנתניה.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

רואים שסבע העונה שם דגש על מספרים והגןלים לו אפילו יותר חשובים לו מניצחונות עבור הקבוצה ,אם הוא שם העונה מעל 25 גולים אני מאמין ששנה הבאה יתכן שהוא ישחק בין 6 הליגות הבכירות באירופה.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

MikiRed כתב:כוכב בארץ. משחק בקבוצה שהוא ראש לשועלים, עובדים בשבילו, והוא פטור מהגנה.
האם ייסתגל לקבוצה גדולה שבה לא יהיה הכוכב שכולם משחקים בשבילו? תשובה לא מוחלטת.אבל בהחלט שווה את הסיכון.
הוא גם משחק עם המוסר הטוב ביותר בכדורגל שלנו, ערן לוי, זה בוודאי מקל עליו.
ערן לוי בישל לסבע 3 שערים העונה. סבע גם הבקיע גול אחד (בלבד) מפנדל, ככה שעשרה שערים הוא הבקיע בלי קשר ישיר לערן לוי.
לא יודע למה יש מין מיתוס כזה שבלי ערן לוי סבע לא שווה הרבה (קורא את זה בכל מיני מקומות). אז הנה הוכחה מספרית שהוא כן.

כל הטענות והחששות שעולות כאן נכונות, אבל נראה לי שכולם יסכימו פה ש:
1. אין שחקן ישראלי בלי חסרונות.
2. שיש לו כל כך הרבה תכונות טובות ששווה לקחת סיכון.
3. אם זה יתחבר, הוא כלי שובר שיוויון.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אין פה בכלל שאלה
רק בשנה האחרונה הבאנו כאלה שפחות ראויים ממנו על הנייר (זריהן, אלו). לא מוצא סיבה למה לא לרצות שיגיע חוץ מכמה כסף זה יעלה.

הכל שאלה של עלות.
לא יודע למי כרטיס השחקן שלו שייך, ומה יעלה להביא אותו אם לא עכשיו אז בקיץ

שלח תגובה