האגדה הזאת כבר לא מחזיקה מים. עשו להם את המוות במשחק אחד בדוחא בפלייאוף של 15/16 ישר אחרי חצי הגמר ההוא, אבל מאז לא מפריעיםThe red one כתב:לשחקנים של סכנין יש אובר-מוטיביציה כשמדובר במשחק מול הצהבת.
לא יודע כמה זה יעזור..אבל זה קיים
עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- The red one
לומדים איתי 2 אוהדי סכנין וזאת לא אגדה. האוהדים מחוממים על מפגשים מול מכבי. כמו שאמרתי, לא יודע כמה זה עוזר מקצועית, אבל כן מרגישים התכוננות שונה מבחינת האוהדים למשחקים מולםbs war כתב:
האגדה הזאת כבר לא מחזיקה מים. עשו להם את המוות במשחק אחד בדוחא בפלייאוף של 15/16 ישר אחרי חצי הגמר ההוא, אבל מאז לא מפריעים
- dardasmiley
אני לא עוקב. איך ומתי הבונטון השתנה שמכבי קוצה דורסת ומפחידה?
חשבתי שאנחנו אומרים כל הזמן שהם עלובים! כנראה לא קיבלתי את ההודעה שהשיח השתנה.
חשבתי שאנחנו אומרים כל הזמן שהם עלובים! כנראה לא קיבלתי את ההודעה שהשיח השתנה.
למה עומרי אפק מפרשן את מכבי? שווה ערך לשרף בצוות השידור במשחק של שומי. חלאס.
עומרי אפק היה במכבי?? אני זוכר אותו בהפועל.
- simply-red
חמים חמים ועם 20 איש ביציע... בסדרThe red one כתב: לומדים איתי 2 אוהדי סכנין וזאת לא אגדה. האוהדים מחוממים על מפגשים מול מכבי. כמו שאמרתי, לא יודע כמה זה עוזר מקצועית, אבל כן מרגישים התכוננות שונה מבחינת האוהדים למשחקים מולם
בדוק השופט לא יעמוד בלחץ ויחזיר להם במחצית השנייה
למרות שגם ככה לא יצטרכו אותו,סכנין פשוט גרועים.
מה הקשר?הפועלעולה כתב:למה עומרי אפק מפרשן את מכבי? שווה ערך לשרף בצוות השידור במשחק של שומי. חלאס.
חוץ מזה הלוואי עוד עמרי אפק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עשו ביחד קורס פרו ומאז אפק מאוהב בו. גם בתקופה המביכה של מכבי הוא הגן עליו בחירוף נפש וחלקית הוריד ממנו את האשמה. זה שקוראים לו עומרי אפק והוא רהוט עם עיניים כחולות לא אומר שזה פחות גרוע מסבא שליימה.
וואו.הפועלעולה כתב:עשו ביחד קורס פרו ומאז אפק מאוהב בו. גם בתקופה המביכה של מכבי הוא הגן עליו בחירוף נפש וחלקית הוריד ממנו את האשמה. זה שקוראים לו עומרי אפק והוא רהוט עם עיניים כחולות לא אומר שזה פחות גרוע מסבא שליימה.
יש משהו ספציפי שמרגיז בדברים של אפק?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הגזמת איתו לגמרי.הפועלעולה כתב:עשו ביחד קורס פרו ומאז אפק מאוהב בו. גם בתקופה המביכה של מכבי הוא הגן עליו בחירוף נפש וחלקית הוריד ממנו את האשמה. זה שקוראים לו עומרי אפק והוא רהוט עם עיניים כחולות לא אומר שזה פחות גרוע מסבא שליימה.
בין הקולות הבודדים (!) השפויים שיש לערוץ הזה להציע.
מה גם שג'ורדי הוא לא יובל נעים או יעקב בוזגלו שאותם מאתרגים משיקולי רייטינג (הדלפות וכו').
גם אם הוא מזוהה עם היריבה הכי גדולה שלי אני חושב שהוא דמות חיובית בכדורגל הבינוני שלנו. כמו ש'פירה אומרת— מה ששלו שלו.
מבטיח לך שגם אם אתה תעשה איתו קורס פרו כל יום, הוא ישפיע על דעתך ותרצה לשמור אותו בכדורגל שלנו.
ג'ורדי לא פחות בינוני מכל איש מקצוע בינוני בכדורגל שלנו.RedBend כתב: הגזמת איתו לגמרי.
בין הקולות הבודדים (!) השפויים שיש לערוץ הזה להציע.
מה גם שג'ורדי הוא לא יובל נעים או יעקב בוזגלו שאותם מאתרגים משיקולי רייטינג (הדלפות וכו').
גם אם הוא מזוהה עם היריבה הכי גדולה שלי אני חושב שהוא דמות חיובית בכדורגל הבינוני שלנו. כמו ש'פירה אומרת— מה ששלו שלו.
מבטיח לך שגם אם אתה תעשה איתו קורס פרו כל יום, הוא ישפיע על דעתך ותרצה לשמור אותו בכדורגל שלנו.
זה שהוא יודע לדבר יפה לא אקח לו.
- ForeverRed
שלושה שחקנים מקיפים את בלקמן והמגן עושה פנדל. כמה טמטום.
ופנדל חוזר למכבי..
ופנדל חוזר למכבי..
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
+1Redbull כתב:בדוק השופט לא יעמוד בלחץ ויחזיר להם במחצית השנייה
חחח פנדל חוזר
היה צפוי שיחזיר להם
היה צפוי שיחזיר להם