איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי The red one »

"מרגע שהתקבלה החלטה לחתוך את קואנקה בינואר אין טעם לתת לו לשחק"

מי החליט? בכר. אז אמרת בדיוק מה שניר אמר, אבל הגבת לו "ממש לא רק עיקרון". אז מה כן מעבר? כל מה שהסברת פה הוא -אחרי- שהתקבלה ההחלטה. אבל למה מלכתחילה ההחלטה התקבלה? אני לא חושב שאפשר לקבור שחקן רק על פי מה ש-אנחנו- ראינו במגרש (ושוב אני חוזר, לא חושב שקואנקה זרק ז** ברמות על באף משחק, יש שחקנים שנראו בדיוק כמוהו בלא מעט משחקים, אבל משום מה יש פה "נרטיב" כזה של קואנקה זורק ז** ולא משנה מה) אז או שיש דברים מוצדקים מאחורי הקלעים, או שיש דברים לא-מוצקים מאחורי הקלעים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

The red one כתב:"מרגע שהתקבלה החלטה לחתוך את קואנקה בינואר אין טעם לתת לו לשחק"

מי החליט? בכר. אז אמרת בדיוק מה שניר אמר, אבל הגבת לו "ממש לא רק עיקרון". אז מה כן מעבר? כל מה שהסברת פה הוא -אחרי- שהתקבלה ההחלטה. אבל למה מלכתחילה ההחלטה התקבלה? אני לא חושב שאפשר לקבור שחקן רק על פי מה ש-אנחנו- ראינו במגרש (ושוב אני חוזר, לא חושב שקואנקה זרק ז** ברמות על באף משחק, יש שחקנים שנראו בדיוק כמוהו בלא מעט משחקים, אבל משום מה יש פה "נרטיב" כזה של קואנקה זורק ז** ולא משנה מה) אז או שיש דברים מוצדקים מאחורי הקלעים, או שיש דברים לא-מוצקים מאחורי הקלעים.
לא יכול להיות שהוא הבין שזה בכלל לא מה שהוא חיפש? גם אם מדובר בשחקן סבבה?

סמל אישי של משתמש
The red one

ReDo כתב: לא יכול להיות שהוא הבין שזה בכלל לא מה שהוא חיפש? גם אם מדובר בשחקן סבבה?
יכול להיות, אז היה מכניס אותו לרוטציה. לא המחיקה הברוטאלית שמתרחשת כרגע. הוא אפילו לא בספסל! שמות כמו חלאילה ומלמד לפניו. הזוי.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

The red one כתב: יכול להיות, אז היה מכניס אותו לרוטציה. לא המחיקה הברוטאלית שמתרחשת כרגע. הוא אפילו לא בספסל! שמות כמו חלאילה ומלמד לפניו. הזוי.
הבין שזה לא מה שהוא חיפש וגם לא יהיה.
החליטו שייחתך. אז למה לתת לו דקות?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: יכול להיות, אז היה מכניס אותו לרוטציה. לא המחיקה הברוטאלית שמתרחשת כרגע. הוא אפילו לא בספסל! שמות כמו חלאילה ומלמד לפניו. הזוי.
את הסיבה שהוא לא יושב על הספסל כבר הסברתי. אם אתה עדיין מסרב להבין זאת זכותך.

למה מחקו אותו? כי הוא לא מתאים. שחקן ברמת השכר שלו ועם תקן הזר שהוא תופס לא יכול להיות עוד שחקן ברוטציה. אני חושב שברק הבין את זה כבר בשלב מוקדם ומשם ההמשך ידוע. הוא לא מספיק טוב מקצועית. הוא לא מספיק טוב פיזית ומנטלית. הוא (ובעיקר אשתו) לא התאקלם בארץ. אין כאן שום עיקרון. לא בושה להודות שנפלנו איתו ולחתור למזעור נזקים.

מה אתה צריך יותר מזה?

סמל אישי של משתמש
The red one

ForeverRed כתב: את הסיבה שהוא לא יושב על הספסל כבר הסברתי. אם אתה עדיין מסרב להבין זאת זכותך.

למה מחקו אותו? כי הוא לא מתאים. שחקן ברמת השכר שלו ועם תקן הזר שהוא תופס לא יכול להיות עוד שחקן ברוטציה. אני חושב שברק הבין את זה כבר בשלב מוקדם ומשם ההמשך ידוע. הוא לא מספיק טוב מקצועית. הוא לא מספיק טוב פיזית ומנטלית. הוא (ובעיקר אשתו) לא התאקלם בארץ. אין כאן שום עיקרון. לא בושה להודות שנפלנו איתו ולחתור למזעור נזקים.

מה אתה צריך יותר מזה?
הבנתי אותך

סמל אישי של משתמש
Red Temple
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Temple »

אשתו והילדה חזרו לספרד .

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Red Temple כתב:אשתו והילדה חזרו לספרד .
תקופת החגים הנוצריים..
אני מאמין שגם אשתו של ויטור עם הילדות אצל המשפחה בפורטוגל

סמל אישי של משתמש
Red Temple

yanivnew91 כתב: תקופת החגים הנוצריים..
אני מאמין שגם אשתו של ויטור עם הילדות עם המשפחה בפורטוגל
לא קשור לחגים אשתו לא מרוצה פה חזרה לספרד.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Red Temple כתב: לא קשור לחגים אשתו לא מרוצה פה חזרה לספרד.
גם אשתו של ויטור אולי לא מרוצה פה?חזרה לפורטוגל עם הילדים.

אולי הגברת קואנקה מרוצה ואולי לא, אבל היא חזרה לספרד בגלל חג המולד. כל השאר סתם ספקולציות.

סמל אישי של משתמש
Red Temple

קיבל אור ירוק לחפש קבוצה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

טוב עכשיו זה רשמי.
חבל שתחזיות ה"אמרנו לכם" התממשו בסוף.

אני מת לדעת כמה מעצבן הוא היה באימונים כך שבכר שרף אותו כל כך מהר. במיוחד שבמשחקים זה לא היה נראה חריג (למעט הרבע שעה מול ביתר).

סמל אישי של משתמש
The red one

בידיעות הנגב נכתב שהתאכזבו מהעובדה שהוא לא ביקש הבהרות מהצוות המקצועי בנוגע למעמדו. כתבו שם משהו בסגנון שציפו משחקן במעמדו שרואה שלא משחק ו/או מרגיש שלא מנוצל טוב מקצועית, יזום שיחה עם המאמן. אבל קואנקה התנהג כאילו הכול כרגיל ..

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

The red one כתב:בידיעות הנגב נכתב שהתאכזבו מהעובדה שהוא לא ביקש הבהרות מהצוות המקצועי בנוגע למעמדו. כתבו שם משהו בסגנון שציפו משחקן במעמדו שרואה שלא משחק ו/או מרגיש שלא מנוצל טוב מקצועית, יזום שיחה עם המאמן. אבל קואנקה התנהג כאילו הכול כרגיל ..
לא רגילים לשחקנים שלא שולחים מקורבים לתקשורת
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

yedidel כתב:טוב עכשיו זה רשמי.
חבל שתחזיות ה"אמרנו לכם" התממשו בסוף.

אני מת לדעת כמה מעצבן הוא היה באימונים כך שבכר שרף אותו כל כך מהר. במיוחד שבמשחקים זה לא היה נראה חריג (למעט הרבע שעה מול ביתר).
יש משהו מעבר לידיעה בוואלה שהופך את זה לרשמי?

שלח תגובה