תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
נו חברים מה אתם לוקחים ללב? מדינת ישראל... עוד 24 שעות יעברו לסקנדל הבא.
מההלוויה של הפנאטיקס עשו פי 2 בלאגן מזה. היום מישהו זוכר את זה בכלל? שבוע אחרי מישהו זכר?
מההלוויה של הפנאטיקס עשו פי 2 בלאגן מזה. היום מישהו זוכר את זה בכלל? שבוע אחרי מישהו זכר?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+ReDo כתב:נו חברים מה אתם לוקחים ללב? מדינת ישראל... עוד 24 שעות יעברו לסקנדל הבא.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שמעו אנדי רם אחד המפגרים..לא סתם הוא אוהד בית״ר
לא משהו ספציפי. סתם בן אדם בלי מוח.MikiRed כתב:??
- ForeverRed
בדיוק מה שחשבתי.CrazyRed7 כתב: לא משהו ספציפי. סתם בן אדם בלי מוח.
לא ברור איך עשה קריירה כזאת.
- The red one
"כזאת" איך? של טניס? צריך מוח כדי לדעת לשחק טניס?ForeverRed כתב: בדיוק מה שחשבתי.
לא ברור איך עשה קריירה כזאת.
ובלי קשר - יצא לי לדבר איתו כמה פעמים בודדות, דווקא עשה עליי רושם של בן אדם אינטליגנט, וזוכר שקיבל ביקורות טובות (נדמה לי גם פה) תחילת הדרך שלו אצל החלאות
הגזמת, דווקא ענף ספורט שמצריך רמת אינטיליגנציה די גבוהה. ובכלל ענף אינדיבידואלי לא פשוט שמצריך הרבה תעצומות נפש. חושב שעשה קריירה מרשימה והביאה כבוד רב למדינהThe red one כתב: "כזאת" איך? של טניס? צריך מוח כדי לדעת לשחק טניס?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- ForeverRed
לא יודע, לאנשים הישגיים ומצליחנים יש בדרך כלל טיפת שכל בקודקוד.The red one כתב: "כזאת" איך? של טניס? צריך מוח כדי לדעת לשחק טניס?
ובלי קשר - יצא לי לדבר איתו כמה פעמים בודדות, דווקא עשה עליי רושם של בן אדם אינטליגנט, וזוכר שקיבל ביקורות טובות (נדמה לי גם פה) תחילת הדרך שלו אצל החלאות
נשמע כמו בלוק רציני היום.
מאז שהתחיל נשמע ככה.
וככל שהזמן עובר מתאים את עצמו יותר לצוות שסביבו- מתלהם, מתפרץ, שואל שאלות שמעידות על חוסר הקשבה ואי הכנה, ומברבר את עצמו לדעת.
וככל שהזמן עובר מתאים את עצמו יותר לצוות שסביבו- מתלהם, מתפרץ, שואל שאלות שמעידות על חוסר הקשבה ואי הכנה, ומברבר את עצמו לדעת.
- The red one
ברור שזה דורש רמת אינטליגציה, לאו דווקא כזו שאתה יכול לתרגם אותה לעבודה בתקשורת. כנ'ל תעצומות נפש שלא קשורות ליכולת הדיבור שלך. וברור שעשה קריירה מטורפת והביא אכבר כבוד למדינה, לא חלקתי על זה לשנייה, רק התעכבתי על זה שקריירה נהדרת לאו דווקא מבטיחה שיש שכל בקודקוד (בלי קשר למקרה אנדי - כי כמו שאמרתי, אני חושב הפוך מכם, אם כי אני לא שומע את התכנית *** הזאת)ניב כתב: הגזמת, דווקא ענף ספורט שמצריך רמת אינטיליגנציה די גבוהה. ובכלל ענף אינדיבידואלי לא פשוט שמצריך הרבה תעצומות נפש. חושב שעשה קריירה מרשימה והביאה כבוד רב למדינה
גם שלמה שרף עשה כמה דברים "חכמים" בכדורגל שלנו..ותראה איזה בן אדם מפגר הוא..אז...
מודה, אני אחד מאלו ששיבח אותו בתחילת הדרך, בימים האחרונים עושה רושם שחלה ריגרסיה בתפקודו, מועמד להשתלת מוח.The red one כתב: "כזאת" איך? של טניס? צריך מוח כדי לדעת לשחק טניס?
אם הוא לא היה מיישר קו עם הטמטום הוא היה מוצא את עצמו בחוץdelta7 כתב: מודה, אני אחד מאלו ששיבח אותו בתחילת הדרך, בימים האחרונים עושה רושם שחלה ריגרסיה בתפקודו, מועמד להשתלת מוח.
מסכים מאודThe red one כתב: ברור שזה דורש רמת אינטליגציה, לאו דווקא כזו שאתה יכול לתרגם אותה לעבודה בתקשורת. כנ'ל תעצומות נפש שלא קשורות ליכולת הדיבור שלך. וברור שעשה קריירה מטורפת והביא אכבר כבוד למדינה, לא חלקתי על זה לשנייה, רק התעכבתי על זה שקריירה נהדרת לאו דווקא מבטיחה שיש שכל בקודקוד (בלי קשר למקרה אנדי - כי כמו שאמרתי, אני חושב הפוך מכם, אם כי אני לא שומע את התכנית *** הזאת)
גם שלמה שרף עשה כמה דברים "חכמים" בכדורגל שלנו..ותראה איזה בן אדם מפגר הוא..אז...
השבוע קראתי כתבה בוואלה ספורט שהגדירה את שלמה שרף "איש התקשורת". נעלבתי ברמה האישית
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
בדרבי התל אביבי בכדורסל אוהדי מכבי והפועל מקללים את אורי שלף ומוני פנאן (בהתאמה).
כל זה שגם רגב פנאן וגם גור שלף במגרש.
לא נרשם זעזוע בתקשורת עד כה.
כל זה שגם רגב פנאן וגם גור שלף במגרש.
לא נרשם זעזוע בתקשורת עד כה.