karma is a bitch
Re: karma is a bitch
I'm listening to אוהדי הפועל ב"ש עונים לביקורות אחרי הקריאות המכוערות נגד מאור בוזגלו ברגעי הפציעה, יום רביעי, 27 בדצמבר, 2017 \n https://www.nobexpartners.com/share.asp ... 6434.a.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
ברור לכם שכל הראיון הזה מטרתו להסית את האש לכיוון ב"ש במקום לשאול את השאלות הנוקבות והרציניות.
רק מטומטם לא מבין שיש כאן מכונת יחצ בינלאומית.
זה לא מסיבת עיתונאים, זה פרומו של YESאדום זקן כתב:ברור לכם שכל הראיון הזה מטרתו להסית את האש לכיוון ב"ש במקום לשאול את השאלות הנוקבות והרציניות.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
עשו מסיבת עיתונאים בשביל הריאליטי שלהם. איזה אפסים.
מצחיק אותי איך מאור מנסה לייצר זהות מזויפת עם המועדון הירוק.
לא מאור. לא תהיה לך שום זהות איתם. האוהדים שם לא מחוברים אליך כמו האוהדים שירקת להם בפרצוף אחרי 4 שנים אדירות.
אתה תסיים את הקריירה כשהאוהדים של המועדון היחיד שהצלחת בו, האוהדים היחידים שהיו יכולים לאהוב ולזכור אותך כל ימיי חייך, פשוט שונאים אותך. אתה תבין את זה עוד כמה שנים מהיום, כשאף אחד לא יזכור אותך ויוקיר לך טובה.
לא מאור. לא תהיה לך שום זהות איתם. האוהדים שם לא מחוברים אליך כמו האוהדים שירקת להם בפרצוף אחרי 4 שנים אדירות.
אתה תסיים את הקריירה כשהאוהדים של המועדון היחיד שהצלחת בו, האוהדים היחידים שהיו יכולים לאהוב ולזכור אותך כל ימיי חייך, פשוט שונאים אותך. אתה תבין את זה עוד כמה שנים מהיום, כשאף אחד לא יזכור אותך ויוקיר לך טובה.
בול!!!!!!!!!!CrazyRed7 כתב:מצחיק אותי איך מאור מנסה לייצר זהות מזויפת עם המועדון הירוק.
המרוויחים הגדולים מהעניין הזה זה חברת yes.
גם הם לא האמינו שמדובר ברצועת זהב..
אתה חושב שמשפחת בוזגלו תככב בעונה השניה של הבוזגלו'ס בחינם?אדום זקן כתב:המרוויחים הגדולים מהעניין הזה זה חברת yes.
עם כל הכאב האמיתי שיש לו על הפציעה, הוא ידע למקסם את העניין כמו שצריך, ויריית הפתיחה הייתה בראיון במהלך המשחק.
מקווה שמהצד שלנו לא יתעסקו בקרקס הזה, כי אי אפשר לצאת כאן טוב בשום מקרה.
פעם ראשונה שאני שומע אותם, משתדל לא לבזבז את הזמן שלי על שטויות.אסי, דגים כתב:I'm listening to אוהדי הפועל ב"ש עונים לביקורות אחרי הקריאות המכוערות נגד מאור בוזגלו ברגעי הפציעה, יום רביעי, 27 בדצמבר, 2017 \n https://www.nobexpartners.com/share.asp ... 6434.a.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
היתממות ברמה כזאת לא זוכר הרבה זמן, נתקעים שם על המילה "מת" כאילו באמת עכשיו מישהו התכוון שבוזגלו ימות. הרי אם הוא לא נפצע מי בכלל מדבר על זה למעט חצי שורה בעיתון. כל כך מנותקים ממה שהיה באיצטדיון ומדברים מנק' מבט של הטלוויזיה. אין טעם לנסות להסביר להם בכלל.
כל אהבל מרשה לעצמו לפתוח את הפה ולהעביר ביקורת מהכורסא. אני רוצה לראות את אנדי מגנה את אוהדי בית"ר על הזוהמה שיוצאת להם מהג'ורה.
שכל המשפחה הזאת תצא לנו מהווריד.
כמו שכבר נכתב פה, אי אפשר לצאת כנגד המקום, מצטער בוזגלו.
טרנר נתן, טרנר לקח, יהי שם טרנר מבורך.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אנדי הזה חתיכת פוץ מתיפייף.
ואייל הבלבלן ביצים הכי גדול החוצפן הזה עוד מעיז לתת ביקורת .
אמרתם לו מת אוי אויי איך אמרתם לו מת כאילו הרגנו אותו.
תנו גז חבורה של הזויים, שהיינו משחקים בשכונה מישהו היה נופל במהלך משחק וכולם היו שרים ״הוא מת הוא מת הוא מת הוא מת״
ואייל הבלבלן ביצים הכי גדול החוצפן הזה עוד מעיז לתת ביקורת .
אמרתם לו מת אוי אויי איך אמרתם לו מת כאילו הרגנו אותו.
תנו גז חבורה של הזויים, שהיינו משחקים בשכונה מישהו היה נופל במהלך משחק וכולם היו שרים ״הוא מת הוא מת הוא מת הוא מת״
סוד ההצלחה של יעקוב במשפט אחד. כל עוד הוא יביא קליקים וחשיפות, הוא ימשיך לקבל במה, ימשיך לעשות כסף וימשיך לטנף, כי זה מה שמביא קליקים וחשיפות.Guevara כתב: פעם ראשונה שאני שומע אותם, משתדל לא לבזבז את הזמן שלי על שטויות.
ברקוביץ זה הבנאדם היחידי שאני באמת מאחל לו לסבול, וסבל קשה.
- yanivnew91
הלינק שעלה פה ארוך מידי.
יש לי את ההקלטה של הקטע החזק שאלדד עלה לשידור. אם מישהי מכיר אתר שאפשר לעלות אליו קטע אודיו אני אעלה
מעריץ של הבנאדם!
יש לי את ההקלטה של הקטע החזק שאלדד עלה לשידור. אם מישהי מכיר אתר שאפשר לעלות אליו קטע אודיו אני אעלה
מעריץ של הבנאדם!