מגיבים לו המון, אבל מה זה עוזר? הוא מדבר בערוץ הספורט ומגיבים לו על הכתבה או בקבוצות כאלו ואחרות.אדום זקן כתב:אני באמת מצפה מכל מי שיש לו פייסבוק כאן(לי אין,מתנצל) להוציא פוסט תגובה לדברים המגעילים וההזויים שאמר אסי רונאלדו בוזגלו על אלונה ברקת.
יש גבול למה שהאנשים האלה מדברים.
מי הוא בכלל שידבר על האשה היקרה הזאת או בכלל יעלה את שמה על בדל שפתיו השלוחיות שמימיו לא תרם לחברה למעט קעקועים ההזויים.
שלא יפתח את פיו על האשה הצנועה הזאת וילמד ממנה קצת דרך ארץ וצניעות.
ולא,לעשות לילדה שלך בגיל 10 יום הולדת באולם שמחות זו לא צניעות יא פח אשפה מהלך,שחקן מת.
karma is a bitch
Re: karma is a bitch
אם הייתי יכול להגיד ב 3 דקות בפריים טיים את כל מה שאני יודע על המשפחה הזו הם היו מפסידים בענק במאבק התקשורתי הזה.
עבריינים מהזן הנחות ביותר, החל מאסי שאיחל סרטן בראש לאוהד בפייסבוק, לגיסים שמאיימים ומקבלים גיבוי מהחבר הכי טוב של מאור שבמקרה הוא גם אדם ששמו נקשר בפלילים, ממשיך ביעקב הגזען שמדבר על אשכנזים מסריחים וממשיך באיחולי שבירת הרגל למאור מליקסון על ידי אותו מקורב לכאורה בפגישת "פיוס" שיזם עם הארגון, זה נגמר באלמוג האח הצעיר שהפיץ שמועה זדונית על קולגה שלו מיכאל אוחנה ולא התנצל ולא לקח שום אחריות.
הם האחרונים שיכולים להטיף לנו מוסר ואני אומר לכם את זה בלב שלם.
אם אנשים באמת היו יודעים הכל הם היו יורקים למשפחה הזאת בפנים, לצערי זה לא יקרה והמועדון בוחר באסטרטגיה תקשורתית אחרת וזה בסדר, עכשיו צריכים להתאחד כולנו ולהתנהל בדיוק כמו המועדון - להתעלם לחלוטין מהזבל שהם שופכים ולהמשיך בשלנו ולא להתרגש מהביקורת.
עבריינים מהזן הנחות ביותר, החל מאסי שאיחל סרטן בראש לאוהד בפייסבוק, לגיסים שמאיימים ומקבלים גיבוי מהחבר הכי טוב של מאור שבמקרה הוא גם אדם ששמו נקשר בפלילים, ממשיך ביעקב הגזען שמדבר על אשכנזים מסריחים וממשיך באיחולי שבירת הרגל למאור מליקסון על ידי אותו מקורב לכאורה בפגישת "פיוס" שיזם עם הארגון, זה נגמר באלמוג האח הצעיר שהפיץ שמועה זדונית על קולגה שלו מיכאל אוחנה ולא התנצל ולא לקח שום אחריות.
אם אנשים באמת היו יודעים הכל הם היו יורקים למשפחה הזאת בפנים, לצערי זה לא יקרה והמועדון בוחר באסטרטגיה תקשורתית אחרת וזה בסדר, עכשיו צריכים להתאחד כולנו ולהתנהל בדיוק כמו המועדון - להתעלם לחלוטין מהזבל שהם שופכים ולהמשיך בשלנו ולא להתרגש מהביקורת.
אורן אם אתה בעניין לפתוח את זה יש לי את הקשרים
רק תגיד
רק תגיד
- The red one
אורן, אתה יודע טוב מאוד מה הכוח של הרשתות החברתיות ולך יש יכולת ניסוח מהטובות שנתקלתי בהן (רק קצת יותר קצר אחיoranu כתב:אם הייתי יכול להגיד ב 3 דקות בפריים טיים את כל מה שאני יודע על המשפחה הזו הם היו מפסידים בענק במאבק התקשורתי הזה.
אם אנשים באמת היו יודעים הכל הם היו יורקים למשפחה הזאת בפנים, לצערי זה לא יקרה והמועדון בוחר באסטרטגיה תקשורתית אחרת וזה בסדר, עכשיו צריכים להתאחד כולנו ולהתנהל בדיוק כמו המועדון - להתעלם לחלוטין מה*** שהם שופכים ולהמשיך בשלנו ולא להתרגש מהביקורת.

השאלה אם באמת רוצים, מסתמן שלך יש הוכחות הרבה יותר חותכות מלכולנו פה.
בוא נאמר את האמת - בקרב על תודעת קהל* כבר הפסדנו. השאלה היא אם ננסה להלחם, או שנרים ידיים בלי קרב.
* וכן אני יודע שיש פה כאלה שמבחינתם "מה אכפת מה אומרים" ו"על הזין כולם", בסדר, לא נכנס לויכוח הזה עכשיו
זה לא בעיה להגיע לתכניות הספורט ברדיו ולכל המגרש פתוח וכו'.oranu כתב:אם הייתי יכול להגיד ב 3 דקות בפריים טיים את כל מה שאני יודע על המשפחה הזו הם היו מפסידים בענק במאבק התקשורתי הזה.
אם אנשים באמת היו יודעים הכל הם היו יורקים למשפחה הזאת בפנים, לצערי זה לא יקרה והמועדון בוחר באסטרטגיה תקשורתית אחרת וזה בסדר, עכשיו צריכים להתאחד כולנו ולהתנהל בדיוק כמו המועדון - להתעלם לחלוטין מה*** שהם שופכים ולהמשיך בשלנו ולא להתרגש מהביקורת.
רק מציע לך מראש, תביא צילומים והוכחות כי יישו ממך קרקס אם תטען זאת בלי. התקשורת לצידו כרגע...
אורןןןןןןן תתתעורררר זה לא המועדון שצריך להגיב זה אנחנוווו.oranu כתב:אם הייתי יכול להגיד ב 3 דקות בפריים טיים את כל מה שאני יודע על המשפחה הזו הם היו מפסידים בענק במאבק התקשורתי הזה.
אני לא מבין מה קורה לכם?
אתם לא רואים שאנחנו במלחמה??
מה המועדון יכול כבר לעשות ולהגיב??
עם כל הכבוד למועדון וליושבים בראשו הם לא יגנו עלינו,כבר למדנו שהפועל בש זה לא מועדון שאוהב "להתלכלך".
אם מישהו יודע משהו זה הזמן להציף והכלל.
אי אפשר להגיד "אם היו יודעים",איך ידעו אם לא תספר?
צריכה להיות מתקפת פייסבוק של האוהדים לא פחות.
המועדון לא יעשה את העבודה בשבילנו.
ותאמין לי אתמול שעות סיפרתי את הסיפור במלואו לכל מיני כאלו שהם לא אוהדים של בש וממש ריחמו על הבחור ונדבע לך שכולם אמרו לי "וואלה"? "לא ידענו".
אז קדימה.
שמע אני מבין מה אתה אומר אח, אבל וואלה אני לא עובד מועדון ואין לי כח או זמן להתעסק במשפחה פח הזאת כל היום.The red one כתב: אורן, אתה יודע טוב מאוד מה הכוח של הרשתות החברתיות ולך יש יכולת ניסוח מהטובות שנתקלתי בהן (רק קצת יותר קצר אחי) , אז יאללה. יש מספיק מוחות ויש לנו מספיק עמודי פייסבוק, אתרים מקומיים ואנשי תקשורת שיכולים לעלות על גל של פוסט שייכתב בצורה מכובדת ובלי קללות ויחשוף מי זו באתמ משפחת בוזגלו.
השאלה אם באמת רוצים, מסתמן שלך יש הוכחות הרבה יותר חותכות מלכולנו פה.
בוא נאמר את האמת - בקרב על תודעת קהל* כבר הפסדנו. השאלה היא אם ננסה להלחם, או שנרים ידיים בלי קרב.
* וכן אני יודע שיש פה כאלה שמבחינתם "מה אכפת מה אומרים" ו"על הז** כולם", בסדר, לא נכנס לויכוח הזה עכשיו
עברתי מספיק טלטלות בכל פעם שהאבא או הילד הוציאו איזה שטות מהפה שלהם.
בסיפור עם הגיסים בכלל עברתי ימים בלתי נסבלים, נמאס להקריב ולשרוף את עצמך ואת הכוחות שלך בשביל מאבק שהתוצאה שלו ידועה מראש.
היו הרבה פוסטים יפים שקראתי (גיא שחר ובן בודה), טור מצויין (שלך) ועוד הרבה דיונים בלתי נגמרים ברשת החברתית.
אני חושב שאם המועדון בחר בדרך של לשתוק ולתת לעליהום לעבור אז אני הולך איתו, לא בא לי להיכנס למלחמות באופן אישי ואם הייתי היום בארגון הייתי ממליץ לחבר'ה לעשות אותו דבר - לא להתעסק בהם ולהמשיך קדימה.
כמה תפאורות ברמה גבוהה ונצחונות מרגשים והסיפור הזה מאחורינו, יהיה בסדר.
izguy ואדום זקן אני מבין מה שאתם אומרים אבל זאת לא המלחמה שלי להילחם.
הכי טוב כרגע זה לא להתייחס אנחנו לא באמת נצליח לשנות דעת קהל אחרי המקרה הזה.
הוא הקורבן והוא המסכן וכל הפוליטקאים רוכבים על הגל וכל התקשורת מלבה את האש, גם אם נעלה לרדיו או לטלוויזיה יבואו כדי לקטול ולא באמת יתנו לדבר, עזבו.
המשפט שהכי מתאים לסיטואציה הזו הוא "זר לא יבין זאת" והם באמת לא יבינו.
הוא הקורבן והוא המסכן וכל הפוליטקאים רוכבים על הגל וכל התקשורת מלבה את האש, גם אם נעלה לרדיו או לטלוויזיה יבואו כדי לקטול ולא באמת יתנו לדבר, עזבו.
- The red one
דווקא בקטע הזה אתה טועה. כן עשו פסטיבלון מהפציעה של סאן. כן דיברו עלייה יום-יומיים אחרי ואפילו ראיינו אותו בתכניות החדשות, עשו כתבות במהדורה המרכזית.South Boy כתב:
סאן מנחם שכב על הדשא בין חיים למוות וירד באלונקה אחרי עשר דקות לקול תשואות וקריאות בשם שלו מאוהדי באר שבע, דיברו על זה אולי דקה ביום שאחרי.
מאור בוזגלו קרע רצועה וראיינו את כל בני המשפחה במהדורות החדשות תחת הכותרת "האבל של המשפחה".
מה נראה לך?
תבינו - התקשורת מחפשת סיפור. סאן מנחם זה סיפור, רפי-דהאן נגד ראיוס זה סיפור. זה לא משנה אם זה מהפועל באר שבע, בני יהודה, מכבי חיפה או בני מוסמוס. בוזגלו הוא גימיק בפני עצמו, אז כשהגיע הטוויסט הזה? לא היה ספק שזה יתפרץ, אם כי אני מודה שגם אני הופתעתי מהרמה הזאת (שר בממשלת ישראל מעלה פוסט נו באמת).
אורן - מבין אותך לגמריי. כל מי שציינת דיבר בטורים שלו על דברים תאורטיים. אם יש דברים שרצים מתחת לפני השטח, של הוכחות לדברים (בוזגלו מקלל את בכר, בוזגלו הבן מקלל את מליקסון) אז חבל שהם לא רצים קדימה. כשפירסמו את הכתבה ב-YNET על איומי מקורביו, אנשים שלא בסיפור הזה, תפסו אותו אחרת. כאן צריך להיות גם פה, אם כמובן, החומרים האלה קימיים.
סבבה אחי אני איתך.oranu כתב:izguy ואדום זקן אני מבין מה שאתם אומרים אבל זאת לא המלחמה שלי להילחם.
אז מה עושים לאלמוג?
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1091565509" onclick="window.open(this.href);return false;
מעלים את הצילום מסך שבו הוא מאשים קולגה בשימוש בחומרים אסורים ואומרים לו שהוא לא יכול להטיף לנו מוסר.אדום זקן כתב: סבבה אחי אני איתך.
אז מה עושים לאלמוג?
הכי טוב בתאכלס זה בכלל לא להגיב, ככל שאנחנו נמשיך לדבר על זה ברשתות החברתיות ולהגיב בתקשורת רק ניתן להם דרייב להמשיך ונעצים את הסיפור וזה מה שהם רוצים.
מבחינה תקשורתית הגישה של המועדון היא הנכונה ביותר במחשבה לטווח ארוך ולמזעור נזקים מהסיטואציה שנוצרה גם אם זה נראה לנו כאוהדים גישה מתרפסת.
אם לא הייתי יודע על מה מדובר פה והייתי רואה את הממדים של הסיקור התקשורתי הייתי חושב שמדובר בחטיפה של חייל.
שחקן כדורגל מקצועני נפצע במהלך משחק כדורגל וגמר את העונה, בואו ניכנס לפרופורציות
לשחרר ולהמשיך קדימה, הלאה נקסט.
- ForeverRed
בדרך כלל אני בעד התעלמות מוחלטת. במקרה של המועדון זאת התנהלות נכונה לדעתי. אבל כנראה שצריך לעשות את ההפרדה בין המועדון לקהל במקרה הזה.
הנזק התדמיתי שנגרם לנו הוא בלתי הפיך. אונסים אותנו מכל עבר ואנחנו יושבים ושותקים. זה לא להאמין מה שקורה עם הסיפור הזה. אנחנו חייבים למצוא את הדרך להגיב, הוכחות לא חסרות. הכל עניין של יוזמה ורצון.
אסור לנו לשתוק.
הנזק התדמיתי שנגרם לנו הוא בלתי הפיך. אונסים אותנו מכל עבר ואנחנו יושבים ושותקים. זה לא להאמין מה שקורה עם הסיפור הזה. אנחנו חייבים למצוא את הדרך להגיב, הוכחות לא חסרות. הכל עניין של יוזמה ורצון.
אסור לנו לשתוק.
מצד אחד חושב כמוך אורן , צריך לשתוק לתת לזה לעבור ובסוף זה יגמר .
אבל מצד שני המשפחה הזו חלאה , כשיהיה שקט הם תמיד יבואו ויעשו רעש מחדש , צריך פשוט להשתיק אותם לצאת למלחמה מולם אנחנו האוהדים שיודעים הרבה ויש לנו הרבה עליהם.
גם המועדון בטוח שיודע הרבה ויש לו הרבה אבל פשוט לא בא לו להתעסק בחרא הזה וגם יש במועדון שחקנים שהם חברים מאוד טובים של מאור והם לא רוצים לעשות באלגן ומעדיפים לשתוק ולתת להכל לעבור .
למרות שאני רואה בטוויטר את גיל לבנוני קצת מגיב לאנשים שם במשפטים קצרים בלי הרבה הרחבה .
אבל מצד שני המשפחה הזו חלאה , כשיהיה שקט הם תמיד יבואו ויעשו רעש מחדש , צריך פשוט להשתיק אותם לצאת למלחמה מולם אנחנו האוהדים שיודעים הרבה ויש לנו הרבה עליהם.
גם המועדון בטוח שיודע הרבה ויש לו הרבה אבל פשוט לא בא לו להתעסק בחרא הזה וגם יש במועדון שחקנים שהם חברים מאוד טובים של מאור והם לא רוצים לעשות באלגן ומעדיפים לשתוק ולתת להכל לעבור .
למרות שאני רואה בטוויטר את גיל לבנוני קצת מגיב לאנשים שם במשפטים קצרים בלי הרבה הרחבה .
חחחחחח לא הבנת אה?oranu כתב: מעלים את הצילום מסך שבו הוא מאשים קולגה בשימוש בחומרים אסורים ואומרים לו שהוא לא יכול להטיף לנו מוסר.
הכי טוב בתאכלס זה בכלל לא להגיב, ככל שאנחנו נמשיך לדבר על זה ברשתות החברתיות ולהגיב בתקשורת רק ניתן להם דרייב להמשיך ונעצים את הסיפור וזה מה שהם רוצים.
מבחינה תקשורתית הגישה של המועדון היא הנכונה ביותר במחשבה לטווח ארוך ולמזעור נזקים מהסיטואציה שנוצרה גם אם זה נראה לנו כאוהדים גישה מתרפסת.
אם לא הייתי יודע על מה מדובר פה והייתי רואה את הממדים של הסיקור התקשורתי הייתי חושב שמדובר בחטיפה של חייל.
שחקן כדורגל מקצועני נפצע במהלך משחק כדורגל וגמר את העונה, בואו ניכנס לפרופורציות
לשחרר ולהמשיך קדימה, הלאה נקסט.
דיברתי על עוד חודש.