Totti כתב:נראה שכל האירוע התכנס להגעת בוזגלו וכשהוא יצא, תם הטקס.
בדיוק. לא קראתי את האשכול, לא יודע אם דיברו על זה, אמרתי לחבר שלידי שהיציאה של בוזגלו לא תעשה טוב לקהל, לא תיארתי לעצמי עד כמה, וזה השליך על ההירדמות של הקבוצה.
מפה לשם ואני כבר לא בטוח שנזכה באליפות כמו שהייתי בטוח אחרי טדי.
שמישהו יסביר לי בבקשה, כשאנחנו מגיעים ל-16 של היריב, מה יש לנו יוותר, שחקנים שלא יודעים להכניס קרוסים מדוייקים או שחקנים שלא יודעים לעשות תנועה כדי לקבל את המסירה?
הראש של שהר בחוזה הבא שלו ולכן הירידה החדה ביכולת שלו, רואים שהוא לא מרוכז ולא שקט במשחק.
יש לנו יותר מידי שחקנים שרוצים כדור לרגל וכמעט ואין לנו שחקנים שעושים תנועה לשטח כדי לקבל מסירה.
משהו באנרגיות שלנו,בדרייב שלנו כבוי ואני לא בטוח שיש לבכר את הפתרונות .
עייפות החומר זועקת, למרות שאין קסמים בינואר נהיה חייבים ריענון של שניים שלושה שחקנים חדשים ע"ח שיחרור אחרים.
חיימוב,אוחיון ואוחנה היו נהדרים למרות שלאחרון היה איבוד במחצית השניה ברחבה של חיפה שמיד הפך למתפרצת וכמעט עלה לנו בשיוויון.. ברק החליף אותו מיד לאחר מכן. סוג של עונש?... לא יודע
1) מרכז ההגנה. כל עוד בכר רוצה שהנעת הכדור תתחיל מחיימוב והבלמים, אנחנו נמשיך לקבל התקפי לב עד החזרה של צדק שהוא הטוב בארץ הכל הקשור להנעת כדור בחלק האחורי.
2) האופציות ההתקפיות בספסל לא טובות. פקהארט בדרך החוצה, מלמד לא התחבר עדיין. החילוף ההתקפי הכי טוב שיש לנו להציע זה זריהן ואלוהים יודע מתי הוא יחזור לשחק כדורגל ולכמה זמן. בעונה שעברה היה לנו בהרבה מקרים את שהר, גדיר שהיה נכנס עם המון אנרגיות למשחק וכמובן בוזגלו. צריך לשפר את זה ודחוף.
3) הקישור לא סוחב מספיק טוב ואוגו וראדי ביכולת לא טובה כבר תקופה.
ועדיין זה אמור להספיק כרגע. אם שהר נועץ את השני במהלך שמליקסון סידר לו מול שער ריק, אנחנו נכנסים לשעה של גארבץ'.
simply-red כתב:יש לנו יותר מידי שחקנים שרוצים כדור לרגל וכמעט ואין לנו שחקנים שעושים תנועה לשטח כדי לקבל מסירה.
אחת הבעיות הבולטות ביותר בהתקפה שלנו. זה פשוט זועק.
כל כך הרבה פעמים חיפה עולה עם ערימה של שחקנים לחצי שלנו, חטפנו כדור ובמקום לטוס (לא רק זה שעם הכדור צריך לטוס, גם אלה שסביבו) מליקסון, אוחנה וטוני, כל אחד בתורו פשוט נעמד במקום ומסתובב סביב עצמו כשהאחרים נעמדים ובוהים בו.
שים לב שגם ברוב המקרים אנחנו מפעילים את המגנים לרוחב במקום לעומק. מוציא את כל העוקץ בשימוש בהם.
לא מובן לי למה פקהארט לא שיחק היום. גם מול סכנין למרות משחק חלש מאוד של בן שהר, מי שיצא במחצית היה הצ׳כי.
זה נראה שבכר לא מחזיק ממנו.
מצד שני יש דיבורים על התעניינות של קבוצות מחו״ל והדיבור במועדון שבכר לא מוכן לשחרר אותו. לא מובן.
simply-red כתב:מפה לשם ואני כבר לא בטוח שנזכה באליפות כמו שהייתי בטוח אחרי טדי.
שמישהו יסביר לי בבקשה, כשאנחנו מגיעים ל-16 של היריב, מה יש לנו יוותר, שחקנים שלא יודעים להכניס קרוסים מדוייקים או שחקנים שלא יודעים לעשות תנועה כדי לקבל את המסירה?
הראש של שהר בחוזה הבא שלו ולכן הירידה החדה ביכולת שלו, רואים שהוא לא מרוכז ולא שקט במשחק.
יש לנו יותר מידי שחקנים שרוצים כדור לרגל וכמעט ואין לנו שחקנים שעושים תנועה לשטח כדי לקבל מסירה.
משהו באנרגיות שלנו,בדרייב שלנו כבוי ואני לא בטוח שיש לבכר את הפתרונות .
עייפות החומר זועקת, למרות שאין קסמים בינואר נהיה חייבים ריענון של שניים שלושה שחקנים חדשים ע"ח שיחרור אחרים.
חיימוב,אוחיון ואוחנה היו נהדרים למרות שלאחרון היה איבוד במחצית השניה ברחבה של חיפה שמיד הפך למתפרצת וכמעט עלה לנו בשיוויון.. ברק החליף אותו מיד לאחר מכן. סוג של עונש?... לא יודע
איתך. יש בעיה מנטלית רצינית- מרחק נקודה מהיריבה היום לא הספיקו להעיר את הקבוצה,מפחד שנתעורר כשיהיה מאוחר מידיי
איזה בעיות יש? ניצחנו! אנחנו מקום ראשון!
אני מאוד מודאג, היכולת הזאת פשוט לא תספיק נגד כל מי שהיא לא מכבי חיפה, רבע שעה מחשמלת ואחריה פשוט כלום ושום דבר.
להזמין את מכבי חיפה לשלוט בטרנר? לשחק כל כך בצורה כל כך נרפית ונסוגה? לא מובן איך דבר כזה קורה.
זה לא יחזיק מעמד אם נמשיך להראות ככה, הקבוצה חייבת להראות יותר אנרגיה במשחק שלה.
טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-94 ביננו למכבי חיפה שהעמיד את המאזן הכולל ביננו על 40 נצחונות לחיפה, 27 נצחונות לנו, 27 תיקו ויחס שערים 105-132 לחיפה. שאנחנו מארחים עומד המאזן על 46 מפגשים - 19 נצחונות לנו, 10 נצחונות לחיפה, 17 תיקו. שחיפה מארחת עומד המאזן על 48 מפגשים - 30 נצחונות לחיפה, 8 נצחונות לנו, 10 תיקו.