מה נהיה? על כל הפסד נתחיל להתבכיין ונציף את הפורום?

בס"דזה שי ! כתב:אני לא קוטל אף אחד ניצן אני עדין חושב שגיא עזורי אחלה של מאמן ואני עדין חושב שהוא פגע בכל השחקנים השנה חוץ מארז מסיקה ובנגורה
אבל אי אפשר לבוא עליו בטענות תאמין לי שהוא רצה עוד הרבה שחקנים אבל מישהי לא הסכימה לפתוח תכיס עוד טיפה במקום להביא את אפק שיסגור בצד ימין כמו שצריך נתקענו עם אילוז במקום ארז מסיקה בצד שמאל ההינו משלמים לזנברג עוד 30 אלף דולר והוא היה כאן אבל ככה זה שחוסכים בסוף הינה בנגורה ילך קיבל במתנה 30 אלף דולר בינואר יעשו עוד שינויים ובסוף יתברר שפיספנו שתי שחקנים מצויינים
זה שי !
nitsande כתב:אולי כדאי להירשם לליגת הפוטבול הישראלית... (יש כזאת?)
גם אני חושב שזה ההרכב שצריך לעלות בשבת.8red כתב:אריק - עד שחזונך התממש ובמחצית השניה הייתה על הדשא קבוצה נטולת באר שבעיים - לא באת?
ראיין אדלי פשוט קלאסה.
איפה הוא ואיפה קידר או הפח השני אלול.
רק לא ברור לי למה אדון עזורי מיהר להחתים שחקנים בינוניים מינוס כמו טאצ'י ובנדורה ורק אדלי עדיין על תקן נבחן.
אולי יש מקום לחשוב על לשחק 3-5-2 ? למרות שכשאדלי הוסט ימינה הוא היה קצת פחות טוב, אבל עדיין אי אפשר להתעלם מהעובדה שדקה אחרי שהוא יצא קיבלנו את הגול.
ברור לכל אחד שגם קבדה חייב לפתוח בהרכב כדי להביא יותר יצירתיות ומעוף למשחק שלנו.
ולכן ההרכב שלי לשבת:
קאלה
הרוש-פרגל-אדלי- אוקונגו
מליקסון-מסיקה-שן-קבדה
קדוסי -מלאנו\אסולין
אין פה שחקני בית בהרכב!!!8red כתב:אריק - עד שחזונך התממש ובמחצית השניה הייתה על הדשא קבוצה נטולת באר שבעיים - לא באת?
ראיין אדלי פשוט קלאסה.
איפה הוא ואיפה קידר או הפח השני אלול.
רק לא ברור לי למה אדון עזורי מיהר להחתים שחקנים בינוניים מינוס כמו טאצ'י ובנדורה ורק אדלי עדיין על תקן נבחן.
אולי יש מקום לחשוב על לשחק 3-5-2 ? למרות שכשאדלי הוסט ימינה הוא היה קצת פחות טוב, אבל עדיין אי אפשר להתעלם מהעובדה שדקה אחרי שהוא יצא קיבלנו את הגול.
ברור לכל אחד שגם קבדה חייב לפתוח בהרכב כדי להביא יותר יצירתיות ומעוף למשחק שלנו.
ולכן ההרכב שלי לשבת:
קאלה
הרוש-פרגל-אדלי- אוקונגו
מליקסון-מסיקה-שן-קבדה
קדוסי -מלאנו\אסולין
את קדוסי אפשר לשים בספסל הוא עוצר את כל ההתקפות שלנו8red כתב:ולכן ההרכב שלי לשבת:
קאלה
הרוש-פרגל-אדלי- אוקונגו
מליקסון-מסיקה-שן-קבדה
קדוסי -מלאנו\אסולין
גברבר.. שים לב:הסניגורון... כתב:למה אף אחד פה לא מזכיר את כבדה ?!??
תראו איך הוא נלחם,יורד לגליצים,פורץ באגף משהו שהרבה מאוד שחקנים בקבוצה שלנו לא עושים !!
ללא ספק יש לו מקום בהרכב, ללא ספק !
8red כתב:ברור לכל אחד שגם קבדה חייב לפתוח בהרכב כדי להביא יותר יצירתיות ומעוף למשחק שלנו.
ולכן ההרכב שלי לשבת:
קאלה
הרוש-פרגל-אדלי- אוקונגו
מליקסון-מסיקה-שן-קבדה
קדוסי -מלאנו\אסולין
ברור.. אבל אף אחד לא ציין אותו במיוחד אתה מבין8red כתב: גברבר.. שים לב:
זה שאני כותב "קבדה" ולא "כבדה" זה לא אומר שלא הזכרתי אותו ואף אמרתי שהוא חייב להיות בהרכב: