איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
לפי מה שהבנתי העונה הבאה בחוזה היא בגדר אופציה שיש למועדון זכות לא לממש לא?
בכל מקרה אם הוא באמת מוכן לשבת עונה וחצי ביציע והעיקר שהקופה תדפוק זה מעיד יותר מהכול על הגישה שלו, גם אם לא יגיעו להסדר כספי אני מאמין שיקפיאו אותו כך שזה לא יפגע בהבאת זר אחר, אם הידיעה הזאת באמת נכונה זה תחילתו של הסוף.
ניסיון נחמד לעשות משהו גדול שנכשל, אם לא מנסים לא מצליחים, הלקח הוא מעתה והלאה לצרף אך ורק שחקנים שנמצאים בשלב של רעב להישגים ולא שמנסים למנף כלכלית את המוניטין שלהם.
בכל מקרה אם הוא באמת מוכן לשבת עונה וחצי ביציע והעיקר שהקופה תדפוק זה מעיד יותר מהכול על הגישה שלו, גם אם לא יגיעו להסדר כספי אני מאמין שיקפיאו אותו כך שזה לא יפגע בהבאת זר אחר, אם הידיעה הזאת באמת נכונה זה תחילתו של הסוף.
ניסיון נחמד לעשות משהו גדול שנכשל, אם לא מנסים לא מצליחים, הלקח הוא מעתה והלאה לצרף אך ורק שחקנים שנמצאים בשלב של רעב להישגים ולא שמנסים למנף כלכלית את המוניטין שלהם.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 20 דצמבר 2017, 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לו חוזה לעוד שנתיים. הוא יכול לשבת לתפוס עמדה של זר ולקבל את הכסף שלו.Redbull כתב:
הציעו לו לשלם את השכר על העונה שהוא בעצמו שערוריה ביחס למה שהוא נותן במגרש.
אם הוא יילך ראש בראש הוא צריך לדעת שאפשר להכתים לו את הקריירה ולגמור אותה בגיל מוקדם.
בעיה של מי שהחתים אותו, לא שלו.
הגישה שאתה מציעה לא תוביל אותך לשום מקום חוץ מללהיות מכבי חיפה.
ישלמו או לא ישלמו, לא יוצא מהכיס שלנו ואני בטוח שבסוף נגיע להסדר ולא נהפוך למכבי חיפה.
הבעיה היותר גדולה היא מציאת מחליף שיגיע בתור הדבר הבא עם רזומה מכובד ויגלה אחרי שינחת שכל עוד טוני ומליקסון כשירים הסיכוי שלו לשחק באופן קבוע בהרכב, בעיקר במשחקים גדולים הוא קלוש.
אני בטוח שגם לאופי החלש והשברירי של קוואנקה יש חלק לא מבוטל בעניין, אבל איך אמור להרגיש שחקן שהגיע בתור כוכב ופתאום מגלה שבחלק גדול מהמשחקים הסיכוי שלו לפתוח בהרכב שואף לאפס? אם היו מספרים לו את זה לפני כן חושבים שהוא היה מגיע?
עם הבעיה הזאת נצטרך להתמודד גם כשיגיע המחליף, שכשאחרי שני משחקים טובים שיתן ירד לספסל גם הוא יבין מה קורה..
הבעיה היותר גדולה היא מציאת מחליף שיגיע בתור הדבר הבא עם רזומה מכובד ויגלה אחרי שינחת שכל עוד טוני ומליקסון כשירים הסיכוי שלו לשחק באופן קבוע בהרכב, בעיקר במשחקים גדולים הוא קלוש.
אני בטוח שגם לאופי החלש והשברירי של קוואנקה יש חלק לא מבוטל בעניין, אבל איך אמור להרגיש שחקן שהגיע בתור כוכב ופתאום מגלה שבחלק גדול מהמשחקים הסיכוי שלו לפתוח בהרכב שואף לאפס? אם היו מספרים לו את זה לפני כן חושבים שהוא היה מגיע?
עם הבעיה הזאת נצטרך להתמודד גם כשיגיע המחליף, שכשאחרי שני משחקים טובים שיתן ירד לספסל גם הוא יבין מה קורה..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אי אפשר לשחק רק עם מליקסון וטוני ועם השחקן שיגיע יהיה מספיק טוב הוא יקבל דקות.AG77 כתב:ישלמו או לא ישלמו, לא יוצא מהכיס שלנו ואני בטוח שבסוף נגיע להסדר ולא נהפוך למכבי חיפה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אגב, במעריב פורסם שחלק לא מבוטל מהחוזה שלו זה פרמיות על נקודות.
כלומר לא משחק= ירידה של אחוזים לא קטנים מהשכר.
חכם.yossi כתב:אגב, במעריב פורסם שחלק לא מבוטל מהחוזה שלו זה פרמיות על נקודות.
אז לא נורא לשתף אותו במשחקים מול מכבי חיפה ו/או בסמי עופר.
ag77 על מה אתה מדבר? נראה לך שהביאו את איסאק בשביל הספסל?! נראה לך שמחפשים זר לא להרכב?!
- ForeverRed
תגובה מביכה קצת.AG77 כתב:ישלמו או לא ישלמו, לא יוצא מהכיס שלנו ואני בטוח שבסוף נגיע להסדר ולא נהפוך למכבי חיפה.
כרגע הכל שרירים של מו"מ.
אחרי כמה משחקים בחוץ קואנקה יבין שכדאי להתפשר או שהמשך הקריירה יהיה בסכנה.
אני בטוח שלמרות האדישות שלו כן חשוב לו להצליח, כאן או במקום אחר. הוא מבין שאחרי השנים האחרונות הוא בדרך לאבד את זה.
אני לא מדבר על הסיטואציה כרגע, ברור שהראיון שלו במארקה שבו הוא מספר שהכל דבש פה היה מסר להנהלה לגבי החוזה. ברור גם שחשוב לו להצליח, הוא הגיע לכאן במטרה להצליח ולשחק בצ'מפיונס, לשחק מול איצטדיונים מלאים ולזכות בתארים.ForeverRed כתב: תגובה מביכה קצת.
כרגע הכל שרירים של מו"מ.
אחרי כמה משחקים בחוץ קואנקה יבין שכדאי להתפשר או שהמשך הקריירה יהיה בסכנה.
אני בטוח שלמרות האדישות שלו כן חשוב לו להצליח, כאן או במקום אחר. הוא מבין שאחרי השנים האחרונות הוא בדרך לאבד את זה.
אומנם לא עמדנו בסיטואציה הזאת, אבל זה הסתברות של 1.2% שאם היינו מגיעים לצ'מפיונס/משחק מכריע באירופה/משחק עונה וכולם כשירים, הוא היה פותח בהרכב, גם אם הוא היה טוב לפני כן. אני לא מצדיק את ההתנהלות והאופי החלש, ואם היה לו חצי מהאופי של פקהארט אז אולי דברים היו נראים אחרת, אבל זאת בעיה שנצטרך להתמודד איתה גם כשיגיע המחליף אם הוא יהיה בקליבר שלו.
הוא חתום לעוד עונה וחצי עם אופציה של המועדון להאריך בעוד שנה.
לגבי שחקן הרכב - תהיו בטוחים שאם היה נותן מה שציפו שייתן היה מקבל הרכב רוב הזמן.
ברק היה משחק עם מליקסון באמצע וכשהוא רוצה אמצע חזק היה עושה רוטציות בין מליקסון-קוואנקה-טוני.
מה שקרה זה שהוא לא נתן עשירית ממה שציפו ממנו וירד לגמרי מהרוטציה ונשארנו רק עם טוני ומליקסון.
יגיעו איתו לפשרה כי אם הוא יתעקש לקבל את כל החוזה יושיבו אותו ביציע עד סוף העונה הבאה והקריירה שלו גמורה, הוא עוד צעיר ויש לו מה להפסיד אז לדעתי הוא יתפשר.
לגבי שחקן הרכב - תהיו בטוחים שאם היה נותן מה שציפו שייתן היה מקבל הרכב רוב הזמן.
ברק היה משחק עם מליקסון באמצע וכשהוא רוצה אמצע חזק היה עושה רוטציות בין מליקסון-קוואנקה-טוני.
מה שקרה זה שהוא לא נתן עשירית ממה שציפו ממנו וירד לגמרי מהרוטציה ונשארנו רק עם טוני ומליקסון.
יגיעו איתו לפשרה כי אם הוא יתעקש לקבל את כל החוזה יושיבו אותו ביציע עד סוף העונה הבאה והקריירה שלו גמורה, הוא עוד צעיר ויש לו מה להפסיד אז לדעתי הוא יתפשר.
- ForeverRed
מי שטוב משחק.AG77 כתב:
אני לא מדבר על הסיטואציה כרגע, ברור שהראיון שלו במארקה שבו הוא מספר שהכל דבש פה היה מסר להנהלה לגבי החוזה. ברור גם שחשוב לו להצליח, הוא הגיע לכאן במטרה להצליח ולשחק בצ'מפיונס, לשחק מול איצטדיונים מלאים ולזכות בתארים.
אומנם לא עמדנו בסיטואציה הזאת, אבל זה הסתברות של 1.2% שאם היינו מגיעים לצ'מפיונס/משחק מכריע באירופה/משחק עונה וכולם כשירים, הוא היה פותח בהרכב, גם אם הוא היה טוב לפני כן. אני לא מצדיק את ההתנהלות והאופי החלש, ואם היה לו חצי מהאופי של פקהארט אז אולי דברים היו נראים אחרת, אבל זאת בעיה שנצטרך להתמודד איתה גם כשיגיע המחליף אם הוא יהיה בקליבר שלו.
קואנקה פשוט לא טוב.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
אני לא מבין את ההשואות למכבי חיפה בהקשר של האפשרות להעלות אותו ליציע כדי שיחשוב אם שווה לו להפסיד הכסף על שנה וחצי לגמור את הקריירה או שיתפשר על הפיצוי ויילך. אין שום דבר לא הוגן או מלוכלך בלהושיב שחקן שלא מספיק טוב להרכב, ביציע. זה הדבר הכי הגיוני ומקצועי.
המקרים הבעייתים של מכבי חיפה עם שחקנים "מנודים" היו אחרים לחלוטין - בעיקר מקרים של שחקן צעיר טוב שיכול לשחק, שמועלה ליציע כי החוזה שלו עומד להסתיים ומנסים ללחוץ עליו לחתום על הארכת חוזה כדי לא יהיה שחקן חופשי, ואפשר יהיה להרויח עליו כשמוכרים אותו (למשל אייל גולסה - ואותו סיפור היה עם אצילי בביתר) - זה מלוכלך ואת זה אלונה לא תעשה בחיים. מעבר לזה מכבי חיפה לא נתנה לשחקנים להתאמן וזה באמת פוגעני. זה שונה מאד ממקרה שיש לך שחקן שלא ראוי להרכב, אתה רוצה לשחרר אותו והוא מחליט להשאר - אז בעיה שלו שהוא לא משחק. כמובן שהוא רשאי להתאמן.
המקרים הבעייתים של מכבי חיפה עם שחקנים "מנודים" היו אחרים לחלוטין - בעיקר מקרים של שחקן צעיר טוב שיכול לשחק, שמועלה ליציע כי החוזה שלו עומד להסתיים ומנסים ללחוץ עליו לחתום על הארכת חוזה כדי לא יהיה שחקן חופשי, ואפשר יהיה להרויח עליו כשמוכרים אותו (למשל אייל גולסה - ואותו סיפור היה עם אצילי בביתר) - זה מלוכלך ואת זה אלונה לא תעשה בחיים. מעבר לזה מכבי חיפה לא נתנה לשחקנים להתאמן וזה באמת פוגעני. זה שונה מאד ממקרה שיש לך שחקן שלא ראוי להרכב, אתה רוצה לשחרר אותו והוא מחליט להשאר - אז בעיה שלו שהוא לא משחק. כמובן שהוא רשאי להתאמן.
+1אוהד בגולה כתב:אני לא מבין את ההשואות למכבי חיפה בהקשר של האפשרות להעלות אותו ליציע כדי שיחשוב אם שווה לו להפסיד הכסף על שנה וחצי לגמור את הקריירה או שיתפשר על הפיצוי ויילך. אין שום דבר לא הוגן או מלוכלך בלהושיב שחקן שלא מספיק טוב להרכב, ביציע. זה הדבר הכי הגיוני ומקצועי.
לדעתי ההחלטה שייחתך בינואר כבר התקבלה. כרגע מנסים למזער נזקים.
אני חושב שהסיבה שהוא לא מקבל דקה כבר כמה משחקים היא שלא ייפצע, ואז לך תמצא קבוצה שתיקח אותו.
אני חושב שהסיבה שהוא לא מקבל דקה כבר כמה משחקים היא שלא ייפצע, ואז לך תמצא קבוצה שתיקח אותו.
ויש גם את עניין הנקודות והחוזה, פחות דקות=פחות נקודות=פחות כסףReDo כתב:לדעתי ההחלטה שייחתך בינואר כבר התקבלה. כרגע מנסים למזער נזקים.