עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
מדהים כמה שמומנטום משפיע במהלך המשחק, ביתר במשחק נורא, קיבלו כדור חופשי בחוואה עם חומה שעומדת 12 מטר מהכדור ופתאום התחילו לשחק, ומכבי שכחה לשחק. כל הליגה השנה חלשה מנטלית באופן חריג, כולל אותנו.
חייבים סגל מלא ויאללה לנצל את החולשה הזאת.
חייבים סגל מלא ויאללה לנצל את החולשה הזאת.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

יוסי מוכר. לפחות שיעשה את זה בצורה משכנעת
איך פרץ לא קיבל שם צהוב שני? ביזיון
כחילה בלם לא רע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
סאבו לא יכל לעשות שיחזור סעמק
- ForeverRed
4 הפרש.
מבאס.
מבאס.
איכשהו.... עדיין מקום ראשון.
סיימנו עם הטוטו, סיימנו עם אירופה. ינואר בפתח, מיגל וטוני חוזרים. שבוע הבא חיפה ובוזגלו בטרנר. מתחילים את הליגה מחדש, טייק 5202
סיימנו עם הטוטו, סיימנו עם אירופה. ינואר בפתח, מיגל וטוני חוזרים. שבוע הבא חיפה ובוזגלו בטרנר. מתחילים את הליגה מחדש, טייק 5202

רק אנחנו נחטוף שוויון מהם דקה 94 אה
אין תרופה יותר טובה מזאת ליכולת הבינונית שלנו. אם זה לא יעיר אותם אני לא יודע מה כן.
הכול פתוח במאבק הזה וכשאנחנו רוצים אנחנו פשוט קבוצה טובה יותר, מעכשיו לא תהיה עייפות ולא יהיו תירוצים, עכשיו יש מי שמנסה למתוח את הגבולות שלנו וזה הזמן ל-הת-עו-רר.
הכול פתוח במאבק הזה וכשאנחנו רוצים אנחנו פשוט קבוצה טובה יותר, מעכשיו לא תהיה עייפות ולא יהיו תירוצים, עכשיו יש מי שמנסה למתוח את הגבולות שלנו וזה הזמן ל-הת-עו-רר.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 18 דצמבר 2017, 23:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
כלום שלא ניצחנוsimply-red כתב:
איפה היית עד לפני עשר דקות?
בלי קשר, מסכים איתך.. לא מרשים אותי הניצחון של מכבי, הם משחקים נגד אוויר, בית"ר זה כלום ושום דבר.
גם הבלם היה צריך לקבל אדום לא? שכטר היה אחרוןהפועלעולה כתב:איך פרץ לא קיבל שם צהוב שני? ביזיון
לדעתי כן. עצר אותו בדרך לשער למצב של אחד על אחד.
היה שקוף שבמקום שננצח את נתניה ומכבי יעשו תיקו אנחנו נפסיד והם ינצחו.
אני לא חושב שהם קבוצה חלשה בכלל לא,קבוצה ממושמעת שיודעת לעמוד על המגרש ועם הרבה שחקנים חדשים שכנראה לאט לאט מתחברים. בהחלט היריבה האמיתית שלנו לאליפות.
מלחמת התשה גם העונה הזאת,אם לא יהיה דם טרי וכוחות מחודשים יהיה הרבה יותר קשה משנה שעברה.
שבוע הבא הנאחסית שלנו מגיעה לטרנר אחרי איבוד נקודות במחזורים האחרונים וקל זה לא יהיה.
לקחת הרבה אוויר ולהיכנס למוד של סיבוב שני בתקווה שמה שקרה בשנה שעברה בסיבוב הזה לא יחזור על עצמו.
אני לא חושב שהם קבוצה חלשה בכלל לא,קבוצה ממושמעת שיודעת לעמוד על המגרש ועם הרבה שחקנים חדשים שכנראה לאט לאט מתחברים. בהחלט היריבה האמיתית שלנו לאליפות.
מלחמת התשה גם העונה הזאת,אם לא יהיה דם טרי וכוחות מחודשים יהיה הרבה יותר קשה משנה שעברה.
שבוע הבא הנאחסית שלנו מגיעה לטרנר אחרי איבוד נקודות במחזורים האחרונים וקל זה לא יהיה.
לקחת הרבה אוויר ולהיכנס למוד של סיבוב שני בתקווה שמה שקרה בשנה שעברה בסיבוב הזה לא יחזור על עצמו.
אגב, האקס פאקטור שלהם זה אלי דסה חד וחלק.
איזה מגן עוצמתי.
איזה מגן עוצמתי.
- simply-red
אתה מחזק את טענתי, לא ניצחת אך ורק בגלל החמצות/חוסר ריכוז מול השער ולא בגלל יכולת מדהימה של ביתר, הם היו נגדנו וגם נגד מכבי אוויר שיוצא מלמטה, אסופת שחקנים ותו לא.שיש כתב: כלום שלא ניצחנו