דר אדום בנשמה כתב:
שכחת שגם מולנו הם נראו פח וקליימן דפק הצגה מולנו?
נ ו ?
איך זה קשור אליהם שיצאנו פראיירים ונגדנו לביתר היה מזל מאלוהים?
משחקים מצויין ומובילים וינצחו פה בצדק, המאבק היה מהתחלה ויישאר עד הסוף בינינו לבינם.
עד הפלייאוף אנחנו והם מקומות 1-2 והכל יסגר בפלייאוף שזה דווקא קצת מעודד מבחינתנו כי עד אז אמור להיות סגל הרבה יותר כשיר לברק ויש זמן וחלון העברות לעשות שינויים קוסמטיים שיביאו אותנו לאן שאנחנו מכוונים, בכל מקרה קל זה לא יהיה.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 18 דצמבר 2017, 21:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזו התבטלות של בית"ר. לא לוחצים, לא עושים הגנה, לא התקפה, קישור לא קיים... וואו.
יוסי חייב להיכנס במחצית, אבל בן זקן ימשיך עם משחקי האגו בשקל שלו.
מכבי נראים טוב מאוד ובעיקר המחויבות והאגרסיביות השתפרו שם עם החזרה של פרץ, גולסה ודסה להרכב. אם הם "חזרו" או שאפשר להחזיר אותם למאבק האליפות..? מוקדם להגיד. בואו נראה אותם למשך 2-3 משחקים ואז נקבע.
אי אפשר להתכחש לזה שניצחון יעיר אותם ויעלה להם את הביטחון ומפה יהיה קשה יותר. חברים שלי אוהדי מכבי אמרו לי לפני 3 שעות "ניצחון שלנו והאליפות בכיס", אותם אוהדים שבחמישי בצהריים אמרו זה גמור.. זה מחלחל גם לשחקנים ונקווה שימעדו מהר ולא יתפסו ריצה
Totti כתב:בשורה התחתונה, מעדיף את ביתר מחוץ למירוץ.
למה בית"ר מטרידה אותך כל כך?
באיזו סיטואציה ניצחון של היחידה שמסוגלת לקרוא עלינו תיגר לאורך עונה שלמה וכבר התחילה לצאת על המאמן שלה (אנחנו יודעים כמה אווירה רעה ביציעים משפיעה) זו תוצאה טובה?
לא מצליח מבין.
red guy כתב:אי אפשר להתכחש לזה שניצחון יעיר אותם ויעלה להם את הביטחון ומפה יהיה קשה יותר. חברים שלי אוהדי מכבי אמרו לי לפני 3 שעות "ניצחון שלנו והאליפות בכיס", אותם אוהדים שבחמישי בצהריים אמרו זה גמור.. זה מחלחל גם לשחקנים ונקווה שימעדו מהר ולא יתפסו ריצה
איזה הגזמה ושחצנות, דוקא מתאים לי שמתחילות לפמפם שהם חזרו כי זה רק יעורר אותנו