תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
נהנתי שמנקנקים את מני נפתלי, אבל התופעה של הסוג המוזר הזה מחליאה...
טמבל מי שבא להתראיין אצלם.
לא רחוק היום שהצל יקבל תוכנית טלוויזיה.
הם הורידו לזנות את תקשורת הספורט, עכשיו הגיע הזמן שלהם להתרחב.
הם הורידו לזנות את תקשורת הספורט, עכשיו הגיע הזמן שלהם להתרחב.
פאקינג יאיר לפיד ובוז׳י הרצוג באים להתראיין אצלם.MikiRed כתב:נהנתי שמנקנקים את מני נפתלי, אבל התופעה של הסוג המוזר הזה מחליאה...
אין תקווה.
יוסיפוביץ התחיל לעבוד בערוץ הספורט גם?
יפה הפרגון הזה בין כלי תקשורת
+1MikiRed כתב:נהנתי שמנקנקים את מני נפתלי, אבל התופעה של הסוג המוזר הזה מחליאה...
- The red one
ככל הידוע לי, מגיע אך ורק לפאנל של שבת במגרש או איך שלא קוראים לזה. לא מעבר. זה כמו שבן מיטלמן מערוץ 2 נמצא שם ביציע העיתונות מדי פעם.yedidel כתב:יוסיפוביץ התחיל לעבוד בערוץ הספורט גם?
וכן, הפרגונים האלה בין כלי התקשורת שעוסקים רק בספורט קיים מאז ומעולם, השוק דיי קטן בשביל שתהיה בלעדיות לאנשים מסויימים. בין כל תאגידי התקשורת כיום מתקיימים שיתופי פעולה, כולל כאלה מוזרים כמו בין צ'רלטון לONE על יום ארבל. יש עדיין "יריבויות", אני מניח שלא נראה אנשים מ-ONE במקביל על המסך/באתר בערוץ הספורט
יורם ארבל שבר היום שיא, קרא ליונתן כהן עוואד, שמשחק בכלל בקבוצה היריבה !
ביום ה' האחרון בדרך לנתניה שמעתי אנדי רם שהצטרף לתוכנית של אופי-רע ברדיו.
היה מעניין, רהוט, הפגין ידע (שזה שינוי מרענן ביחס לזוהר וברקוביץ' שיצא לי לא פעם לתפוס את הראש ולשאול את עצמי אם בכלל הכינו את עצמם לתוכנית) ובכללי ממש נהניתי ממנו.
מישהו יודע אם זה עניין חד פעמי או קבוע?
היה מעניין, רהוט, הפגין ידע (שזה שינוי מרענן ביחס לזוהר וברקוביץ' שיצא לי לא פעם לתפוס את הראש ולשאול את עצמי אם בכלל הכינו את עצמם לתוכנית) ובכללי ממש נהניתי ממנו.
- The red one
קבוע, על תקן מחליף לאיציקdelta7 כתב:ביום ה' האחרון בדרך לנתניה שמעתי אנדי רם שהצטרף לתוכנית של אופי-רע ברדיו.
מעולה.The red one כתב: קבוע, על תקן מחליף לאיציק
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כל עוד ברקוביץ ואופירע שם אינאפשר להאזין לתכנית, לא משנה כמה רהוטים יביאו בנוסף
הם חלק מהסיבות שהכדורגל שלנו עלוב
- The red one
מאוד נכון.RedRock כתב:כל עוד ברקוביץ ואופירע שם אינאפשר להאז** לתכנית, לא משנה כמה רהוטים יביאו בנוסף
פרשן חדש הצטרף לצוות של צ'רלטון וערך את הבכורה שלו במשחק שלנו הערב - אריק בנאדו.
האמת זה היה נראה ונשמע שהוא מאוד התרגש..לא כל כך דיבר הרבה..לא הוסיף מדיי..אם ימשיך להיות קבוע, מאמין שלאט לאט ייפתח ונראה מה הוא שווה.
היה גרוע מאוד.
בכלל, מביך להקשיב לכל אותם גאונים שנכשלו בכל מקום שהיו בו. מזכיר לי את לחמן שמעביר ביקורת על גווארדיולה וזידאן.
בכלל, מביך להקשיב לכל אותם גאונים שנכשלו בכל מקום שהיו בו. מזכיר לי את לחמן שמעביר ביקורת על גווארדיולה וזידאן.
רק בכדורגל הישראלי אדם שנכשל שוב ושוב ושוב ממשיך לקבל ג׳ובים.הפועלעולה כתב:היה גרוע מאוד.
https://1045fm.maariv.co.il/programs/me ... t4nzVQ=FDI" onclick="window.open(this.href);return false;
בוזגלו נגד ממן והללי.
בוזגלו נגד ממן והללי.