זרים זרים זרים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: זרים זרים זרים

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: מישהו אמר אחרת?
גם מונצ׳י לא פוגע ב100%.
חד משמעית כן. אני זוכר לא מעט דיונים על כך ואת היהירות של חלק משמשתמשים כאן שחשבו שעל כל משבצת של זר שתתפנה דודו ינחית לנו תותח שטרם נראה פה.
היום מבינים שזה קצת יותר מורכב, ושצריך גם הרבה מזל (שהיה לנו בשנתיים-שלוש האחרונות וכרגע נראה שאיננו).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ברור שהדברים מורכבים וברור שלפעמים גם זרים טובים שיגיעו יכולים לא להשתלב כאן.
עדין חושב שהסיכוי לקבוצה כמו שלנו להביא זר איכותי גדולה בהרבה מהסיכוי להביא ישראלי איכותי.
עדין חושב שאם יש עמדה בעייתית (נגיד עמדת הקיצוני) עדיף להביא זר ולא ישראלי (אותו הדבר גם בעמדת החלוץ).
עדין חושב שעושים כאן עבודה טובה בתהליך של בחירת הזרים, עבודה מקצועית ונכונה, ומאמין שגם אם השנה שני הזרים פחות יתחברו אנחנו עוד נראה כאן זרים איכותים מגיעים בעתיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:לא יודע מאיפה להתחיל אז אנסה לקצר.

קורהוט - כשאני שומע את הטיעון שמדובר במגן הטוב בארץ אני מבין שיש בעיה. משפט דמגוגי מהרמות הגבוהות. לא מעניין אותי מה יש בארץ. אם כולם פחים אז זה בסדר? אני משווה את קורהוט לקבוצה, וביחס לקבוצה הוא שחקן חילוש. אפס תרומה התקפית, ובעיקר מסננת הגנתית. אין לשחקן זר כזה מה לחפש אצלנו ובאמת שאני אוהב את האיש. צר לי.
מחילה, גם שקוראים אותך מבינים שיש פה בעיה. למקרה ששכחת, העמדה הזו היא עקב האכילס של הכדורגל הישראלי מימים ימימה. ולגבי השוואה לכלל הקבוצה? אם זו לא דמגוגיה אני לא יודע מה כן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אורי אדום בנשמה כתב:
מחילה, גם שקוראים אותך מבינים שיש פה בעיה. למקרה ששכחת, העמדה הזו היא עקב האכילס של הכדורגל הישראלי מימים ימימה. ולגבי השוואה לכלל הקבוצה? אם זו לא דמגוגיה אני לא יודע מה כן.
כרגיל, רק אתה מבין את עצמך.
שבת שלום.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ForeverRed כתב: כרגיל, רק אתה מבין את עצמך.
שבת שלום.
הנחת היסוד שלי שאני מדבר עם אדם אינטליגנט היא שדי במשפטים תמציתיים מבלי לפרט יתר על המידה... אז או שטעיתי באבחנה שלי, או שאתה מיתמם כפתח מילוט. שבת שלום ומבורך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אורי אדום בנשמה כתב:
הנחת היסוד שלי שאני מדבר עם אדם אינטליגנט היא שדי במשפטים תמציתיים מבלי לפרט יתר על המידה... אז או שטעיתי באבחנה שלי, או שאתה מיתמם כפתח מילוט. שבת שלום ומבורך.
אם להשוות אותו לרמת הקבוצה שבה הוא משחק זו דמגוגיה בעיניך, אז אין טעם להמשיך את הדיון.

למי רצית שנשווה אותו? למגן של הפועל עכו?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ForeverRed כתב: אם להשוות אותו לרמת הקבוצה שבה הוא משחק זו דמגוגיה בעיניך, אז אין טעם להמשיך את הדיון.

למי רצית שנשווה אותו? למגן של הפועל עכו?
יפה שלפתע אתה כן מבין. ונתפסת לחלק הפחות עיקרי בהודעה שלו, ולא בכדי... אבל אם תיקח בחשבון את החלק הראשון, העיקרי, שמדובר בעמדה שהיא עקב האכילס שלנו - על כל המשתמע מכך - אז זו אינה דמגוגיה כלל והכל מובן.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

ההשוואה של קורהוט למסיללה לא הוגנת.
לקחתם את המגן שמאלי הכי טוב ששיחק בליגה הזאת אי פעם ואתם משווים אותו לקורהוט.
לא כל זר שינחת כאן יהיה בינגו ברמת הטוני/מסיללה/פריצה/ויטור וכו'.
לגבי קורהוט בלי השוואות לאחרים:
מסכים שיש ירידה חדה ביכולת מתחילת עונה ובכל זאת אני נוטה להאמין שהוא יכול להציג את היכולת של עונה שעברה, בכל מקרה אני לא משחרר אותו בשום אופן כי זאת עמדה שקשה מאוד למצוא בה שחקנים טובים ואם וכאשר נפגע בעוד 5 זרים אחרים כבינגו הוא יוכל להיות על תקן זר שישי.
ביום שיורידו בחזרה את מגבלת הזרים ל 5 אפשר לשקול לעשות שינוי בגזרתו עד אז אני לא נוגע.

לגבי קוואנקה כולם מסכימים שחייבים לשחרר אני בטוח שבמועדון כבר עובדים על זה ומחפשים מחליף מקווה מאוד שזה יקרה בינואר.

לגבי פקהארט אני משחרר רק אם תהיה קבוצה שתיקח על עצמה את כל החוזה שלו ואני לא מביא מחליף בינואר כשאין הרבה מועמדים, שהר מלמד וגאדיר כשכשיר מספיקים לעמדה הזו לעד סוף העונה מבחינתי.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

וואלה, אתר סקורר: 7 מתוך 10 שערי השדה שבש ספגה מהאגף השמאלי של קורהוט...
חטפנו הרבה מדי שערים כמו אתמול, הוא לא סוגר קרוב. שוב, אם סוחב פציעה לטפל בפציעה. אם זה הכושר שלו, לבדוק חלופה בקיץ, לא בינואר. בינואר יש לנו צרות גדולות יותר.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

MikiRed כתב:וואלה, אתר סקורר: 7 מתוך 10 שערי השדה שבש ספגה מהאגף השמאלי של קורהוט...
חטפנו הרבה מדי שערים כמו אתמול, הוא לא סוגר קרוב. שוב, אם סוחב פציעה לטפל בפציעה. אם זה הכושר שלו, לבדוק חלופה בקיץ, לא בינואר. בינואר יש לנו צרות גדולות יותר.
מתוך ה7, בשניים אורן ביטון היה שם (עכו וסכנין), זה אם אני מניח שהם לא סופרים את השער מול קש.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ו-4 מתוך 7 השערים נכבשו כשקורהוט לא היה על המגרש, ליתר דיוק. (נתניה, ק"ש, עכו, סכנין)

בכל אופן, אנחנו לא צריכים את הנתון הזה כדי להבין שקורהוט בירידה.
אורן ביטון יקבל הזדמנות במחזורים הקרובים. אם הוא ימשיך ברמתו הנוכחית הוא יהפוך לשחקן הרכב.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

oranu כתב:ההשוואה של קורהוט למסיללה לא הוגנת.
לקחתם את המגן שמאלי הכי טוב ששיחק בליגה הזאת אי פעם ואתם משווים אותו לקורהוט.
לא כל זר שינחת כאן יהיה בינגו ברמת הטוני/מסיללה/פריצה/ויטור וכו'.
לגבי קורהוט בלי השוואות לאחרים:
מסכים שיש ירידה חדה ביכולת מתחילת עונה ובכל זאת אני נוטה להאמין שהוא יכול להציג את היכולת של עונה שעברה, בכל מקרה אני לא משחרר אותו בשום אופן כי זאת עמדה שקשה מאוד למצוא בה שחקנים טובים ואם וכאשר נפגע בעוד 5 זרים אחרים כבינגו הוא יוכל להיות על תקן זר שישי.
ביום שיורידו בחזרה את מגבלת הזרים ל 5 אפשר לשקול לעשות שינוי בגזרתו עד אז אני לא נוגע.

לגבי קוואנקה כולם מסכימים שחייבים לשחרר אני בטוח שבמועדון כבר עובדים על זה ומחפשים מחליף מקווה מאוד שזה יקרה בינואר.

לגבי פקהארט אני משחרר רק אם תהיה קבוצה שתיקח על עצמה את כל החוזה שלו ואני לא מביא מחליף בינואר כשאין הרבה מועמדים, שהר מלמד וגאדיר כשכשיר מספיקים לעמדה הזו לעד סוף העונה מבחינתי.
קורהוט מגן סביר ולא מעבר, וזה היה ככה מהיום הראשון, אין צורך לכסות את העיניים.
זה שבעונה הקודמת החולשות שלו לא באו לידי ביטוי זה אך ורק בגלל שהקבוצה לחצה גבוה והירבות כמעט לא הגיעו לרחבה שלנו.
לקורהוט אין מהירות, הפיזיות לא משהו, הכושר הגופני לא טוב והשנה גם מסתבר שהבנת המשחק שלו לא ברמה גבוהה.
כמו שאמרתי, מגן סביר ברמה של מגנים ישראלים ולא מעבר.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

xboy כתב: קורהוט מגן סביר ולא מעבר, וזה היה ככה מהיום הראשון, אין צורך לכסות את העיניים.
זה שבעונה הקודמת החולשות שלו לא באו לידי ביטוי זה אך ורק בגלל שהקבוצה לחצה גבוה והירבות כמעט לא הגיעו לרחבה שלנו.
לקורהוט אין מהירות, הפיזיות לא משהו, הכושר הגופני לא טוב והשנה גם מסתבר שהבנת המשחק שלו לא ברמה גבוהה.
כמו שאמרתי, מגן סביר ברמה של מגנים ישראלים ולא מעבר.
לא נכון, בעונה הקודמת הוא היה מצוין ובהחלט הציב רף גבוה, במיוחד לעמדה כל כך בעייתית.
העונה הוא פשוט התרסק משום מקום, איבד כל משמעת טקטית, הרבה פחות מהיר, מפסיד כמעט כל מאבק על כדור, הרבה פחות חכם בפעולה האחרונה עד כדי כך שלפעמים אפשר לראות את טוני משתגע בטעויות שלו.
בהתחלה אפשר היה לתרץ את זה בפציעה שהוא סוחב אבל היכולת הזאת נמשכת יותר מדי זמן כדי שאפשר יהיה לתרץ אותה במשהו שלא קשור לעובדה שהוא פשוט לא טוב.
והכי עצוב לדעתי שהמשחק אתמול הוא אפילו לא בטופ 5 המשחקים החלשים שלו העונה, כך שאני לא מבין מה קרה שכולם התעוררו דווקא עכשיו.

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

זה לא רק קורהוט אשם שבאים גולים מהאגף השמאלי .
הקשר אמצע שמאל שמלפני אוגו כנראה לא סוגר כמו שצריך או עולה יותר וזה מביא להתקפות.
קורהוט בכושר מגן מצוין אבל אורן עושה סימנים שהוא בדרך אחד המגנים השמאליים הטובים בארץ.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אתם מבזבזים אוויר.
לפני חודשיים הבן אדם חתם כאן עד 2200 וכנראה שלא בגלל העיניים היפות שלו.
אף אחד לא יחתוך אותו בקיץ.
אורן ביטון עם כל הכבוד מצטייר כמגן מעולה התקפית אבל חור הגנתי לא קטן.
קודם כל מחליף לקאוונקה,זה אמור להיות השיח המרכזי.
חוסר בשחקן אגף ימין זה ירידה בכל פרמטר התקפי.

שלח תגובה