איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
רגיל לכדורגל של לעצור ולמסור
לא פלא שהצליח רק בספרד יחסית בקריירה
בכל מקום מחוץ לספרד נכשל..
הגישה היא הבעייה שאתה נכנס מול 30 אלף צופים ונותן 4 פסים שאת כולם אתה מאבד בזלזול
הולך על הדשא כאילו הוא משחק בחינם זה מרתיח
לא התחבר למקום ולכדורגל פה
להודות בטעות להביא זר אחר לא קרה שום דבר גם לנן מותר לא לפגוע בזר אחרי 6 7 זרים מצויינים
זה שי !
לא פלא שהצליח רק בספרד יחסית בקריירה
בכל מקום מחוץ לספרד נכשל..
הגישה היא הבעייה שאתה נכנס מול 30 אלף צופים ונותן 4 פסים שאת כולם אתה מאבד בזלזול
הולך על הדשא כאילו הוא משחק בחינם זה מרתיח
לא התחבר למקום ולכדורגל פה
להודות בטעות להביא זר אחר לא קרה שום דבר גם לנן מותר לא לפגוע בזר אחרי 6 7 זרים מצויינים
זה שי !

- ForeverRed
1+אוהד בגולה כתב:אני דווקא בכלל לא חושב שזה עניין של גישה או אכפתיות.
הוא פשוט חלש מאד פיזית, מבוהל, מחפש להפטר מהכדור וחסר בטחון ואת כל האלמנטים ששחקן בתפקיד שלו צריך. זה לא הגישה, פשוט אין לו את זה.
לא מהירות, לא דריבל, לא קרוסים, לא פיזיות, לא אגרסיביות.
הבנת משחק זה נחמד, אבל זה כל מה שראינו ממנו בינתיים. מעבר לגישה אני חושב שמקצועית הוא פשוט לא טוב מספיק.
חבל. אחרי מליקסון ובוזגלו, יכולנו להמשיך למתג את עצמנו כמקום המושלם לאושש קריירה לכשרונות שהלכו לאיבוד.
אבל אני מציע שלא נהפוך למכבי חיפה ונתייחס גם לשחקנים שלא התאקלמו בכבוד הראוי...
אבל אני מציע שלא נהפוך למכבי חיפה ונתייחס גם לשחקנים שלא התאקלמו בכבוד הראוי...
וידוי קטן אדום זקן. איפשהו אני שמח ששלדון קופר נכנס לחיינו, כי הוא שם את התופעה במרכז התודעה. אני חלקית כמוהו, כלומר מתקשה להבין ציניות. אני מצליח במשימה בחמישים אחוז, ואי ההבנה הזו רודפת אחרי בעבודה, בתזמורת ובחיי היומיום.
לענייננו, בינתיים איסאק אכזבה. בהעדר מחליף ראוי, או העדר פשרה כלכלית סבירה, לא הייתי משחרר בינואר. אני נוטה להסכים שימי החסד תמו, ושהוא קיבל צ'אנסים סבירים עד כה להוכיח מה הוא שווה כיום. בינתיים יחס הערך לעלות קטן. מקצועית, אני מתגעגע לבוזגלו (רק מקצועית נטו).
לענייננו, בינתיים איסאק אכזבה. בהעדר מחליף ראוי, או העדר פשרה כלכלית סבירה, לא הייתי משחרר בינואר. אני נוטה להסכים שימי החסד תמו, ושהוא קיבל צ'אנסים סבירים עד כה להוכיח מה הוא שווה כיום. בינתיים יחס הערך לעלות קטן. מקצועית, אני מתגעגע לבוזגלו (רק מקצועית נטו).
- yanivnew91
הרבה זמן לא הסכמתי עם מישהו כמו שאני מסכים איתך עכשיו.אדום זקן כתב:אני אגיד משהו לא פופולארי.
קוואנקה זה כישלון של מי שבחר אותו והחליט להביא אותו.
כל הסימנים המקדימים הראו שהוא לא מה שאנינו מחפשים.
לא מהיר,פציע,4 קבוצות אחרונות היה כשלון במקרה הטוב.
עוד קצת מסגנון המשחק שכבר יש לנו ממנו מספיק מוכשרים ושום ערך מוסף.
אני חושב שהסקסיות של להביא שחקן מהליגה הספרדית שגדל בברצלונה גבר כאן על השכל הישר.
בוא נקווה שרק נלמד מזה.
אני תקופה ארוכה מחזיק בתחושה דומה למה שביטאת בתגובה שלך
זה היה הימור מושכל - הגיע בחינם, שחקן בן 26 שבישל בחצי גמר צ׳מפיונז - לא תביא? צריך להיות להיות ממש מקובע כדי לא לנסות ולהמר על זהאדום זקן כתב:אני אגיד משהו לא פופולארי.
אני חושב שהסקסיות של להביא שחקן מהליגה הספרדית שגדל בברצלונה גבר כאן על השכל הישר.
בוא נקווה שרק נלמד מזה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אתה באמת חושב שזה שהביאו אותו כי הוא היה בליגה הספרדית ושיחק בברצלונה?אדום זקן כתב:אני אגיד משהו לא פופולארי.
בוא נקווה שרק נלמד מזה.
נראה לך שמערך הסקאוט עד כדי כך מטומטם? שאלונה פרייארית לשלם מעל 2 מיליון שקל לעונה לשחקן בלי שראו משחקים שלו בשנה האחרונה בזכוכית מגדלת?
אלונה מבינה בכדורגל וכך גם הצוות שלה.
לא יודע אם ציפו שהוא יהיה הצלחה מסחררת כמו כל האוהדים אבל ציפו שהוא ייתן תפוקה ראויה,כרגע הוא רחוק מזה.
לדעתי בכר עושה לו סדרת חינוך אחרונה לפני החלטה אחרונה.
חוצמזה יש המון זרים שהגיעו השנה לליגה,חלקם בסכומים נמוכים וחלקם בסכומים מאוד גבוהים. אשמח אם תתן לי 3 שמות של זרים חדשים שנראים כרגע יותר טוב ממנו(לא שוערים).
קצת הגזמנו פה ,הוא לא שחקן של ליגה לאומית.
מסתבר שכן 1.Redbull כתב: אתה באמת חושב שזה שהביאו אותו כי הוא היה בליגה הספרדית ושיחק בברצלונה?
נראה לך שמערך הסקאוט עד כדי כך מטומטם? שאלונה פרייארית לשלם מעל 2 מיליון שקל לעונה לשחקן בלי שראו משחקים שלו בשנה האחרונה בזכוכית מגדלת?
מסתבר שכן 2.
אותי לא מעניין מה קורה בקבוצות אחרות.
ממה שאני יודע ויתקנו אותי כל המקורבים למיניהם אם אני טועה, קוואנקה הוא הזר היחיד בשנים האחרונות שהגיע ללא מעקב מוקדם.Redbull כתב: אתה באמת חושב שזה שהביאו אותו כי הוא היה בליגה הספרדית ושיחק בברצלונה?
אלונה מבינה בכדורגל וכך גם הצוות שלה.
לא יודע אם ציפו שהוא יהיה הצלחה מסחררת כמו כל האוהדים אבל ציפו שהוא ייתן תפוקה ראויה,כרגע הוא רחוק מזה.
לדעתי בכר עושה לו סדרת חינוך אחרונה לפני החלטה אחרונה.
חוצמזה יש המון זרים שהגיעו השנה לליגה,חלקם בסכומים נמוכים וחלקם בסכומים מאוד גבוהים. אשמח אם תתן לי 3 שמות של זרים חדשים שנראים כרגע יותר טוב ממנו(לא שוערים).
נטו קפיצה על מציאה שהציע איזה סוכן.
מדויקbs war כתב:
ממה שאני יודע ויתקנו אותי כל המקורבים למיניהם אם אני טועה, קוואנקה הוא הזר היחיד בשנים האחרונות שהגיע ללא מעקב מוקדם.
נטו קפיצה על מציאה שהציע איזה סוכן.
בניגוד אגב לפקהארט שאחריו אחרו חודשים ארוכים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ישוחרר בינואר.
תודה על העדכוןLIAV00S כתב:ישוחרר בינואר.
יחתום במכבי?LIAV00S כתב:ישוחרר בינואר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
אתמול דווקא היה לא רע בכלל.
הבעיה היא ש"לא רע בכלל" אתה מצפה משחקן נוער שקיבל הזדמנות בהרכב, לא משחקן עם משכורת כמו שלו.
הבעיה היא ש"לא רע בכלל" אתה מצפה משחקן נוער שקיבל הזדמנות בהרכב, לא משחקן עם משכורת כמו שלו.
היה צריך לשיר בערב קבוצתי , "זה שיר פרידה".
לא זה.
לא זה.