CrazyRed7 כתב:
אתה היית מוותר?
לא נראה לי שיש אדם שפוי שיוותר על סכומים כאלה. בטח ובטח כשההצעות שיקבל(אם יקבל) לא מתקרבות לסכום הזה.
שמע , אתה לא יודע איזה הצעות הוא יקבל, אני בטוח שקבוצה מתחתית הליגה הספרדית תסכים לקחת אותו(שוב זה נראה שהוא לא רוצה להיות פה , ושבכר לא מחזיק ממנו) , גם אם זה אומר להשתתף בשכרו.
גיא חניה כתב:
שמע , אתה לא יודע איזה הצעות הוא יקבל, אני בטוח שקבוצה מתחתית הליגה הספרדית תסכים לקחת אותו(שוב זה נראה שהוא לא רוצה להיות פה , ושבכר לא מחזיק ממנו) , גם אם זה אומר להשתתף בשכרו.
אני לא יודע עד כמה הקבוצות האלה (תחתית ספרדית) משלמות שכר של חצי מיליון יורו באהלן אהלן, זה ממש לא אנגליה בקטע הזה
גיא חניה כתב:
אם קבוצה מליגה ספרדית הייתה מוכנה לקחת אותו בסכומים שהוא רוצה, הוא לא היה מגיע לכאן בקיץ
דווקא אני חושב שהיעד הבא שלו יהיה ליגה מקסיקנית (ארגזים של כסף וכבר הביעו בו התעניינות בקיץ) או שיחזור לטורקיה.
גם אני לא רואה אותו מוותר על משכורת כ"כ שמנה. לספרד הוא תמיד יכול לחזור בשכר נמוך.